Dodaj do ulubionych

Po premierze "Zemsty nietoperza" w Operze Wrocł...

IP: *.chello.pl 02.01.07, 11:29
Oj panie Domagała, jak zwykle napisał pan pseudorecenzję. Ta operetka nie
jest o niczym, chyba, że ta inscenizacja oprócz rozmachu finansowego jest
zła, może wykonanie nie było najlepsze ale skąd pan ma to wiedzieć skoro pan
nie ma porównania i się na tym zupełnie nie zna. Jest to tytuł grany na całym
świecie z ogromnym powodzeniem, a jak pan to nazwał "gagi" z trzeciego aktu
rozbawiają do łez nie tylko zatwardziałych zwolenników tego gatunku. Nic nie
napisał pan o solistach? Może po prostu nie było o kim pisać? Ta recenzja
była o niczym!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Endo Re: Po premierze "Zemsty nietoperza" w Operze Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.07, 12:23
      Wybieram się wkrórce na przedstawienie dlatego jestem bardzo ciekawa recenzji
      widzów. Już sie nie moge doczekać, bo to moja pierwsza od lat wizyta w nowej
      operze. Ponadto to będzie pierwszy raz w ogóle mojego męża i chciałabym żeby
      wywarło to na nim piorunujące wrażenie - oczywiście z dobrej strony:)
      • perculator Re: Po premierze "Zemsty nietoperza" w Operze Wro 03.01.07, 05:22
        to jedz do Wiednia.
    • Gość: aero Re: Po premierze "Zemsty nietoperza" w Operze Wro IP: *.generacja.pl 08.01.07, 19:39
      nie no, autor recenzji ma racje co do naciaganego humoru III aktu. Pijackie
      popisy byly na poziomie humoru z American Pie. Nie mam porownania, bo to byla
      moja pierwsza wizyta na Zemscie Nietoperza. Moze w kazdej wersji jest tak slabo
      w III akcie. A moze tylko u nas, bo wiadomo, ze Polacy lubia "pijacki" humor.
      W kazdym razie to zupelnie nie pasowalo do opery; predzej teatr.
      Jedyny smieszny gag tego aktu byl z monetą, ktora straznik oddal wiezniowi ;) I
      zupelnie nie zwiazany z librettem, zapewne.
      • Gość: bywalec Re: Po premierze "Zemsty nietoperza" w Operze Wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:37
        Bardzo slabe przedstawienie. Czas odeslac p. Dyrtektor do domu i zatrudnic
        kogos z glowa , tak nie moze byc .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka