Dodaj do ulubionych

Sklep fotograficzny

27.11.06, 17:36
Polećcie jakieś sklepy z aparatami cyfrowymi.
Obserwuj wątek
    • Gość: figa Re: Sklep fotograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:08
      Sklep i komis Foto-Master, ul. Odrzańska 24-29/2 www.foto-master.pl
      I dłuuugo dłuuugo nic ;)
      • piast9 Re: Sklep fotograficzny 27.11.06, 23:12
        Gość portalu: figa napisał(a):

> Sklep i komis Foto-Master, ul. Odrzańska 24-29/2 www.foto-master.pl
        > I dłuuugo dłuuugo nic ;)
        Ta... Jakby się jeszcze nauczyli odpowiadać na "dzień dobry" i "do widzenia" to
        by może było ok.

Ja polecam foto-raj na Grabiszyńskiej (budynek Fadromy).
        • szarykot Re: Sklep fotograficzny 27.11.06, 23:44
          Ja polecam tam, gdzie jest najtaniej.
        • Gość: cyk Re: Sklep fotograficzny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.06, 11:23
          Racja, sklep niezły, ale niestety najpierw się tam kończy przez kwadrans
          pogaduchę z kolesiem, co przyszedł pogawędzić o jakiejś fotograficznej d*
          Maryny, a potem ewentualnie zwróci się uwagę na pariasa potrzebujacego trzech
          rolek filmu.
          • koloko2 Re: Sklep fotograficzny 28.11.06, 16:40
            Lepiej bym tego nie ujął Cyk, ale sklep naprawde zacny, osobiście kupiłem tak
            powiększalnik marki opemus :)
        • Gość: figa Re: Sklep fotograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:31
          ja tam nie mam problemu z "dzień dobry " i "do widzenia" ani w tym sklepie, ani
          w żadnym innym :)
        • robak_wroc Re: Sklep fotograficzny 29.11.06, 14:59
          piast9 napisał:

> > Sklep i komis Foto-Master, ul. Odrzańska 24-29/2 www.foto-master.pl
          > > I dłuuugo dłuuugo nic ;)
          > Ta... Jakby się jeszcze nauczyli odpowiadać na "dzień dobry" i "do widzenia" to
          > by może było ok.
          > Ja polecam foto-raj na Grabiszyńskiej (budynek Fadromy).

podpisuje sie pod foto-raj. sa we wrocku i poznaniu i maja fajne promocje na
          allegro ;)
    • Gość: autochton Re: Sklep fotograficzny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.06, 23:58
      Skontaktuj się z właścicielem tego numeru gg. 3093286. Taniej nie znajdziesz i
      jeszcze do domu dowiezie. Zastrzegam, że to nie jestem ja. Po prostu sam
      kupiłem swojego EOS-a u tego gościa i kupiłem o kilka setek taniej niż w
      sklepach.
      • Gość: Bres Re: Sklep fotograficzny IP: *.ar.wroc.pl 28.11.06, 06:39
        Autochtonie, dzięki za numer gg powiedz tylko czy ten człowiek ma rónież
        prostsze apartaty tak do 500PLN?
        • Gość: autochton Re: Sklep fotograficzny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.06, 10:14
          Człowiek ma na imię Piort i ma normalny sklep tylko, że poza Wrocłaiwem i
          dlatego jest tani. Sam go znalazłem przez Allegro i tam jest też jego numer
          telefonu, więc myślę, że mogę go tutaj także podać - 509647981. Teraz sam go o
          wszystko wypytaj bo ja nie znam jego oferty. Pozdrawiam.
          • Gość: Bres Re: Sklep fotograficzny IP: *.ar.wroc.pl 28.11.06, 15:57
            dzięki autochton zadzwonię do Niego
      • Gość: Pawel Chyba to nie jakis paser??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.11.06, 17:40
        • Gość: autochton Re: Chyba to nie jakis paser??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.06, 10:39
          Ja się na nim nie sparzyłem, a sam kontakt był profesjonalny i sympatyczny.
          Człowiek dowiózł mi zakupy w umówione miejsce, wszystko jak trzeba wytłumaczył
          i powiedział, że w każdej chwili służy pomocą, z której wielokrotnie
          korzystałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka