katarzyna.preiss 08.04.03, 21:00 szukam osoby do wyjazdu do londynu,na okres 6-8 miesiecy[albo dluzej] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: londyn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.03, 23:27 Niestety nie moge Ci pomoc ale może ty będziesz mogła coś dla mnie zrobić. Jest mi potrzebne zaproszenie do Anglii na wakacje. Może mogłabyś coś na to poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: londyn IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 30.05.03, 22:04 do anglii nie potrzeba wiz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: londyn IP: *.gislab.ar.wroc.pl 02.06.03, 13:53 Gość portalu: mig napisał(a): > do anglii nie potrzeba wiz ale ja słyszalam, że lepiej jest tam jechać z zaproszeniem, że ma się wtedy wiekszę szanse na to że sie tam dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veb Re: londyn IP: 212.244.78.* 02.06.03, 15:11 > > do anglii nie potrzeba wiz > ale ja słyszalam, że lepiej jest tam jechać z zaproszeniem, że ma się wtedy > wiekszę szanse na to że sie tam dostaniesz. to prawda. zdarza się tak czasami. dużo zależy od oficera urzędu imigracyjnego. oni chcą usłyszeć, że masz po co wracać do Polski i nie będziesz musiał pracować na swoje utrzymanie w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: londyn IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 02.06.03, 23:08 bylam w londynie wiele razy, jedynum pytaniem na ile dni jade i ile mam gotowki. wtedy pokazuje ze mam karte kredytowa i bilet powrotny i sprawa zalatwiona. slyszalam nawet ze zaproszenia za niemila widziane bo mysla ze ktos ci wykoluje prace na czarno. daja ci wtedy trzy dni na spotkanie ze znajomymi i musisz sie stawidz w urzedzie. do londynu przyjezdzaja takie rzesza ludzi na zakupy na week end ze glowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: londyn 09.09.03, 20:48 kasiu, a kiedy? (jak chcesz to napisz mi dokladniej na priv o Twoich planach) Odpowiedz Link Zgłoś