Dodaj do ulubionych

Koszykarski Śląsk chce do telewizji

IP: *.magma-net.pl 30.10.06, 22:13
Buhahahah , najpopularniejsza dyscyplina we Wroclawiu ??? Jak ten gosc chce do
telewizji skoro publicznie wyglasza takie bzdury !!
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.lanet.net.pl 30.10.06, 22:37
      Najpopularniejsza wsrod ludzi z IQ w okolicach sredniej.
      • Gość: Statom Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.06, 22:40
        A co moze szmacianka popularniejsza?
        Szcegolnie ostatnio jak idiocie zmuszali do niewchodzenai na stadion.
        Zaloze sie ze kosz ma wieksza ogladalnosc niz 2ligowy slask.
        • Gość: basketfan Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:50
          > Zaloze sie ze kosz ma wieksza ogladalnosc niz 2ligowy slask.

jeszcze 2 ligowy, ale już pukają do bram 3 ligi, trzymamy kciuki
          • Gość: ja ` IP: *.core.lanet.net.pl 01.11.06, 20:33
            Na żużel chodzi więcej ludzi, niż na kosza czy szmaciankę.
            • Gość: ja też Re: ` IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 07:46
              całe 2000 na większość meczy i na świętowanie mistrza wyjątkowo 15000 :)
        • Gość: art Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:33
          Gość portalu: Statom napisał(a):

> A co moze szmacianka popularniejsza?

Biorąc pod uwagę jak często pisujesz w wątkach o piłce nożnej to dla ciebie
          jest bardzo popularna
        • Gość: Kibic Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:09
          Drodzy Państwo-jedno miasto-jeden Śląsk. Jeśli ktoś woli piłkę, niech chodzi na
          piłkę. Jeśli kosza- na kosza. Ale kibicujemy tym samym zielono-biało-czerwonym
          barwom!!! I we Wrocławiu jest jeszcze miejsce na żużel- przecież to też nasz-
          wrocławski klub. Pozdrawiam
      • Gość: breslauer basket ok. IP: 212.127.66.* 31.10.06, 10:41
        we wroclawiu ta dyscyplina jest na topie
        pilka kopana jest zenujaca
        • Gość: Jacek Re: basket ok. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:37
          > pilka kopana jest zenujaca

tak jak twój nick
    • Gość: JotKa Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:51
      Dajcie spokój panowie - szkoda wysiłku. Ostanio na jakimś forum przeczytałem
      mądrą rzecz: "Nie wdawaj się w dyskusje z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do
      swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
    • e-kibic ...CHYBA wciąż ... :) 30.10.06, 23:09
      "...bo we Wrocławiu to CHYBA wciąż najpopularniejsza dyscyplina sportu -
      tłumaczy Kossak..."

Ja się z tym zgadzam że CHYBA :)
      Pozdrawiam kibiców piłki i kosza :) Zawsze się będziemy spierać, bo od tego
      jest forum :)

• Gość: Biim Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.os1.kn.pl 31.10.06, 00:30
      Numer jeden we Wrocławiu, to obiektywnie teraz jest żuzel.Tyle że z koszykówka
      sobie nie przeszkadzaja.Speedway sie skończył zaczeła sie koszykówka
      Dla mnie to wszystko jedno co jest numerem jeden, bo chodze na jedno i drugie,
      a jak kopacze zaczna porzadniej kopac to tez ich odwiedze.I nie sprzeczajcie
      sie o drobnostki, bo Wrocław jest jeden!!!
      • Gość: Piotrek Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.06, 07:23
        Straszna lipa ze nie bedzie Slaska w telewizji regularnie, na Paoli tez sie
        zawiodlem - od dzis pije inne soki :). Moze odpukac udany sezon pozwoli nam na
        lepszych sponsorow
      • e-kibic Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji 31.10.06, 07:32
        Gość portalu: Biim napisał(a):

> Numer jeden we Wrocławiu, to obiektywnie teraz jest żuzel.Tyle że z
        > koszykówka sobie nie przeszkadzaja.Speedway sie skończył zaczeła sie
        > koszykówka Dla mnie to wszystko jedno co jest numerem jeden, bo chodze na
        > jedno i drugie, a jak kopacze zaczna porzadniej kopac to tez ich odwiedze.I
        > nie sprzeczajcie sie o drobnostki, bo Wrocław jest jeden!!!

O! Dobrze się czyta gdy mądry mądrze pisze ;)
        • Gość: dodo Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.wroclaw.mm.pl 31.10.06, 10:06
          Koszykowka najpopularniejsza... nie chodzi tu o sama frekwencje na meczach
          tylko TV. W TV 2 ligi prawie nikt nie oglada (choc na samym stadionie w tamtym
          sezonie frekwencja byla bardzo dobra) a na Sparte jesli kogos interesuje ( mnie
          tez :) to chodzi sie na stadion bo tam miejsc nie brakuje .
          Kibice koszykowki do ktorych sie zaliczam wreszcie sie obudzili i znowu mecze
          Slaska zaczynaja wygladac tak jak powinny (najpierw uspily nas wygrane a
          pozniej zdolowalo to co zrobil z klubem prezes).
          Prawda jednak jest ze gdyby powstal 20000-30000 tysieczny stadion to we Wrocku
          zapelnilaby go pilka tyle ze narazie nie ma stadionu, Slask walczy o utrzymanie
          w 3 lidze a czesc "kibicow" zachowuje sie tak ze nikt z rodzina na mecz sie nie
          wybierze.

• Gość: dante Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: 195.205.145.* 31.10.06, 13:30
            Najpopularniejsza jest piłka, czy się to komuś podoba czy nie. Ciężki kryzys
            piłkarzy, jaki jest tej jesieni, to anomalia, a nie prawidłowiść. Nawet na
            3-ligowy Śląsk chodzily 2 tysiące ludzi. Czyli tyle, ile przeciętnie na mecz
            kosza.
    • Gość: shaq-u Głupie tłumaczenie Paoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:14
      Dzisiaj rządzi pieniądz. Wolność zapewniają wyniki na wysokim poziomie, gdyby
      te wyniki były nadal oglądalibyśmy mecze w TVP i jej ośrodkach regionalnych.
      Niestety jeżeli ktoś nie osiąga wyników to zamyka sam sobie drzwi. Tłumaczenie,
      że promocja nie będzie się odbywać przez kanał ogólnodostępny jest głupie.
      Ponieważ im większe nakłady zostaną poświęcone koszykówce, im większy wkład
      pracy włożą we Wrocławiu tym więcej z tego wyjmą. Teraz mamy początek sezonu.
      Może Śląsk awansuje do finału play-off? Wtedy Paola nie będzie widoczna dla
      całej Polski. To jednak zależy od strategi firmy, więc nie mogę kategorycznie
      krytykować firmy. Może chcą promować się na Śląsku, a nie w całej Polsce.
    • Gość: widz Re: Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:53
      Powoli już się zbiera Polsatowi. Coś czuje że Polska liGA KOSZYKÓWKI długo nie
      pogości w Polsacie SPORT z powrotem powróci do TVP.
    • Gość: adi23 Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:48
      Widzę ze we Wrocławiu to na głowę upadli z tym wszystkim no, ale cuż fantazji
      nie zawiele heheh
    • Gość: zIBI Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.06, 13:13
      Telewizja komercyjna myśli tylko o pieniądzach.Ludzi maja za nic.Ja Polsatu nie
      oglądam(ze względu na beznadziejny program).Ale powinno być tak,że jeśli jest
      chętny do pokazywania,klub chce transmisji,ludzie chcą oglądać to nie może być
      tak jak w...psie ogrodnika.Pozdrawiam
    • Gość: fan - turowa Koszykarski Śląsk chce do telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:25
      do kitu z telewizją publiczną a w szczegulności z TVP Wrocław
      pokazali w poprzednim sezonie co potrafią a w szczegulności zapomnieli
      że jest jeszcze jedna drużyna w DBL z dolnego śląska bo cały czas nadawali o
      śląsku a o turowie sporadycznie oby już nigdy niedopuścili TVP Wrocław do
      koszykówki.
    • Gość: wrocławianin A ja proponuję do cyrku zamiast do TV IP: *.e-wro.net.pl 01.11.06, 20:20
      A ja proponuję do cyrku zamiast do TV. W cyrku potrzebni są clowni. Będzie jak
      znalazł :)
      • Gość: misiek Re: A ja proponuję do cyrku zamiast do TV IP: *.os1.kn.pl 04.11.06, 14:44
        A co zwalnia sie twoje miejsce, bo odchodzisz do PiSu gdzie bedzie mial duze
        pole do popisu w robieniu z siebie głupka????
    • sentrurn Dziady w TV? To nie wiarygodne! 04.11.06, 14:52
      Dziady w TV? To nie wiarygodne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka