Dodaj do ulubionych

Ginekolog- Prasa

15.01.07, 01:25
Witam mam pytanko czy znacie jakś gazete lub coś w tym rodzaju gdzie można
zrobić reklame pewnemu lekarzowi nie koniecznie dobrą. Nie jestem sama, jest
nas troche kobietek. Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi, ja juz
napisałam w pare miejsc ale szukam coś jeszcze.
Obserwuj wątek
    • langutssa Re: Ginekolog- Prasa 15.01.07, 08:56
      hej, zrób o tutaj, ostrzeż inne nieświadome kobiety !!!
      • Gość: xxx Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:43
        Popieram poprzedniczkę!Nie znam tematu,a czy w grę wchodzi na przykład korupcja?
        Jeśli tak to policja z tym walczy i to dość skutecznie.
        • robak_wroc Re: Ginekolog- Prasa 15.01.07, 12:39
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> Popieram poprzedniczkę!Nie znam tematu,a czy w grę wchodzi na przykład korupcja
          > ?
          > Jeśli tak to policja z tym walczy i to dość skutecznie.

napisz do FUCKT'u. oni chetnie kogos pojada ;)
          • enea5 więcej na ten temat.... 15.01.07, 14:54
            możesz napisać coś więcej na temat tego lekarza?jeszcze do wczoraj myślałam, że
            do niego pójdę i całe szczęście,że trafiłam tutaj.Przeglądałam tez forum
            wizaż.pl, ale chciałam wiedziec coś wiecej
            • Gość: ren Re: więcej na ten temat.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.07, 15:13
              Ale o kogo chodzi? Podajcie chociaż inicjały.
              • Gość: m Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:24
            • Gość: jhj Re: więcej na ten temat.... IP: *.finemedia.pl 15.01.07, 15:35
              Chcecie mieć sprawę w sądzie za oczernianie ?
              • Gość: trida Re: więcej na ten temat.... IP: *.e-wro.net.pl 15.01.07, 17:01
                myślisz,że to oczernianie? wiem, że na forum zdrowie kobiety są listy czarna-
                złych ginekologów i biała-dobrych ginaekologów!nie słyszałam by ktos miał za to
                sprawę karną, podobne dyskusje z nazwiskami tocza się na forach na temat porodu
                i ciązy
                • ajakaga Re: więcej na ten temat.... 15.01.07, 18:46
                  Witajcie, obiecuje ze napisze coś więcej o tym lekarzu w cudzysłowiu można
                  nazwać go lekarzem, ale najpier chcę uderzyć gdzieś wyzej. Wiecie wszystkie
                  kobiety mają tą samą chorobe zabieg konieczny oczywiście płatny. I na pytanie
                  które mi zadał po co przyszłam odpowiedziałam ze niestety zrobiłam sobie
                  przerwe i trzy lata nie byłam u zadnego gina to on do mnie tez mi powód wizyty.
                  To nie wszystko ale reszte w swoim czasie.
                  • Gość: dd Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:23
                    jest jeszcze jeden, który u wszystkich stwierdza tę samą chorobę, wszystkie
                    leczy tymi samymi lekami, no i wszystkim te same brednie opowiada żeby na
                    przykład wycinać sobie dziury w rajstopach, bo to sztuczne tworzywo, albo przy
                    okresie nie używać podpasek tylko zmieniać majtki tak często jak tego wymaga ten
                    czas.I dziwnym trafem tez przyjmuje na krynickiej M.Mar.....
                    • Gość: wer Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:28
                      czy chodzi o K.F?
                      • Gość: aaa Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:29
                      • Gość: edyta Re: więcej na ten temat.... IP: *.telsat.wroc.pl 12.03.07, 18:33
                        a czy byłas u lekarza którego inicjały wymieniłaś,bo ja bylam.na wstepie wygonił
                        mnie z gabinetu z krzykiem,poniewaz pielegniarka zapomniała położyc moja karte
                        na biurko.badanie bez rekawiczek+ zabieg 200zł-nadzerka.leki za 60 zł w
                        sytuacji,gdzie wystarczyły by nasze polskie.strasznie niemiły,brak
                        kultury,traktowanie pacjentki jak zwierzecia na stole.i jeszcze daje lusterko do
                        reki,zebym pacjentka sie nachyliła w czasie badania i zobaczyła,jakie szkody
                        poczyniło"obijające sie prącie".
                        • Gość: g Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:21
                          hm....jak lusterko to tylko Markuszewski przychodzi mi na myśl, tylko dziwi mnie
                          bo on jest b.sympatyczny.to chyba ten jego zmiennik,który tez tam przyjmuje.
                          • Gość: edyta Re: więcej na ten temat.... IP: *.telsat.wroc.pl 17.03.07, 16:03
                            właśnie nie pamiętam drugiego nazwiska na drzwiach,być może to ten Pan na M.W
                            każdym razie zadziwiła mnie szybka propozycja usuwania nadżerki(po opini,że jest
                            maleńka).nie minęła minuta a przed moim nosem już leżała ulotka (merytorycznie
                            stworzona przez szanownych Panów lekarzy ,troszkę strasząca)z ceną zabiegu
                            .czytałam,że dopóki kobieta nie rodzi,zaleca się leczenie farmakologiczne,ale
                            faktem jest tez to,że ilu lekarzy,tyle zdań.w każdym razie użyje przepisanych
                            przez lekarza"krzykacza"leków i przejdę się do innego"specjalisty" bądź
                            specjalisty:)
                        • Gość: ajakaga Re: więcej na ten temat.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.07, 22:59
                          tak napewno był to ten sam lekarz(lusterko)
                    • Gość: aa Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:36
                      • Gość: q Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:58
                      • Gość: ginekolog Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:03
                        • ajakaga Re: więcej na ten temat.... 17.01.07, 16:13
                          Witam, niestety nie mam żadnych nowych wieści napisałam w pare miejsc i teraz
                          czekam cierpliwie na odpowiedz.
            • Gość: s Re: więcej na ten temat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:14
      • tlatocetl2 Re: Ginekolog- Prasa 17.01.07, 17:45
        Moja śliczna córeczka przyszła na świat w wyniku cesarskiego cięcia przed dwoma
        laty z okładem. Do życia zaś została powołana w akcie wielkiej miłości, wkrótce
        po którymś z kolejnych wytrysków nasienia. Wszystko to po pięciu latach
        leczenia. Ginekolog, który leczył naszą bezpłodność, żądał za wizytę 160
        złotych. Trzy razy w miesiącu. Zabiegi zaś, badania USG et cetera wykonywał w
        godzinach pracy na szpitalnym sprzęcie. Ale godziłem się z tym i nie żywię
        urazy. Ginekologa można zawsze zmienić, zaś w sprawie wątpliwej umówić się na
        wizytę u innego specjalisty. Nie trzeba oczerniać na forum, zwłaszcza, że
        rzekomo doznane krzywdy mogą być tylko twymi subiektywnymi osądami, stojącymi w
        znacznej odległości od tego, co nazywa się "prawda".
        Nolite iudicare ut non iudicemini!
        Nie osądzajcie, abyście nie byli sądzeni!
        • Gość: w Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 19:58
          • Gość: b Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:23
            koniecznie odezwij się jak będziesz wiedziała coś więcej
      • ajakaga Re: Ginekolog- Prasa 27.01.07, 09:36
        Witam, przepraszam, ale z mojej strony temat na forum zakończony. Myśle że to
        bezsensu dzielić się czym kolwiek z wami. Pozdrawiam i Dziękuje tym co ich ta
        sprawa interesowała.
    • Gość: ola Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 00:10
      pewnie chodzi o "leczenie" nadzerki... gazeta kiedys juz pisala o podobnych
      przypadkach
      zerknij w archiwum, moze nawet chodzi o tego samego lekarza
      miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,2314145.html
      • ajakaga Re: Ginekolog- Prasa 18.01.07, 01:46
        Witam ponownie:) obiecuje jak tylko coś będe wiedziała dam znać. A jeszcze
        jedni nigdy nikogo nie oczerniałam, a poprostu ten człowiek przegił i nie pisze
        tego tylko w swoim imieniu. Po pierwsze zrobił mi wykład ze powinnam myslec ze
        wieku 24lat nie mam jeszcze dziecka( stara pierworódka), przyczyna wizyty
        wysłał mnie neurolog bo najprawdopodobniej mamcica uciskała mi nerw(
        nienormalny neurolog) poproszenie o zrobienie cytlogi pierwszej wieku 24lat-
        wiem ze przegiełam:)(nie widzi potrzeby) oczywiscie mam tysiąc innych chorób i
        jak bym zaszła w ciąze z taką nadzerką to płód odrazu obumiera:( dwa dni
        później wizyta u innego gina zadnej nadzerki, żadnych chorób i opieprze
        dlaczego tyle nie było mnie u lekarza.

Ale tak naprawde nie w tym sens, dlaczego w tych latach mamy byc tak
        traktowane, gdzie wszedzie się mówi żeby chodzić regularnie do lekarza i robić
        badania.
        • Gość: marysia Re: Ginekolog- Prasa IP: *.as.kn.pl 18.01.07, 16:48
          Nic nie rozumiem, a już myślałam, że szykuje się jakaś nowa afera
          pt. "ginekolog np. łapówkarz albo ........."

Następnym razem jak trafisz na dr impertynenta to się nie patyczkuj tylko
          opieprz z góry do dołu, wtedy nie ty, tylko chamowaty doktorek będzie miał
          zgryza, następnie wstań i ostentacyjnie wyjdź trzaskając drzwiami, oczywiście
          nie mówiąc mu dowidzenia.
          • Gość: dzika-róża Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.mm.pl 18.01.07, 16:56
            ja byłam u takiego jednego co mi powiedział ze mam oobjawy jak bym miała raka i musze iść na zabieg, wyszłam jak dojechałam do domu nie wiem. w domu rodzina mnie jakos uspokoiła i namówiła na wizytę u kogoś innego. W sumie była u dwóch jeszcze lekarzy i co ? ano nic jestem zdrowa takich jak on powinno sie.........
            • Gość: m Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:19
    • Gość: pomocnik Re: Ginekolog- Prasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:12

a co mu zarzucasz? może coś podpowiem?
      • Gość: ewa Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:17
        no właśnie powiedz coś więcej na ten temat,niech to będzie przestrogą dla innych.
        • Gość: z Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 14:50
          • Gość: zx Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.07, 13:08
            • Gość: xyz Re: Ginekolog- Prasa IP: *.as.kn.pl 21.01.07, 13:13
              b
              • Gość: xxx Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:39
    • Gość: maj Re: Ginekolog- Prasa IP: *.lanet.net.pl 21.01.07, 21:56
      Napiszże kobieto o co poszło? Może zwyczajnie trochę przewrażliwiona jesteś?
      Albo Doktor stuknięty, co wcale nie znaczy, że niekompetentny. Ja kiedyś
      trafiłam na takiego co jak zobaczył że mam w ustach gumę do żucia kazał wypluć
      do kieszeni albo opuścić gabinet:))))
      • Gość: vvv Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:10
      • Gość: ala Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:38
        Ja kiedyś
        > trafiłam na takiego co jak zobaczył że mam w ustach gumę do żucia kazał wypluć
        > do kieszeni albo opuścić gabinet:))))

no i slusznie zrobil,
        chociaz skoro ani w domu, ani w szkole kultury nie nauczyli, to lekarz niewiele zdziala...
        • Gość: xxx Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:54
    • ajakaga Re: Ginekolog- Prasa 23.01.07, 00:48
      Witam
      przepraszam,ale narazie nic nie napisze myśle ze jestem na dobrej drodze, a dla
      tych co myślą ze jestem przewrazliwona to już ich problem. Ja wiem swoje niem
      mam 17-tu lat i to napewno nie był mój pierwszy lekarz. Pozdrawiam i dzięi za
      wszystko
      • Gość: z Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:48
        życzę powodzenia !czekam aż napiszesz coś więcej
        • Gość: m Re: Ginekolog- Prasa IP: *.as.kn.pl 23.01.07, 18:08
          Czekamy, czekamy, nie śpieszy nam się :))

Podziwiam twoją odwagę (przełamanie wstydu) i świadomość dbania o zdrowie.
          Masz 17-lat i już jesteś doświadczoną pacjentką, no no, jak ja miałam 17 lat to
          czytałam książki, uprawiałam sport i jakoś o gin. nie myślałam, chyba zbyt
          opóźnieniem dojrzewałam.
          • Gość: nauczyciel Re: Ginekolog- Prasa IP: *.as.kn.pl 23.01.07, 18:17
            Kobieto, czytaj ze zrozumieniem, m napisała, że nie ma już 17 lat, więc jest
            starsza.
            • Gość: nn Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:47
          • Gość: w Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:15
            nie wiem jak jest u ciebie z rozwojem fizycznym, bo z intelektualnym troszkę
            kulejemy.....
            • Gość: xxx Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:12
              • Gość: zz Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.07, 21:41
        • Gość: zzz Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:52
      • Gość: uczennica Postaraj się robić mniej byków bo rozpraszją uwagę IP: *.as.kn.pl 25.01.07, 17:06

przepraszam, ale narazie nic nie napisze myśle ze jestem na dobrej drodze, a
        dla tych co myślą ze jestem przewrazliwona to już ich problem. Ja wiem swoje
        niem mam 17-tu lat i to napewno nie był mój pierwszy lekarz. Pozdrawiam i dzięi
        za wszystko

A co tak dużo robisz błędów?, źle się czyta i bardzo rozkojarzyją.
        • Gość: s Re: Postaraj się robić mniej byków bo rozpraszją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:41
          • Gość: b Re: Postaraj się robić mniej byków bo rozpraszją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 21:54
        • Gość: xx Re: Postaraj się robić mniej byków bo rozpraszją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.07, 17:24
    • Gość: ,,,,,, Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:51
      • Gość: ,,,,,, Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:40
        • Gość: 11111 Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 20:17
          • Gość: 2222 Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.07, 20:03
            • Gość: ` Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 11:26
              • Gość: cx Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:05
                no i co z tym ginekologiem??bo taka cisza?a to ciekawa sprawa
                • Gość: c Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:22
                  • Gość: mm Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:46
                    • Gość: gość Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 18:59
                      i jak się ma sprawa z tym lekarzem?masz jakieś nowe wieści?
                      • Gość: sędzia Re: Ginekolog- Prasa IP: *.as.kn.pl 01.03.07, 03:38
                        > i jak się ma sprawa z tym lekarzem?masz jakieś nowe wieści

Tak, padł z wrażenia.......

koniec tematu ginekologa, teraz będzie Balcerowicz winny
                        • Gość: c Re: Ginekolog- Prasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:36
                          • Gość: ss Re: Ginekolog- Prasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.07, 23:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka