ciasteczka_dwa 10.11.06, 20:39 Zawsze podobali mi sie zolnierze:) Co myslicie o mundurowych z SO?? Osobiscie uwazam, ze fajny jest nowy rocznik. Co wolicie? zmech, czy pancerniaczkow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: SZKOLA oficerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:53 ogolnie rzecz biorac nie lubie tych durni Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: SZKOLA oficerska 10.11.06, 22:42 Ja także nie przepadam... Oglądają z zachwytem broszurki na temat sprzętu wojskowego(Stary,to maszyna do zabijania!!!),są zarozumiali, zgrywają twardzieli,myślą że mają rewelacyjne poczucie humoru i że wszyscy się nimi zachwycają,tworzą zamkniętą grupę,jak harcerze;), nieudolnie wychodzi im podrywanie dziewczyn.Wiem,co mówię bo znam takich kilku takich skautów. Oczywiście nie wszyscy studenci szkoły oficerskiej tacy są z pewnością,być może mam pecha i źle trafiłam. Generalnie mundur mi się źle kojarzy,nie przepadam ani za wojskowymi ani za policjantami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczka_dwa Re: SZKOLA oficerska 11.11.06, 12:46 No troche sa stuknieci:/ Ale za to przystojni i wyksztalceni. Po studiach z perspektywami. Zastanawia mnie tylko czy tak bardzo kochaja wojsko, ze rzucili swoje domy, rodziny, kobiety i przyjechali do nas, czy moze nikogo nie maja. Ech:/ ostatnio poznalam jednego z centralnej polski, bawilismy sie fajnie ale odnioslam wrazenie, ze kogos ma... Odpowiedz Link Zgłoś