Gość: Statom IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.06, 23:23 A bedzie jakis silny polak czy robimy sobie kolonie? Zeby potem nie bylo jak kiedys ze ktos nie pzyjedzie czy inaczej zawiedzie w najwazniejszym momencie z braku przywizania do klubu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Hampel odchodzi do Unii Leszno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.06, 17:10 bez przesady sami obco ? :| nie zgodze sie ze polacy sie bardziej do klubow przywoiazuja bo to nieprawa np. nasz hans mtory olał wielka kase z rzeszowa i zostal we wroclawiu choc nikt o tym nie mowi ale np.crump to juz tylko dla forsy jezdzi. taki hansow jest malo, wiec jak zrobimy sobie kolonie crumpow to nic poza wynikiem z tego zuzla miec nie bedziemy...warto? Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Hampel odchodzi do Unii Leszno 12.10.06, 18:02 Gość portalu: x napisał(a): > nasz hans mtory olał wielka kase z rzeszowa i > zostal we wroclawiu choc nikt o tym nie mowi ale np.crump to juz tylko dla > forsy jezdzi. taki hansow jest malo co powiedział Hans tuż po ostatnim meczu WTS-u: "We Wrocławiu jest bardzo dobra atmosfera i trudno byłoby mi się rozstawać z drużyną. Mam JEDNAK [podkr. moje] oferty aż z dziewięciu polskich klubów i wszystko będzie zależało od negocjacji. Akcje WTS-u na pewno stoją bardzo wysoko, ale jak wszystko się potoczy, zobaczymy w najbliższej przyszłości." za: Dariusz Józefczak "Radość po wrocławsku" TŻ nr 42(830) z 15.10.2006, s.28 z tych słów nie wynika że oto Hans chce jeździć tylko we Wrocławiu, oddaje się do dyspozycji klubu i w ogóle występuje w roli pokornego petenta czekającego na łaskę startów w WTS-ie --to brzmi raczej jakby to on oczekiwał takich deklaracji klubu popartych forsą, a jak nie to bez żalu znajdzie innego pracodawcę no i trzeba zwrócić uwagę że to tak naprawdę WTS przygotował Duńczyka kondycyjnie do tego sezonu (wspominał o tym sam Cieślak) --więc tu jest raczej nie przywiązanie do barw czy kibiców (jakoś mało ich było na stadionie przez cały sezon) tylko co najwyżej pewien dług wdzięczności wobec klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kyosa Re: Hampel odchodzi do Unii Leszno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.06, 19:37 słuchaj sie wypowiedzi zawodnikow a daleko zajdziesz :) przeciez nie powie tak zostaje bez uzgodnienia warunkow bo gdyby mial po tym odejsc nie dogadujac sie z klubem wyszedlby na SMIECIA zawsze trzeba sobie zostawić margines błędu. oczywiscie że za darmo nie jezdzi, przeciez to jego praca - ale oferte za wielką kase odrzucil na rzecz wrocławia i chwala mu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
kyos czytaj uważnie 13.10.06, 10:15 Gość portalu: do kyosa napisał(a): > słuchaj sie wypowiedzi zawodnikow a daleko zajdziesz :) przeciez nie powie > tak zostaje bez uzgodnienia warunkow bo gdyby mial po tym odejsc nie > dogadujac sie z klubem wyszedlby na SMIECIA zawsze trzeba sobie zostawić > margines błędu. oczywiscie że za darmo nie jezdzi, przeciez to jego praca - > ale oferte za wielką kase odrzucil na rzecz wrocławia i chwala mu za to! widziałeś cytat na który odpowiadałem? ja po prostu nie kupuję bajki że Andersen będzie tak wierny Wrockowi jak Knudsen, że będzie jego upragnionym przez kibiców następcą - i swymi słowami to potwierdza nie mówił przecież że jego marzeniem jest pracować dalej dla WTS-u i jego kibiców itd. (to coś innego niż "tak, zostaję, bez uzgodnienia warunków" -nie przypisuj mi słów których nie powiedziałem) -mówił tylko że jest to bardzo realne, a wszystko zależy od negocjacji (po co wspominałby że ma "jednak oferty aż z 9 klubów"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzący AAA szkoda w sumie Hampela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:23 a ja pisałem już o tym w postach przy artykule z Robola, że Jaro odchodzi. Co było przesądzone od jakichś 2-3 ostatnich ligowych meczów. Pragmatycznie też bym tak zrobił, stawiając na Hansa, ale Jaro to jednak Jaro, spox Ziom. i tak trochę sentymentalnie mi się zrobiło, kiedy się o tym dowiedziałem. Szkoda przy tym jakoś na duszy, że od lat w WTS nie jeżdżą dolnoślązacy. Lech, Szuba, Zieliński, czy młodsi Bardaś, Ziejka, czy Stanek. CHłopaki miały papiery na jazdę, z różnych przyczyn - o których teraz pisać nie będę - nie wyszło. Potem byli Polacy z różnych stron, a teraz słyszę, że może wpadnie jeszcze kolejny "Sen" w sensie Dun, tym razem Jensen. Eh, szkoda, jest Świder przecież Panie i Panowie z WTS, po rozum proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Hampel odchodzi do Unii Leszno 15.10.06, 09:15 Nie no szkoda JArka....zrobił dużó dla wrocławskiego żużla....no ale patrząc na fakty to faktycznie Andersen i Crump nie zawodzili w tym sezonie.Ale niech nie biorą Jensena za Hampela!!!!za slaby jest ten duńczyk.Niech Kołodzieja zatrudnią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś