Dodaj do ulubionych

Nauka palenia trawki

20.11.06, 23:30
jak moze uczyć od siedmiu lat? jak ma 28 to wczesnie zaczeła;)
Obserwuj wątek
    • puhcatek1 LylyMyly! 20.11.06, 23:34
      po borygo sie nie rzygo!
      • Gość: es Bzykanko też było? Zawsze marzyłem w szkole... IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:10
        ... o seksie z nauczycielką - zresztą nie ja jeden, raczej wiekszość... - w podstawówce z panią od muzyki (to była lasia, a te cycuszki...), a w średniej z fizyczką (tez niezły lachon).
    • Gość: Myly Nauka palenia trawki IP: *.lanet.net.pl 20.11.06, 23:36
      Ja love stefan! borygo boryszew SA! ku-wa!
      • Gość: es Miliony moherów co roku palą trawę na działkach IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:23
        Miliony moherów co roku palą trawe (a nawet liście) na swojej działce i nie ma żadnej afery. A tu?, "ale o so chodzi"? ;-))
    • Gość: dyscyplilna kto nie popiera bata, nalezy do chlewu IP: *.chello.pl 20.11.06, 23:40
      poniżej odezwie się milion ćpunów,
      dla których surowa szkołą min.Giertych to zagrożenie
      • Gość: igo straszne IP: *.media4.pl 21.11.06, 00:23
        no bez przesady z tą histerią. bardzo fajna inicjatywa. a że zaczęła uczyć mając 21 lat to nic dziwnego - trzeba mieć 2 lata kierunku pedagogicznego bodajże żeby uczyć w państwowej szkole - teoretycznie.
        • Gość: roger39 Panstwo hipokryci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.11.06, 01:08
          Smierdzi mi ta sprawa . W klasie maturalnej , a bylo to w 1976 i 77 roku razem
          z moimi kolezankami i kolega z tzw. fakultetow z jezyka polskiego , chodzilismy
          co sobota uczyc sie polskiego (przygotowanie do matury i egzaminow na studia)
          do domu naszej polonistki , notabene dzisiaj autorki wielu znanych ksiazek .
          Po nauce , gdzies kolo polnocy w piatke zawsze wypijalismy butelke wina i tak
          potrafilismy przesiedziec do rana . Bez problemu zdalem egzamin na bardzo
          oblegany i elitarny kierunek , glownie dzieki tym domowym lekcjom . Zadnych
          znajomosci nie mialem , ani politycznie poprawnego pochodzenia .
          Moze nauczycielka troche przesadzila , ale marihuana nalezy do tzw. narkotykow
          miekkich i jest o wiele miniej szkodliwa od alkoholu .
          Rozpetala sie histeria i to zupelnie niepotrzebna . Wypusccie kobiete z
          aresztu .
          Morderca z pilczyckiej niejaki Macius , za zabicie mlodej matki chodzi we
          Wroclawiu po wolnosci (rok w zawieszeniu ) , a Wy tu pastwicie sie nad kobieta .
          Przeciez przesluchaliscie uczniow , wiec nie grozi juz matactwo . Jakubowska
          (byla posel i minister) ukradla pol miliona zlotych i nie siedzi .
          17 letni uczniowie , to przeciez juz nie dzieci , wiec trudno tu mowic o
          jakiejs wyjatkowej demoralizacji .
          Sedzia powinien dac Izabelii W. jakies ostrzezenie , maksymalnie grzywne i co
          najwyzej przestrzec przed mozliwoscia pozbawienia prawa wykonywania zawodu przy
          powtorzeniu sie sutuacji . Dobra nauczycielka , wiec szkoda ja tracic .
          Dyrektorka pochopnie powiadomila policje i prokuratora . Najpierw powinna
          ostrzegajaco porozmawiac z nauczycielka . Seksu przeciez nie uprawiali .
          Gdyby taka rozmowa nic nie dala , to wtedy usprawiedliwone byloby dalsze
          dzialanie . Dobra nauczycielka siedzi a najbardziej przegrani sa uczniowie .
          Znalezc do pracy w szkole angliste jest bardzo trudno , a dobrego angliste nie
          znajdzie sie wogle w dzisiejszych czasach . Rok szkolny biegnie , liceum trwa
          tylko trzy lata i dzieciaki w konsekwencji zamiast na studia pojda do lopaty .
          Nie robcie widel z igly i afery w gruncie rzeczy z dupereli . To tylko osmiesza
          prokurature i sad .Nie tylko osmiesza , to takze spolecznie demoralizuje ,
          jezeli wezmie sie takie przypadki jak Jaubowskiej , czy kierowcy-mordercy z
          Pilczyckiej . Osmieszacie sie i blaznujecie panstwo hipokryci .
          • alex-alexander Re: Panstwo hipokryci 21.11.06, 08:08
            Gość portalu: roger39 napisał(a):

> ...Smierdzi mi ta sprawa...
            WLASNIE. SZKODA NAUCZYCIELKI. A KIEROWNICY SZKOL SZCZAJA ZE STRACHU W MAJTKI
            KDY MAJA POWIADOMIC POLICJE JAK KSIADZ-KATACHETA PODMACUJE ALBO I BIJE
            UCZNIOW.OBLUDA.JEZELI NAUCZYCIELCE GROZI KARA DO 8 LAT WIEZIENIA, TO ILE LAT
            GROZI SKORUMPOWANEMU "APARATOWI SPRAWIEDLIWOSCI" WE WROCLAWIU? PIJANI MORDERCY
            ZA KIEROWNICA ZABIJAJACY PRZECHODNIOW NA ZEBRACH DOSTAJA NISKA KARE I TO W
            ZAWIESZENIU.
            • Gość: Konrad Re: Panstwo hipokryci IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 15:53
              alex-alexander napisał:

> Gość portalu: roger39 napisał(a):
              > ALBO I BIJE UCZNIOW.

To akurat przykład godny naśladowania. Miałem takiego nauczyciela. Do dziś
              najbardziej go cenię i szanuje.
              • tomek854 Re: Panstwo hipokryci 21.11.06, 16:09
                Ja szanuje tych, ktorzy potrafili zainteresowac i nauczyc.
          • sir_fred Re: Panstwo hipokryci 21.11.06, 12:17
            A co byłoby złego w uprawianiu seksu?

8 lat za takie głupstwo, to faktycznie histeria.
          • robak_wroc Re: Panstwo hipokryci 21.11.06, 12:35
            swiete slowa!!
          • Gość: asia Re: Panstwo hipokryci IP: 156.17.201.* 22.11.06, 11:53
            To babsko hodowało takich właśnie Maciusiów
        • Gość: NN Re: straszne IP: *.devs.futuro.pl 21.11.06, 14:41
          Żeby uczyć w szkole trzeba mieć wyższe wykształcenie i przygotowanie
          pedagogiczne.
      • Gość: milion ćpunów Re: kto nie popiera bata, nalezy do chlewu IP: 24.86.210.* 21.11.06, 04:42
        Surowa szkoła min. Giertycha to dla nas zagrożenie

milion ćpunów
    • ludendorf Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 00:52
      No a już myślałem że w ogólniakach nie uczą niczego pożytecznego hahahaah :P
      • Gość: ok Re: Nauka palenia trawki IP: *.216.146.194.generacja.pl 21.11.06, 01:36
        no i co takiego wielkiego się stało?
    • xi0nc Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 03:36
      Kurde no czemu kiedy ja chodzilem do lo to nie byly stosowane takie metody dydaktyczne. Glupie szczeniaki mialy swietna sytuacje ale musieli sie wygadac, zal po prostu.
      • Gość: Konrad Re: Nauka palenia trawki IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 15:56
        xi0nc napisał:

> Glupie szczeniaki mialy swietna sytuacje ale musieli sie wygadac, zal
        > po prostu.

Dzisiejsza młodzież jest frajerska. Do tego dochodzi coraz bardziej
        politpoprawne media, które tylko polują na takie "afery".
    • janek.p Noooo nie wiem... a w XIV LO 21.11.06, 05:29
      pamietacie panow Duszenko i Laskosza...
      • Gość: bilingwalny Re: Noooo nie wiem... a w XIV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:48
        Jeee, Laskosz to byl gosc! :D
    • Gość: sad yhyhy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 06:06
      A ładna była w ogóle?
      • lillalu Re: yhyhy 21.11.06, 08:10
        Była ładna,w okularkach,lekko zaokrąglona. Miła buzia. Żal mi jej.
    • map4 Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 08:05
      Marycha powiększa chłonność mózgu na nowe informacje, dlatego też
      oskarżona nauczycielka powinna zostać natychmiast awansowana na dyrektora X LO
      za stosowanie nowatorskich pomocy dydaktycznych.
      • lillalu Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 08:11
        Popiram w 100procentach! Ja bym ją jeszcze zrobiła konsultantką w gabinecie
        Giertycha !!!
    • Gość: moly Nauka palenia trawki IP: *.chello.pl 21.11.06, 09:03
      takie bzdury ze szkoda słow , za miast pisac prawde której pewnie nie znacie
      piszecie takie bzdóry , moze jak w fakcie napiszcie o Iwonie W. bedzie jeszcze
      lepiej.. dodajcie ze miała stosunki z uczniami ! to nie dziennikarstwo tylko
      wielki chłam !
    • Gość: uczeń X Re: Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 09:14
      W naszej szkole X jest wprost idealnie.Na przerwach można sobie wyjść ze szkoły
      i w bramach pobliskich bloków sobie zajarać,od czasu do czasu strzelić piwko.A
      ćwiartkę wlaną do butelki z colą też mozna wnieśći wypić w środku.Polecam tą
      szkołę następnym rocznikom.
    • Gość: xxx Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.mm.pl 21.11.06, 09:21
      A ja skopalbym dupska tym gowniarzom!!Pewnie dopoki placila za palenie bylo ok a
      jak powiedziala,ze nie bedzie to ja sprzedali!!Frajerzy
      • Gość: ada Re: Nauka palenia trawki IP: *.e-wro.net.pl 21.11.06, 09:26
        Kiedy debiutowałam przed laty w zawodzie nauczyciela, moja dużo starsza
        doświadczona koleżanka dała mi taką cenną radę, którą teraz dedykuję wszystkim
        młodym pedagogom- "Z uczniami zawsze na odległość... kija" :-)
        • Gość: asia Re: Nauka palenia trawki IP: 156.17.201.* 22.11.06, 11:55
          Miała rację
      • Gość: es Co ci tak spieszno do tyłków małoletnich? IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:14
        Oj, Giertych z Wierzejskim też sie chyba powinni Tobą zając...
    • Gość: marley Nauka palenia trawki IP: 193.109.212.* 21.11.06, 09:42
      kilka razy zajarali blanta i będą musieli przejść terapię odwykową!!!
      buahahaha.. a co uzależnieni są???? kretynizm!!!! 95% społeczeństwa powinno
      przejść w takim arzie alkoholową terapię odwykową!!!
      a swoją drogą te małolaty kiepsko pograły ze swoją panią - w taki kanał ją
      wpuścić i dyrekcja też niezbyt mądra... zamisat gasić zapałkę czekała na wileki
      ognisko... dziki kraj, dzikie obyczaje ;)
    • Gość: Melbe Ok,ale czemu 28latka imprezowała z małolatami??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 09:49
      Pomijając fakt palenia (bez znaczenia za\przeciw), to sa dwa zasadnicze punkty
      świadczące o jej amądrości: 1)nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie kobieta
      28letnia robi sobie, dość częste jak wynika z artykułu, imprezy z
      nastolatkami!!!2)jak można być tak głupim żeby palić maryśkę z "ludźmi z
      pracy"? to musiało sie wydać prędzej czy później. I na co ona liczyła, na awans
      za integrację? Tak czy siak, pani ma powazne problemy z samooceną oraz zdrowym
      rozsądkiem!
      • Gość: es Jakbyś za kolegów z pracy miał same katechetki IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:17
        ...to też byś robił imprezy z młodzieżą.
        A odpowiadając - może chciała nadal czuć sie młodą licealistką, cool baby (fajną babeczką)
    • Gość: już student Jasne... IP: *.wro.vectranet.pl 21.11.06, 09:55
      Przecież każdy wie, ze dobra impreza nie jest zła. My, młodzi pijemy alkohol,
      palimy zioło, taka jest prawda, a 17 lat w liceum to już nie są biedne dzieci,
      które są demoralizowane, nie załamujcie mnie.
    • Gość: Messiah Nauka palenia trawki IP: 82.177.11.* 21.11.06, 10:01
      Wielkie halo, kazdy kto chce zapalić skręta to go zapali. Nie ma z tym problemu
      najmniejszego: zzkoła, czy klub - wszędzie. Kto bez winy w tym zakresie - niech
      rzuci kamień :)) Wysłani na odwyk (buhahaha) co za kraj zakłamany. Banda
      alkohilików ukamieniuje młodą laskę za skręta.
    • Gość: hsh Re: Nauka palenia trawki IP: 195.116.249.* 21.11.06, 11:21
      no to juz wiemy co to są tz. ZIELONE SZKOLY!!!!!!!!!
      • Gość: es Re: Nauka palenia trawki IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 13:19
        Gość portalu: hsh napisał(a):

> no to juz wiemy co to są tz. ZIELONE SZKOLY!!!!!!!!!

:-)))
    • Gość: madmana z rana Nauka palenia trawki IP: *.crowley.pl 21.11.06, 11:27
      wiele bym dał żeby mieć w ogólniaku taką nauczylkę ! no cóż... klasa to banda
      baranów bo sie wygadali że mają taką odlotową anglistke :D
    • Gość: fela Re: Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 11:30
      A czy Pani Dyrektor X nie wie po co tak dużo ucznii podczas przerw ,wychodzi
      nad Odrę,czy tego nie widać z pani fotela
    • gelu Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 12:01
      Niestety, wyrok na nauczycielkę jest praktycznie przesądzony. Decydować będą o
      tym ludzie, którzy nie mają pojęcia, czym jest trawka, oraz że tak naprawdę
      alkohol jest dużo groźniejszym narkotykiem od marihuany.
      • gruner Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 12:17
        tak, ale... nie zapominaj, że trawa jest przez prawo zaliczana do narkotyków, a
        jej posiadanie jest nielegalne i można za to iść do więzienia. Nie mówię czy to
        dobrze czy źle, argumentów za legalizacją trawy jest tyle samo co przeciw.
        Trzeba jednak pamiętać o tym, że to, co robiła nauczycielka i uczniowie było
        wbrew prawu, a ona jako pedagog nie powinna do tego dopuścić. Prawa,
        niezależnie czy uważamy je za mądre, czy głupie, trzeba po prostu przestrzegać.
        W szczególności powinna go przestrzegać nauczycielka wobec swoich uczniów.
        p.s. żeby nie było wątpliwości, ja osobiście jestem za ograniczoną legalizacją
        trawy
    • Gość: johnyderee Re: Nauka palenia trawki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 13:01
      Śmieszne i tragiczne.Przecież palenie trawki nie szkodzi a wręcz przeciwnie.Ale
      jak zwykle polska jest na zadupiu świata i u nas w przeciwieństwie do innych
      krajów, które przymykają oko na palenie marichuany oczywiście zwycięża głupota i
      zacofanie.Ci uczniowie to frajerzy, a nauczycielki mi szkoda.I żeby od razu
      areszt?Sam bym z Nią sobie zapalił.
      POLSKI CIEMNOGRÓD!!!
      • Gość: AndziaGandzia Re: Nauka palenia trawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:04
        To naprawdę wspaniałe,że tyle głosów na tym forum popiera tą anglistkę. Uważam
        że powinna zostać wypuszczona i to natychmiast!!!
        Zalegalizować marihuanę! Dlaczego zawsze gdy chcemy pójść po zioło,dostajemy z
        nerwów biegunki,bo grozi za to 3lata więzienia????!!!!!!To jakiś absurd!
        Zakółamany kraj,je...any ciemnogród!!!!Politycy którzy stworzyli to chore
        prawo,uchlewają się codziennie wódą,palą szlugi- a to niby nie są narkotyki?
        Pewnie,że są i to nawet gorsze!!!!!!!!!!!
        Uważam że ci tchórze,których nazywa się biednymi,demoralizowanymi
        dziećmi,powinni teraz stanąć na wrocławskim rynku i zbierać podpisy pod petycją
        o wypuszczenie Izy z aresztu!!!!!!!!!!!!!!!!Już nigdy nie będą mieli takiej
        fajnej,wyluzowanej nauczycielki. Mam nadzieję,że przyjdzie teraz jakaś stara
        raszpla, która będzie im robiła na każdej lekcji sprawdzian!
      • Gość: Melbe Palenie na zdrówko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 14:05
        Aha, a na jakiej podstawie twierdzisz że palenie nie szkodzi? a co, raka leczy?
        Bez badan naukowców moge stwierdzić, że szkodzi, bo znam trzy osoby, którym nie
        wyszło jaranie na dobre, ani zdrowotnie ani ekonomicznie ani życiowo. Po co to
        komu? Mam w d+++ czy ktos pali czy nie, ale nie wyobrażam sobie żeby robiło to
        moje przyszłe dziecko, nawet z pożal się Boże nauczycielką. W tym kraju kultura
        prawna raczkuje, ale prawo stanowi,że to jest nielegalne, a nauczyciele to
        zawód zaufania publicznego, powinni dawać pewien przykład.
        • lillalu Re: Palenie na zdrówko?? 21.11.06, 14:14
          To nie o to chodzi,że palenie nie szkodzi,
          Lecz to cud stworzenia,gdy Ci krzak obrodzi...
          Gdy soczystą zielenią kusi Cię i nęci,
          A cudowny zapach niczym sex wciąż kręci.
          Kiedy lufka szklana krąży dookoła,
          To wszyscy są happy i zabawa wesoła;)
          Zioło nielegalne,anglistka w areszcie...
          Kiedy zrozumiecie,o co chodzi wreszcie????
          • Gość: Melbe Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 16:09
            Jeśli Ci się zdaje że tworzysz bo palisz
            Jeśli Twoja sztuka ma zapach gramowy
            Parę histrii tego świata zalicz
            Piękno bowiem pochodzi z niezmąconej głowy.
            Każda zmora - duchota co zmąca ludzkie ciało
            Kończy drogę wcześniej niżby się zechciało:)

• Gość: Konrad Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 16:21
              Wielcy tego świata, także i poeci,
              Lubili przypalić, jak teraz nasze dzieci,
              Kiedyś może opium, pili i palili,
              Teraz jest maryśka, byście się nie zdziwili :-)
              • Gość: rastaman Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:27
                Maryśka od zawsze gości na tej ziemi
                A pierwszego blanta do ust w azji wzieli
                Kiedyś nikt nic nie miał do świetego ziela
                Teraz sprawe w ręce polityka wziela
                Wszystko zabronione trawa nielegalna
                Nawet sadzic nie mozna magicznego ziarna
                Kiedy bedzie mozna sam JAh JAh juz nie wie
                A sam soobie jara w utopijnym niebie
        • Gość: dew Re: Palenie na zdrówko?? IP: *.chello.pl 21.11.06, 19:33
          Uwazasz, ze lepiej zeby twoje dziecko chlalo wode? Uwierz mi, ze to DUZO
          bardziej niezdrowe i DUZO bardziej uzalezniajace(od marihuany uzaleznia sie 10%
          palacych i to tylko i wylacznie psychicznie, alkohol uzaleznia fizycznie!
          Podobnie zreszta jak inne twarde narkotyki, takie jak heroina i
          kokaina).Alkohol-twardy narkotyk, marihuana-miekki narkotyk. Impreza alkoholowa-
          nastepny dzien wyjety z zyciorysu, po marihuanie budzisz sie na drugi dzien
          swierzy i wypoczety. Po alkoholu wielu ludzi zachowuje sie agresywnie, po
          marihunie...sami wiecie:)Wiec albo delegalizujemy alkohol i papierosy albo
          legalizujemy marihuane. Do starszych internautow, jezeli maryske nazywacie
          narkotykiem to nazywajcie tak samo alkohol, ktorego zreszta wypijacie
          hektolitry.
    • Gość: cyklista do 8 lat więzienia ????!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:54
      facet,który w Warszawie zabił samochodem 5 osób dostał lat pięć...
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 15:18
      Pomimo, że popieram pełną depenalizację marihuany (legalizacja to mit), to
      zachowanie nauczycielki było skandaliczne (o ile przyjmujemy wersję podaną przez
      media). Szczerze odradzam jaranie w młodym wieku, poczekajcie aż skończycie
      przynajmniej 21 lat, teraz macie czas na rozwój i budowanie własnego ja.
      Czytajcie dużo książek, uprawiajcie sport, żeby za te kilka lat nie żałować
      zmarnowanej młodości.
      Albo chociaż ograniczcie :P
      • Gość: Konrad Re: Nauka palenia trawki IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 16:06
        Co racja, to racja :-)
        Po zakończeniu studiów na pewno przypomnę sobie młodzieńcze czasy... ;-)

wesoly_siewca_pesymizmu napisała:
        > Pomimo, że popieram pełną depenalizację marihuany (legalizacja to mit), to
        > zachowanie nauczycielki było skandaliczne (o ile przyjmujemy wersję podaną prze
        > z
        > media). Szczerze odradzam jaranie w młodym wieku, poczekajcie aż skończycie
        > przynajmniej 21 lat, teraz macie czas na rozwój i budowanie własnego ja.
        > Czytajcie dużo książek, uprawiajcie sport, żeby za te kilka lat nie żałować
        > zmarnowanej młodości.
        > Albo chociaż ograniczcie :P
    • Gość: Konrad Frajerska młodzież IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 15:49
      Za moich czasów też były imprezy, alkohol, marycha...Za czasów moich starszych
      kolegów też to było. I teraz też to jest. I będzie zawsze. Problem leży gdzie
      indziej. Mianowicie, co to za frajerska młodzież, która się wygadała ??? Kiedyś
      to było normalne, że czasami na wyjeździe zapaliło się z wychowawcą czy nawet
      łyknęło. A jak na to nie pozwalali i przyłapali, to afery też nie było. Po
      prostu było pełne zrozumienie, zmowa milczenia. A teraz ? Młodzi frajerzy sami
      sobie szkodzą donosząc !
      Prawie każdy nastolatek marzy o takiej nauczycielce ! Jeszcze gdyby na dodatek
      była "fajna" i coś by się chłopakom udało... to w ogóle byliby w siódmym niebie
      !! Marzenie nastolatka !!!
      A Ci frajerzy co robią ??????????
      PORACHA !!!!! Młodzież jest po prostu coraz głupsza !!!! I jest to moim zdaniem
      efekt "bezstresowego wychowania......." i innych dziwnych wymysłów.
      • Gość: ktoska Re: Frajerska młodzież IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 16:32
        zauwaz, ze to nie uczniowe sie wygadali, tylko jeden z rodzicow przeczytal na
        mailu syna wiadomosc od nauczycielki z informacja o nastepniej imprezie i
        doniosl to dyrekcji.
        • Gość: Konrad Re: Frajerska młodzież IP: *.zlotniki.pl 21.11.06, 16:45
          "Później ze strony uczniów i rodziców niepokojących informacji było więcej. "

Jak na moje oko, wygadali się uczniowie najpierw innym uczniom, a później tamci
          rodzicom i dyrekcji. Wydaje się to najbardziej logiczne.
    • Gość: :) Czy na czcie nieprzedstawiałą sie jako polonistka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka