Dodaj do ulubionych

Wierzycie Anecie Krawczyk?

07.12.06, 12:26
Hm,może faktycznie bzykała się z Łyżwińskim, ale te zastrzyki wywołujące
poronienie aplikowane przez weterynarza to już jakiś kosmos...
Obserwuj wątek
    • Gość: Alix jesteś głupia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.06, 14:36
      głupia i niewydarzona, zupełnie jak Ci, którzy bagatelizują te sprawę. "Bzykała
      się"? takiego słowa uzywa kobieta o innej kobiecie ZMUSZANEJ do prostytucji?
      Widziałas tego pana Łyzwińskiego? ....
      • piast9 Re: jesteś głupia 07.12.06, 15:23
        Gość portalu: Alix napisał(a):

> głupia i niewydarzona, zupełnie jak Ci, którzy bagatelizują te sprawę.
        > "Bzykała się"? takiego słowa uzywa kobieta o innej kobiecie ZMUSZANEJ
        > do prostytucji?
        Co jej przeszkadzało odejść, powiadamiając jednocześnie stosowne organa, które
        wówczas były dużo mniej pro-Samoobronowe niż teraz? Łatwiej by było chyba. A
        afera podniosła się dopiero po jej rozstaniu z Samoobroną. Tego nie rozumiem.

Wykorzystanie zwierzchności do doprowadzenia do seksu jest dnem, taki człowiek
        jest u mnie zerem. Ale z drugiej strony nie wiem jak można się tak poniżyć, aby
        przystać na taki układ. Siłą jej chyba nikt nie zmuszał.
        • kucyp Re: NIe wierze tej kobiecie 07.12.06, 15:58
          NIe ufam jej bo normalna kobieta nie sprzedaje się.
      • lillalu A ty jesteś gópia 07.12.06, 23:17
        Jak Chojarska:))))
    • Gość: Aśka Szambo i tyle. IP: *.os1.kn.pl 07.12.06, 15:01

> Hm,może faktycznie bzykała się z Łyżwińskim, ale te zastrzyki wywołujące
      > poronienie aplikowane przez weterynarza to już jakiś kosmos...

Straszna baba, prawdziwy prymityw, kobieta która dla kariery próbowała zabić
      własne dziecko była radną,. To jakaś kpina z Państwa Polskiego, aby osoba
      pozbawiona zasad moralnych była w polityce, bo miała takie ambicje.
      Tak pazernego babsztyla jak żyję to nie widziałam. Panie z agencji towarzyskie
      chyba mają więcej godności.
      Ona powinna mieć kuratora, żeby przypadkiem nie pomordowała swoich dzieci, bo
      np. nowy kochanek jej tak przykaże.
      • Gość: Sympatyk PRL Re: Szambo i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:16
        Gadasz jak pani Hojarska. Widać jednak, że pan Łyżwiński łaciny się nie uczył,
        bo nie wie, że jest takie starożytne powiedzenie - tam gdzie żywiosz tam nie
        jeb.... Ale tak poważnie to sprawa jest tragiczna. W Polsce jest tysiące
        przełożonych, a w zasadzie alfonsów, którzy wykorzystują swoje podwładne. Tylko
        to jest temat tabu.
        • Gość: Aśka Re: Szambo i tyle . IP: *.os1.kn.pl 07.12.06, 15:59
          A wychowanie z domu. Przecież to jest dorosła kobieta. Wyobraź sobie
          teraz np. tabuny pielęgniarek podnoszących krzyk, że były krzywdzone przez
          lekarzy - bo musiały iść z nimi do łóżka (czytaj chciały), zastanów się jak
          czuły się ich żony, co musiały przejść dzieci.
          Tym kobietom marzy się lekki grosz i kariera wypracowana w łóżku.
          Jaką trzeba być chciwą,próżną, aby iść do łóżka z takim spasionym starcem jak
          Chojarski i jeszcze próbować zabić w szóstym miesiącu dziecko.

Dlaczego ma mi być żal, kochanek, czy zdradzających mężów ? – Ci ludzie są
          siebie warci.
          • bozka31 Re: Szambo i tyle . 08.12.06, 09:30
            Dla mnie ona jest prostytutka dla mieszkania ,kariery spala z tymi
            buhajami.Nikt ja kajdankami do luzka nie przypinal.Wystarczy isc na impreze
            zakladowa mozna zobaczyc jak sie niektore kobiety zachowuja [a imprezy sa bez
            mezow]same sie pchaja w objecia panow.Dla mnie to wszystko jest grubymi nicmi
            szyte.OBRZYDLIWOSC.
        • Gość: weterynarz Re: Szambo i tyle. IP: *.akron.net.pl 07.12.06, 16:08
          Gość portalu: Sympatyk PRL napisał(a):
          > W Polsce jest tysiące przełożonych, a w zasadzie alfonsów, którzy
          > wykorzystują swoje podwładne. Tylko to jest temat tabu.

W naszym środowisku jest z kolei takie powiedzenie:
          "Jak suka nie da, to pies sam nie weźmie."
      • Gość: Sympatyk PRL Re: Szambo i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:16
        Gadasz jak pani Hojarska. Widać jednak, że pan Łyżwiński łaciny się nie uczył,
        bo nie wie, że jest takie starożytne powiedzenie - tam gdzie żywiosz tam nie
        jeb.... Ale tak poważnie to sprawa jest tragiczna. W Polsce jest tysiące
        przełożonych, a w zasadzie alfonsów, którzy wykorzystują swoje podwładne. Tylko
        to jest temat tabu.
        • Gość: EWa Re: Szambo i tyle. IP: *.CNet.Gawex.PL 07.12.06, 15:48
          Masz rację, to duuuuuuże bagno. A co do wiary- na pewno wierzę bardziej tej
          kobiecie niż Łyżwińskiemu i Lepperowi.
          • Gość: Aśka Re: Szambo i tyle. IP: *.os1.kn.pl 07.12.06, 16:07
            >A co do wiary- na pewno wierzę bardziej tej
            > kobiecie niż Łyżwińskiemu i Lepperowi

No ale bez przesady z tym współczuciem, bo wszystkie kochanice zaczną udawać
            pokrzywdzone, a to jest typ bardzo wyrachowanych pań, wszystko jest dokładnie
            przemyślane - nawet sex z Samoobroną:)).
            Kochanki w swojej naiwności wierzą w swoją atrakcyjność i w to, że będą bez
            końca z tego tytułu ciągnąć profity.A jak widać na załączonym obrazku tak, nie
            jest.
      • Gość: figa Re: Szambo i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 16:53
        To cwana lisica jest .... za posadkę i niezłą kaskę się nie zmydliło ... a i
        teraz może coś od głupiego chłopa wyciągnie ...
    • wielki_czarownik Po tym wszystkim 07.12.06, 16:51
      Po tym co się ostatnio działo w Polsce uważam, że jedynym ratunkiem dla tego kraju jest krwawa rewolucja i szubiennica na każdym skrzyżowaniu.
      • Gość: mama Re: Po tym wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:00
        dobrze ze wyjezdzam
        • Gość: jot Re: Po tym wszystkim IP: *.os.amsnet.pl 07.12.06, 17:27
          Hmmm, niedawno usłyszałam w radiu wypowiedź jakiejś byłej członkini samoobrony,
          która twierdzi, że pani Aneta K. była w Łyżwińskim zakochana. No, ludzie... bez
          komentarza.
          Mnie ciekawi szczególnie, jak tej pani udało się spłacić kredyt mieszkaniowy w
          3 lata, gdy inni spłacają i 30 lat? W końcu nie zarabiała Bóg wie ile. O całej
          aferze powiem tyle: nie wierzę nikomu z tej bandy. Wszyscy są siebie warci i
          nikogo mi nie żal.
          • gonzales.wroclaw Re: Po tym wszystkim 08.12.06, 10:10
            Gość portalu: jot napisał(a):

> Hmmm, niedawno usłyszałam w radiu wypowiedź jakiejś byłej członkini samoobrony,
            >
            > która twierdzi, że pani Aneta K. była w Łyżwińskim zakochana. No, ludzie... bez
            >
            > komentarza.
            > Mnie ciekawi szczególnie, jak tej pani udało się spłacić kredyt mieszkaniowy w
            > 3 lata, gdy inni spłacają i 30 lat? W końcu nie zarabiała Bóg wie ile. O całej
            > aferze powiem tyle: nie wierzę nikomu z tej bandy. Wszyscy są siebie warci i
            > nikogo mi nie żal.

Kobieta wzięła 30 albo 50k kredytu, więc przy zarobkach rzędu 3600-4500 (polecam oświadczenia majątkowe) nie miała z tym większego problemu. Nie każdy bierze pół melona kredytu na zakup willi, naprawdę
        • Gość: Aśka Re: Po tym wszystkim IP: *.os1.kn.pl 07.12.06, 17:54

> mama napisał(a):dobrze ze wyjezdzam

Niech oni powyjeżdżają, a my zostańmy.
      • Gość: czadorek Re: Po tym wszystkim IP: *.greenlan.pl 07.12.06, 17:37
        Podzielam pogląd "wielkiego czarownika" !!!
      • Gość: figa Re: Po tym wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:13
        ... i trudno się z Tobą, wielki_czarowniku, nie zgodzić .....
    • Gość: zdjęcie Krawczyk zdjecie Krawczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:00
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061207/kraj/kraj_a_2.html
      w Rzepie jest fotografia Krawczyk. No coż... bostwo to nie jest. Jezeli ja
      lyzwinski zatrudnil tylko dla seksu i placil minimum 1500 zl. ( razem z ZUSem)
      to mogl przeciez teoretycznie te pieniadze rozpisac sobie na delegacje, paliwo,
      diety, reprezentaje itp. i wydac na znacznie ladniejsze i mlodsze dziewczyny
      (po 100 za numerek, by mu wyszlo 15 X /miesiac. A on ja wstawil na pierwsze
      miejsce na liscie wyborczej. Mogl to miejsce sprzedac za przynajmniej 10 000
      zl. ( to by mial 100 numerkow). :) Moj wniosek jest taki, ze: 1)Albo cos do
      niej czul, 2) albo zatrudnial ja bo byla jak na warunki Samoobrony jakos
      kompetentna, 3) albo ona go wczesniej szantazowala, 4) albo ona jest
      niezrownowazona. Wydawac na nia 1500 zl/miesiac i pierwsze miejsce na liscie
      dla seksu z nia sie nie kalkuluje. Ona nie jest tego warta:( .
      PS. Co innnego ta druga asystentka p. Magdalena Jedrzejczak :).
    • Gość: magda Re: Wierzycie Anecie Krawczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:06
      Ja jestem przekonana ze było tak jak Aneta mówiła , bo wiem co sie dzieje
      chociażby w naszych Wrocławskich Urzedach Panstwowych , to to jest to samo,
      wszyscy ze wszystkimi sypiają.
      • Gość: Aśka jedna wielka rodzina, IP: *.os1.kn.pl 07.12.06, 19:54

> Ja jestem przekonana ze było tak jak Aneta mówiła , bo wiem co sie dzieje
        > chociażby w naszych Wrocławskich Urzędach Panstwowych , to jest to samo,
        > wszyscy ze wszystkimi sypiają.

No i wszystko na ten temat.

A czy wy z tego Urzedu planujecie zrobić z tego jakąś aferkę na cały
        kraj indywidualnie, zbiorowo?,czy raczej załatwicie to między sobą?
        • Gość: magda Re: jedna wielka rodzina, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:35
          U nas to raczej afery nie bedzie bo tak było , jest i bedzie chyba zawsze tam
          gdzie pracują kobiety i męzczyżni razem to, to jest nie uniknione , a tam to
          poprostu wyszlo na jaw i wielki szum niewiadomo oco , jak i tak wszyscy wiedzą
          że to jest normalne , jak naprzykład wielkie GóRNICZE 'BARBURKI" dlaczego w
          telewizi nie pokażą że na wszystkich takich imprezach jak juz wszyscy są nieżle
          wstawieni i maja rozrywke w postaci striptizerek i to tez jest normalne dla nich.
      • Gość: p ech.... Magda IP: *.zlotniki.pl 07.12.06, 23:53
        Kto z kim? Bo kilka lat pracowałem w urzędach i jakoś nic o tym nie słyszałem...
    • Gość: Piotr Mam to w nosie, ja się bzykam z własną żoną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:10
      co i Wam radzę :P
    • Gość: Pawel A czy ktos ja zmuszal do zastrzykow??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.06, 19:58
      Czy wierzymy, ze dala sie kluc aby pozbyc sie swojego dziecka???? Ciezko w to
      uwierzyc, ale jednak sama zainteresowana nie powiedziala ze sie przed tym
      bronila.
      • Gość: Aśka Re: A czy ktos ja zmuszal do zastrzykow??? IP: *.os1.kn.pl 07.12.06, 21:05

> Czy wierzymy, ze dala sie kluc aby pozbyc sie swojego dziecka???? Ciezko w to
        > uwierzyc, ale jednak sama zainteresowana nie powiedziala ze sie przed tym
        > bronila.

Raczej nie, chyba że ma coś z głową.
        Szósty miesiąc ciąży to nic innego jak próba zabójstwa – matkobójczyni.
        Kretynka dała się wrobić, teraz po takich wyznaniach może się spodziewać
        wyroku, a w najlepszym razie chowanie dzieci pod kuratelą. Typowa cwaniara,
        którą zgubiła chciwość i mściwość.
        Cóż za odrażająca postać.
        • Gość: Pawel Re: A czy ktos ja zmuszal do zastrzykow??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.12.06, 03:52
          Zgadzam sie z toba. Mysle jednak ze zabojstwo jest zabojstwem niezaleznie od
          wieku dziecka, niewazne czy szosty miesiac czy szosty dzien. Efekt ten sam
    • ivva1 Re: Wierzycie Anecie Krawczyk? 07.12.06, 22:26
      jest taż w tym wszystkim kilka niejasności:
      - zapomniała powiedziec ,że chrzestnym jej córki jest sławetny weterynarz
      - nie pamięta czy z Lepperem spała 2 czy 8 razy
      - dziś słyszałam wypowiedz jej adwokatki, iż istnieje małe
      prawdopodobieństwo ,że ojcem dziecka może byc ktoś inny.

Z początku byłam tym wszystkim zbulwersowana. Teraz zaśmiewam się do łez!!!
    • Gość: jekdok A jakie to ma znaczenie czy wierzymy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:12
      Wart Pac pałaca a pałac Paca. Dla mnie w tym środowisku możliwe jest wszystko. Cała ta afera ale i reakcje tych baboli pasujących do obory (przepraszam oborę i jej mieszkańców) a nie Sejmu, chamskie filip(i)ki, krokodyle łzy lepcia po ujawnieniu jego kłopotów z potencją i w ogóle cała historia tej zgrai składa sie na obraz takiej nędzy, że słów brakuje do jej opisu (w każdym razie cenzuralnych).
    • ludendorf Ani jej ani łyżwie 08.12.06, 00:13
      Dla mnie to ta kobieta robiła kariere tyłkiem a jak okazało się że już więcej z
      tego pana nie wyciśnie to postanowiła się zemścić. Jak można aż kilka lat
      dojrzewać do chęci zgłaszenia przestępstwa jakim jest wykorzystywanie pozycji
      zawodowej dla uciech cielesnych ?? Widocznie dopuki wychodziła na plus to było
      wszystko wporzo i nawet Łyżwiński nie wydawał sie aż tak obleśny. Zresztą widać
      było że do programu lisa ktoś ją dobrze przygotował i nie grała już ofiary tylko
      drapieżnika. Cała sprawa śmierdzi wielką polityką i tyle^%$^$*&
    • Gość: deko Re: Wierzycie Anecie Krawczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 00:39
      Grube nici wciąż modne.

Wierzymy tej pani, szczególnie temu,że zarabiając 1200 pln
      można spłacić kredyt na mieszkanie w szybkim tempie, tym bardziej
      że było się przed chwilą w trudnej sytuacji materialnej i ma się na
      utrzymaniu dwoje,a teraz troje dzieci :)))
    • quonio Re: Wierzycie Anecie Krawczyk? 08.12.06, 03:58
      Cześć
      Patrząc realnie to może i kosmos co nie zmienia faktu że to możliwe.Wiele jest
      sposobów żeby przekonać człowieka do poddania się zastrzykowi.Zapewniam Cię
      moja droga że nie takie przypadki widywałem i to co człowiek może
      zrobić "świadomie" będąc zmanipulowanym przekracza możlwości wyobraźni
      przeciętnego człowieka.
      Druga sprawa to wiarygodność tej Pani, acz patrząc na posłów samoobrony
      powiedziałbym że wcale mnie ta sensacja nie zdziwiła. Jak się ktoś na końskie
      tyłki napatrzy, a w rodzinnej wiosce tylko 5 kobiet które w dodatku przeciętnie
      ważą 99kg to jak się taki biedaczyna wyrwie ze swojego chlewika dostaje zajoba
      i zaczyna mu bić na głowę, żeby nie powiedzieć na głowy ;)
      pozdrawiam
    • w_r_o_c_l_a_w_i_a_n_i_e [...] 08.12.06, 17:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: tosiek Re: Z kur.... tyzany na piedestał IP: *.e-wro.net.pl 08.12.06, 17:24
        Taki kit to mogą moherom wciskać. Pisiory podstawili kobitkę, żeby
        skompromitować ziomali od koalicji i rządzić samodzielnie. A może to jest
        retorsja za Renię B. i jej taśmy prawdy?
        • w_r_o_c_l_a_w_i_a_n_i_e [...] 08.12.06, 19:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Aśka Intryga robiona przez głupków - kompromitacja IP: *.os1.kn.pl 08.12.06, 22:37
            Intryga uknuta w bardzo prymitywny sposób. Zwykła prowokacja.
            Po propozycjach Tuska dla PISu to ja już jestem w domu.
            Tak głupio dokonanej intrygi to jeszcze nie widziałam. Osoby, które w niej
            brały udział są spanikowane, wyraźnie czegoś się boją, czas gra tu ogromną
            rolę. Oj Tusk dałeś z kolesiami ogromną plamę. Niestety za bardzo pana posła
            pociągają intrygi typy okrągły stół itp.

Czyżby to lęk przed rozliczeniami poniektórych polityków doprowadzał do
            haniebnych czynów? :))
            Precz z łapami od Polski, bo dobro kraju i narodu macie w głębokim poważaniu,
            co ewidentnie widać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka