maestro07 27.11.06, 17:36 Polećcie jakieś sklepy z aparatami cyfrowymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figa Re: Sklep fotograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:08 Sklep i komis Foto-Master, ul. Odrzańska 24-29/2 www.foto-master.pl I dłuuugo dłuuugo nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Sklep fotograficzny 27.11.06, 23:12 Gość portalu: figa napisał(a): > Sklep i komis Foto-Master, ul. Odrzańska 24-29/2 www.foto-master.pl > I dłuuugo dłuuugo nic ;) Ta... Jakby się jeszcze nauczyli odpowiadać na "dzień dobry" i "do widzenia" to by może było ok. Ja polecam foto-raj na Grabiszyńskiej (budynek Fadromy). Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Sklep fotograficzny 27.11.06, 23:44 Ja polecam tam, gdzie jest najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Re: Sklep fotograficzny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.06, 11:23 Racja, sklep niezły, ale niestety najpierw się tam kończy przez kwadrans pogaduchę z kolesiem, co przyszedł pogawędzić o jakiejś fotograficznej d* Maryny, a potem ewentualnie zwróci się uwagę na pariasa potrzebujacego trzech rolek filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Sklep fotograficzny 28.11.06, 16:40 Lepiej bym tego nie ujął Cyk, ale sklep naprawde zacny, osobiście kupiłem tak powiększalnik marki opemus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Sklep fotograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:31 ja tam nie mam problemu z "dzień dobry " i "do widzenia" ani w tym sklepie, ani w żadnym innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Sklep fotograficzny 29.11.06, 14:59 piast9 napisał: > > Sklep i komis Foto-Master, ul. Odrzańska 24-29/2 www.foto-master.pl > > I dłuuugo dłuuugo nic ;) > Ta... Jakby się jeszcze nauczyli odpowiadać na "dzień dobry" i "do widzenia" to > by może było ok. > Ja polecam foto-raj na Grabiszyńskiej (budynek Fadromy). podpisuje sie pod foto-raj. sa we wrocku i poznaniu i maja fajne promocje na allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Re: Sklep fotograficzny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.06, 23:58 Skontaktuj się z właścicielem tego numeru gg. 3093286. Taniej nie znajdziesz i jeszcze do domu dowiezie. Zastrzegam, że to nie jestem ja. Po prostu sam kupiłem swojego EOS-a u tego gościa i kupiłem o kilka setek taniej niż w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bres Re: Sklep fotograficzny IP: *.ar.wroc.pl 28.11.06, 06:39 Autochtonie, dzięki za numer gg powiedz tylko czy ten człowiek ma rónież prostsze apartaty tak do 500PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Re: Sklep fotograficzny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.06, 10:14 Człowiek ma na imię Piort i ma normalny sklep tylko, że poza Wrocłaiwem i dlatego jest tani. Sam go znalazłem przez Allegro i tam jest też jego numer telefonu, więc myślę, że mogę go tutaj także podać - 509647981. Teraz sam go o wszystko wypytaj bo ja nie znam jego oferty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bres Re: Sklep fotograficzny IP: *.ar.wroc.pl 28.11.06, 15:57 dzięki autochton zadzwonię do Niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Chyba to nie jakis paser??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.11.06, 17:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Re: Chyba to nie jakis paser??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.06, 10:39 Ja się na nim nie sparzyłem, a sam kontakt był profesjonalny i sympatyczny. Człowiek dowiózł mi zakupy w umówione miejsce, wszystko jak trzeba wytłumaczył i powiedział, że w każdej chwili służy pomocą, z której wielokrotnie korzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś