natle 20.11.06, 23:30 jak moze uczyć od siedmiu lat? jak ma 28 to wczesnie zaczeła;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: es Bzykanko też było? Zawsze marzyłem w szkole... IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:10 ... o seksie z nauczycielką - zresztą nie ja jeden, raczej wiekszość... - w podstawówce z panią od muzyki (to była lasia, a te cycuszki...), a w średniej z fizyczką (tez niezły lachon). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myly Nauka palenia trawki IP: *.lanet.net.pl 20.11.06, 23:36 Ja love stefan! borygo boryszew SA! ku-wa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Miliony moherów co roku palą trawę na działkach IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:23 Miliony moherów co roku palą trawe (a nawet liście) na swojej działce i nie ma żadnej afery. A tu?, "ale o so chodzi"? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyscyplilna kto nie popiera bata, nalezy do chlewu IP: *.chello.pl 20.11.06, 23:40 poniżej odezwie się milion ćpunów, dla których surowa szkołą min.Giertych to zagrożenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo straszne IP: *.media4.pl 21.11.06, 00:23 no bez przesady z tą histerią. bardzo fajna inicjatywa. a że zaczęła uczyć mając 21 lat to nic dziwnego - trzeba mieć 2 lata kierunku pedagogicznego bodajże żeby uczyć w państwowej szkole - teoretycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger39 Panstwo hipokryci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.06, 01:08 Smierdzi mi ta sprawa . W klasie maturalnej , a bylo to w 1976 i 77 roku razem z moimi kolezankami i kolega z tzw. fakultetow z jezyka polskiego , chodzilismy co sobota uczyc sie polskiego (przygotowanie do matury i egzaminow na studia) do domu naszej polonistki , notabene dzisiaj autorki wielu znanych ksiazek . Po nauce , gdzies kolo polnocy w piatke zawsze wypijalismy butelke wina i tak potrafilismy przesiedziec do rana . Bez problemu zdalem egzamin na bardzo oblegany i elitarny kierunek , glownie dzieki tym domowym lekcjom . Zadnych znajomosci nie mialem , ani politycznie poprawnego pochodzenia . Moze nauczycielka troche przesadzila , ale marihuana nalezy do tzw. narkotykow miekkich i jest o wiele miniej szkodliwa od alkoholu . Rozpetala sie histeria i to zupelnie niepotrzebna . Wypusccie kobiete z aresztu . Morderca z pilczyckiej niejaki Macius , za zabicie mlodej matki chodzi we Wroclawiu po wolnosci (rok w zawieszeniu ) , a Wy tu pastwicie sie nad kobieta . Przeciez przesluchaliscie uczniow , wiec nie grozi juz matactwo . Jakubowska (byla posel i minister) ukradla pol miliona zlotych i nie siedzi . 17 letni uczniowie , to przeciez juz nie dzieci , wiec trudno tu mowic o jakiejs wyjatkowej demoralizacji . Sedzia powinien dac Izabelii W. jakies ostrzezenie , maksymalnie grzywne i co najwyzej przestrzec przed mozliwoscia pozbawienia prawa wykonywania zawodu przy powtorzeniu sie sutuacji . Dobra nauczycielka , wiec szkoda ja tracic . Dyrektorka pochopnie powiadomila policje i prokuratora . Najpierw powinna ostrzegajaco porozmawiac z nauczycielka . Seksu przeciez nie uprawiali . Gdyby taka rozmowa nic nie dala , to wtedy usprawiedliwone byloby dalsze dzialanie . Dobra nauczycielka siedzi a najbardziej przegrani sa uczniowie . Znalezc do pracy w szkole angliste jest bardzo trudno , a dobrego angliste nie znajdzie sie wogle w dzisiejszych czasach . Rok szkolny biegnie , liceum trwa tylko trzy lata i dzieciaki w konsekwencji zamiast na studia pojda do lopaty . Nie robcie widel z igly i afery w gruncie rzeczy z dupereli . To tylko osmiesza prokurature i sad .Nie tylko osmiesza , to takze spolecznie demoralizuje , jezeli wezmie sie takie przypadki jak Jaubowskiej , czy kierowcy-mordercy z Pilczyckiej . Osmieszacie sie i blaznujecie panstwo hipokryci . Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Panstwo hipokryci 21.11.06, 08:08 Gość portalu: roger39 napisał(a): > ...Smierdzi mi ta sprawa... WLASNIE. SZKODA NAUCZYCIELKI. A KIEROWNICY SZKOL SZCZAJA ZE STRACHU W MAJTKI KDY MAJA POWIADOMIC POLICJE JAK KSIADZ-KATACHETA PODMACUJE ALBO I BIJE UCZNIOW.OBLUDA.JEZELI NAUCZYCIELCE GROZI KARA DO 8 LAT WIEZIENIA, TO ILE LAT GROZI SKORUMPOWANEMU "APARATOWI SPRAWIEDLIWOSCI" WE WROCLAWIU? PIJANI MORDERCY ZA KIEROWNICA ZABIJAJACY PRZECHODNIOW NA ZEBRACH DOSTAJA NISKA KARE I TO W ZAWIESZENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Panstwo hipokryci IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 15:53 alex-alexander napisał: > Gość portalu: roger39 napisał(a): > ALBO I BIJE UCZNIOW. To akurat przykład godny naśladowania. Miałem takiego nauczyciela. Do dziś najbardziej go cenię i szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Panstwo hipokryci 21.11.06, 16:09 Ja szanuje tych, ktorzy potrafili zainteresowac i nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Panstwo hipokryci 21.11.06, 12:17 A co byłoby złego w uprawianiu seksu? 8 lat za takie głupstwo, to faktycznie histeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Panstwo hipokryci IP: 156.17.201.* 22.11.06, 11:53 To babsko hodowało takich właśnie Maciusiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: straszne IP: *.devs.futuro.pl 21.11.06, 14:41 Żeby uczyć w szkole trzeba mieć wyższe wykształcenie i przygotowanie pedagogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milion ćpunów Re: kto nie popiera bata, nalezy do chlewu IP: 24.86.210.* 21.11.06, 04:42 Surowa szkoła min. Giertycha to dla nas zagrożenie milion ćpunów Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 00:52 No a już myślałem że w ogólniakach nie uczą niczego pożytecznego hahahaah :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Nauka palenia trawki IP: *.216.146.194.generacja.pl 21.11.06, 01:36 no i co takiego wielkiego się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
xi0nc Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 03:36 Kurde no czemu kiedy ja chodzilem do lo to nie byly stosowane takie metody dydaktyczne. Glupie szczeniaki mialy swietna sytuacje ale musieli sie wygadac, zal po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Nauka palenia trawki IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 15:56 xi0nc napisał: > Glupie szczeniaki mialy swietna sytuacje ale musieli sie wygadac, zal > po prostu. Dzisiejsza młodzież jest frajerska. Do tego dochodzi coraz bardziej politpoprawne media, które tylko polują na takie "afery". Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Noooo nie wiem... a w XIV LO 21.11.06, 05:29 pamietacie panow Duszenko i Laskosza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilingwalny Re: Noooo nie wiem... a w XIV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:48 Jeee, Laskosz to byl gosc! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad yhyhy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 06:06 A ładna była w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: yhyhy 21.11.06, 08:10 Była ładna,w okularkach,lekko zaokrąglona. Miła buzia. Żal mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 08:05 Marycha powiększa chłonność mózgu na nowe informacje, dlatego też oskarżona nauczycielka powinna zostać natychmiast awansowana na dyrektora X LO za stosowanie nowatorskich pomocy dydaktycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 08:11 Popiram w 100procentach! Ja bym ją jeszcze zrobiła konsultantką w gabinecie Giertycha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moly Nauka palenia trawki IP: *.chello.pl 21.11.06, 09:03 takie bzdury ze szkoda słow , za miast pisac prawde której pewnie nie znacie piszecie takie bzdóry , moze jak w fakcie napiszcie o Iwonie W. bedzie jeszcze lepiej.. dodajcie ze miała stosunki z uczniami ! to nie dziennikarstwo tylko wielki chłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń X Re: Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 09:14 W naszej szkole X jest wprost idealnie.Na przerwach można sobie wyjść ze szkoły i w bramach pobliskich bloków sobie zajarać,od czasu do czasu strzelić piwko.A ćwiartkę wlaną do butelki z colą też mozna wnieśći wypić w środku.Polecam tą szkołę następnym rocznikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.mm.pl 21.11.06, 09:21 A ja skopalbym dupska tym gowniarzom!!Pewnie dopoki placila za palenie bylo ok a jak powiedziala,ze nie bedzie to ja sprzedali!!Frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Nauka palenia trawki IP: *.e-wro.net.pl 21.11.06, 09:26 Kiedy debiutowałam przed laty w zawodzie nauczyciela, moja dużo starsza doświadczona koleżanka dała mi taką cenną radę, którą teraz dedykuję wszystkim młodym pedagogom- "Z uczniami zawsze na odległość... kija" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Nauka palenia trawki IP: 156.17.201.* 22.11.06, 11:55 Miała rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Co ci tak spieszno do tyłków małoletnich? IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:14 Oj, Giertych z Wierzejskim też sie chyba powinni Tobą zając... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marley Nauka palenia trawki IP: 193.109.212.* 21.11.06, 09:42 kilka razy zajarali blanta i będą musieli przejść terapię odwykową!!! buahahaha.. a co uzależnieni są???? kretynizm!!!! 95% społeczeństwa powinno przejść w takim arzie alkoholową terapię odwykową!!! a swoją drogą te małolaty kiepsko pograły ze swoją panią - w taki kanał ją wpuścić i dyrekcja też niezbyt mądra... zamisat gasić zapałkę czekała na wileki ognisko... dziki kraj, dzikie obyczaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melbe Ok,ale czemu 28latka imprezowała z małolatami??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 09:49 Pomijając fakt palenia (bez znaczenia za\przeciw), to sa dwa zasadnicze punkty świadczące o jej amądrości: 1)nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie kobieta 28letnia robi sobie, dość częste jak wynika z artykułu, imprezy z nastolatkami!!!2)jak można być tak głupim żeby palić maryśkę z "ludźmi z pracy"? to musiało sie wydać prędzej czy później. I na co ona liczyła, na awans za integrację? Tak czy siak, pani ma powazne problemy z samooceną oraz zdrowym rozsądkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Jakbyś za kolegów z pracy miał same katechetki IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:17 ...to też byś robił imprezy z młodzieżą. A odpowiadając - może chciała nadal czuć sie młodą licealistką, cool baby (fajną babeczką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już student Jasne... IP: *.wro.vectranet.pl 21.11.06, 09:55 Przecież każdy wie, ze dobra impreza nie jest zła. My, młodzi pijemy alkohol, palimy zioło, taka jest prawda, a 17 lat w liceum to już nie są biedne dzieci, które są demoralizowane, nie załamujcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Messiah Nauka palenia trawki IP: 82.177.11.* 21.11.06, 10:01 Wielkie halo, kazdy kto chce zapalić skręta to go zapali. Nie ma z tym problemu najmniejszego: zzkoła, czy klub - wszędzie. Kto bez winy w tym zakresie - niech rzuci kamień :)) Wysłani na odwyk (buhahaha) co za kraj zakłamany. Banda alkohilików ukamieniuje młodą laskę za skręta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hsh Re: Nauka palenia trawki IP: 195.116.249.* 21.11.06, 11:21 no to juz wiemy co to są tz. ZIELONE SZKOLY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Nauka palenia trawki IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:19 Gość portalu: hsh napisał(a): > no to juz wiemy co to są tz. ZIELONE SZKOLY!!!!!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmana z rana Nauka palenia trawki IP: *.crowley.pl 21.11.06, 11:27 wiele bym dał żeby mieć w ogólniaku taką nauczylkę ! no cóż... klasa to banda baranów bo sie wygadali że mają taką odlotową anglistke :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fela Re: Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 11:30 A czy Pani Dyrektor X nie wie po co tak dużo ucznii podczas przerw ,wychodzi nad Odrę,czy tego nie widać z pani fotela Odpowiedz Link Zgłoś
gelu Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 12:01 Niestety, wyrok na nauczycielkę jest praktycznie przesądzony. Decydować będą o tym ludzie, którzy nie mają pojęcia, czym jest trawka, oraz że tak naprawdę alkohol jest dużo groźniejszym narkotykiem od marihuany. Odpowiedz Link Zgłoś
gruner Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 12:17 tak, ale... nie zapominaj, że trawa jest przez prawo zaliczana do narkotyków, a jej posiadanie jest nielegalne i można za to iść do więzienia. Nie mówię czy to dobrze czy źle, argumentów za legalizacją trawy jest tyle samo co przeciw. Trzeba jednak pamiętać o tym, że to, co robiła nauczycielka i uczniowie było wbrew prawu, a ona jako pedagog nie powinna do tego dopuścić. Prawa, niezależnie czy uważamy je za mądre, czy głupie, trzeba po prostu przestrzegać. W szczególności powinna go przestrzegać nauczycielka wobec swoich uczniów. p.s. żeby nie było wątpliwości, ja osobiście jestem za ograniczoną legalizacją trawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnyderee Re: Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 13:01 Śmieszne i tragiczne.Przecież palenie trawki nie szkodzi a wręcz przeciwnie.Ale jak zwykle polska jest na zadupiu świata i u nas w przeciwieństwie do innych krajów, które przymykają oko na palenie marichuany oczywiście zwycięża głupota i zacofanie.Ci uczniowie to frajerzy, a nauczycielki mi szkoda.I żeby od razu areszt?Sam bym z Nią sobie zapalił. POLSKI CIEMNOGRÓD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndziaGandzia Re: Nauka palenia trawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:04 To naprawdę wspaniałe,że tyle głosów na tym forum popiera tą anglistkę. Uważam że powinna zostać wypuszczona i to natychmiast!!! Zalegalizować marihuanę! Dlaczego zawsze gdy chcemy pójść po zioło,dostajemy z nerwów biegunki,bo grozi za to 3lata więzienia????!!!!!!To jakiś absurd! Zakółamany kraj,je...any ciemnogród!!!!Politycy którzy stworzyli to chore prawo,uchlewają się codziennie wódą,palą szlugi- a to niby nie są narkotyki? Pewnie,że są i to nawet gorsze!!!!!!!!!!! Uważam że ci tchórze,których nazywa się biednymi,demoralizowanymi dziećmi,powinni teraz stanąć na wrocławskim rynku i zbierać podpisy pod petycją o wypuszczenie Izy z aresztu!!!!!!!!!!!!!!!!Już nigdy nie będą mieli takiej fajnej,wyluzowanej nauczycielki. Mam nadzieję,że przyjdzie teraz jakaś stara raszpla, która będzie im robiła na każdej lekcji sprawdzian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melbe Palenie na zdrówko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 14:05 Aha, a na jakiej podstawie twierdzisz że palenie nie szkodzi? a co, raka leczy? Bez badan naukowców moge stwierdzić, że szkodzi, bo znam trzy osoby, którym nie wyszło jaranie na dobre, ani zdrowotnie ani ekonomicznie ani życiowo. Po co to komu? Mam w d+++ czy ktos pali czy nie, ale nie wyobrażam sobie żeby robiło to moje przyszłe dziecko, nawet z pożal się Boże nauczycielką. W tym kraju kultura prawna raczkuje, ale prawo stanowi,że to jest nielegalne, a nauczyciele to zawód zaufania publicznego, powinni dawać pewien przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Palenie na zdrówko?? 21.11.06, 14:14 To nie o to chodzi,że palenie nie szkodzi, Lecz to cud stworzenia,gdy Ci krzak obrodzi... Gdy soczystą zielenią kusi Cię i nęci, A cudowny zapach niczym sex wciąż kręci. Kiedy lufka szklana krąży dookoła, To wszyscy są happy i zabawa wesoła;) Zioło nielegalne,anglistka w areszcie... Kiedy zrozumiecie,o co chodzi wreszcie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melbe Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 16:09 Jeśli Ci się zdaje że tworzysz bo palisz Jeśli Twoja sztuka ma zapach gramowy Parę histrii tego świata zalicz Piękno bowiem pochodzi z niezmąconej głowy. Każda zmora - duchota co zmąca ludzkie ciało Kończy drogę wcześniej niżby się zechciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 16:21 Wielcy tego świata, także i poeci, Lubili przypalić, jak teraz nasze dzieci, Kiedyś może opium, pili i palili, Teraz jest maryśka, byście się nie zdziwili :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastaman Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:27 Maryśka od zawsze gości na tej ziemi A pierwszego blanta do ust w azji wzieli Kiedyś nikt nic nie miał do świetego ziela Teraz sprawe w ręce polityka wziela Wszystko zabronione trawa nielegalna Nawet sadzic nie mozna magicznego ziarna Kiedy bedzie mozna sam JAh JAh juz nie wie A sam soobie jara w utopijnym niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.chello.pl 21.11.06, 19:33 Uwazasz, ze lepiej zeby twoje dziecko chlalo wode? Uwierz mi, ze to DUZO bardziej niezdrowe i DUZO bardziej uzalezniajace(od marihuany uzaleznia sie 10% palacych i to tylko i wylacznie psychicznie, alkohol uzaleznia fizycznie! Podobnie zreszta jak inne twarde narkotyki, takie jak heroina i kokaina).Alkohol-twardy narkotyk, marihuana-miekki narkotyk. Impreza alkoholowa- nastepny dzien wyjety z zyciorysu, po marihuanie budzisz sie na drugi dzien swierzy i wypoczety. Po alkoholu wielu ludzi zachowuje sie agresywnie, po marihunie...sami wiecie:)Wiec albo delegalizujemy alkohol i papierosy albo legalizujemy marihuane. Do starszych internautow, jezeli maryske nazywacie narkotykiem to nazywajcie tak samo alkohol, ktorego zreszta wypijacie hektolitry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista do 8 lat więzienia ????!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:54 facet,który w Warszawie zabił samochodem 5 osób dostał lat pięć... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 15:18 Pomimo, że popieram pełną depenalizację marihuany (legalizacja to mit), to zachowanie nauczycielki było skandaliczne (o ile przyjmujemy wersję podaną przez media). Szczerze odradzam jaranie w młodym wieku, poczekajcie aż skończycie przynajmniej 21 lat, teraz macie czas na rozwój i budowanie własnego ja. Czytajcie dużo książek, uprawiajcie sport, żeby za te kilka lat nie żałować zmarnowanej młodości. Albo chociaż ograniczcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Nauka palenia trawki IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 16:06 Co racja, to racja :-) Po zakończeniu studiów na pewno przypomnę sobie młodzieńcze czasy... ;-) wesoly_siewca_pesymizmu napisała: > Pomimo, że popieram pełną depenalizację marihuany (legalizacja to mit), to > zachowanie nauczycielki było skandaliczne (o ile przyjmujemy wersję podaną prze > z > media). Szczerze odradzam jaranie w młodym wieku, poczekajcie aż skończycie > przynajmniej 21 lat, teraz macie czas na rozwój i budowanie własnego ja. > Czytajcie dużo książek, uprawiajcie sport, żeby za te kilka lat nie żałować > zmarnowanej młodości. > Albo chociaż ograniczcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Frajerska młodzież IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 15:49 Za moich czasów też były imprezy, alkohol, marycha...Za czasów moich starszych kolegów też to było. I teraz też to jest. I będzie zawsze. Problem leży gdzie indziej. Mianowicie, co to za frajerska młodzież, która się wygadała ??? Kiedyś to było normalne, że czasami na wyjeździe zapaliło się z wychowawcą czy nawet łyknęło. A jak na to nie pozwalali i przyłapali, to afery też nie było. Po prostu było pełne zrozumienie, zmowa milczenia. A teraz ? Młodzi frajerzy sami sobie szkodzą donosząc ! Prawie każdy nastolatek marzy o takiej nauczycielce ! Jeszcze gdyby na dodatek była "fajna" i coś by się chłopakom udało... to w ogóle byliby w siódmym niebie !! Marzenie nastolatka !!! A Ci frajerzy co robią ?????????? PORACHA !!!!! Młodzież jest po prostu coraz głupsza !!!! I jest to moim zdaniem efekt "bezstresowego wychowania......." i innych dziwnych wymysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoska Re: Frajerska młodzież IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 16:32 zauwaz, ze to nie uczniowe sie wygadali, tylko jeden z rodzicow przeczytal na mailu syna wiadomosc od nauczycielki z informacja o nastepniej imprezie i doniosl to dyrekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Frajerska młodzież IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 16:45 "Później ze strony uczniów i rodziców niepokojących informacji było więcej. " Jak na moje oko, wygadali się uczniowie najpierw innym uczniom, a później tamci rodzicom i dyrekcji. Wydaje się to najbardziej logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Czy na czcie nieprzedstawiałą sie jako polonistka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś