Dodaj do ulubionych

Szukam ginekologa we wrocławiu

24.01.07, 20:15
najlepiej z okolic Krzyków
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 24.01.07, 23:48
      Jakiegoś konkretnego, czy ma być dobry?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=54474004&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=40454603forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=790
      Na tych wątkach sobie poszukaj:)))
      • joanon Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 25.01.07, 19:33
        ma być dobry.
        • bj32 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 25.01.07, 19:38
          To ja Ci mogę polecić Omanwę. I podobno Wiktor Jarosz jest dobry, ale opinie są
          podzielone. O Omanwie masz na wątkuo szpitalach. Podałam Ci link.
          • zona_mi Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 26.01.07, 09:54
            Co to znaczy: podzielone? Dobry jest i już :)
            • bj32 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 26.01.07, 10:50
              Ja byłam u niego raz i byłam bardzo zadowolona. Tylko, że prywatnie mnie nie
              stać. Ale słyszałam rozmaite opinie. Tak jak i o Jaroszu seniorze. Więc mi tu
              zona, nie protestuj:)
    • madziorek251 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 26.01.07, 11:10
      Polezam z czystym sumieniem dr. Daniel KUrczowy. przyjmuje na kase chorych w
      wojewódzkiej przychodni na ul. Dobrzyńskiej tj. niedaleko Galerii Dominikańskiej
      szybkie terminy.przyjmuje od pon.-do piątk. 8-12 tel.071/7747750
      prowadzil mi zagrozoną ciąze i teraz tez do niego chodzę.jest super
      ,
    • agatos28 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 26.01.07, 12:08
      Polecam z czystego serca dr Fuchsa z Dyrekcyjnej tel.501739838. Fachowiec
      pierwszej ligii i bardzo przyjemny człowiek.Przyjmuje na Armiii Krajowej(70zl)i
      na sw. Mikołaja (chyba 120 zl bo to jest wizyta z usg trójwymiarowym).
      • staszka1974 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 26.01.07, 12:20
        Polecam dr Górecką-Balcerek z Mediconceptu na ul. Krzyckiej 94. (Tam tez
        przyjmuje dr Jarosz.) Bardzo przyjemna klinika.
        • joanon Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 30.01.07, 21:21
          ile biorą za wizytę? i czy masz namiary telef.
          • staszka1974 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 31.01.07, 07:58
            Jakis czas temu płaciłam 70 zł, ale ostatnio widziałam na cenniku 80.
            Nr telefonu nie mam przy sobie, ale łatwo znaleźć go znaleźć w internecie.
            • staszka1974 Re: telefon 31.01.07, 12:23
              Telefony do mediconceptu: 071 339 90 36 i kom: 668 803 063
              • boninek Re: telefon 31.01.07, 13:46
                Ktoś na siłę stara się reklamować mediconcept. Przecież Sidor nie przyjmuje w
                mediconcepcie tylko w poliklinice na grobli, więc po co ten telefon
                wprowadzający w błąd. Ta staszka1974 to chyba pracownica mediconceptu!!!
                • ciapek7 Re: telefon 01.02.07, 11:32
                  boninek napisała:

> Ktoś na siłę stara się reklamować mediconcept. Przecież Sidor nie przyjmuje w
                  > mediconcepcie tylko w poliklinice na grobli, więc po co ten telefon
                  > wprowadzający w błąd. Ta staszka1974 to chyba pracownica mediconceptu!!!

w tym momencie nie było mowy o niejakim dr Sidorze, a ja zachwalam mediconcept,
                  bo mam powody i zachwalać będę, jestem tylko pacjentką dr Jarosza, szczęśliwie
                  prowadzoną przez całą ciążę i nic na siłę , każdy ma wolny wybór :)
                  • staszka1974 Re: :-) 01.02.07, 12:07
                    Zapraszam do mnie na wizytę..., ale za skutki nie ręczę :-)
                  • joanon Re: telefon 01.02.07, 20:02
                    Czy możesz mi podać nr telefonu do dr Jarosza? Słyszalam, że jest dobry
                    • staszka1974 Re: telefon-jak wyżej 02.02.07, 10:45
                      Telefony, które podałam sa do rejestracji.
                      • katja7 Re: telefon-jak wyżej 16.02.07, 14:31
                        Ja polecam panią Górecką-Balcerek z Mediconceptu- prowadziła w ub. roku moją
                        ciążę i nie uciekała od pojawiających sie w jej trakcie problemów. Mimo, że
                        bardzo sympatyczna, jest bardzo rzeczowa i kompetentna. No i tylko ona w
                        szpitalu zauważyła, że moja macica się nie obkurcza i szybko zaordynowała leki.
                        Niestety samego szpitala przy ul. kamieńskiego nie polecam. Nikt mi nie pomógl
                        przystawić dziecka do piersi i generalnie panie położne na oddziale poporodowym
                        nie miały czasu nawet do mnie podejść jak miałam jakiś problem.
    • dorota975 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 26.01.07, 15:34
      Ja chodzę do dr Jarosza do Mediconceptu i z kontaktów z samym lekarzem jestem
      bardzo zadowolona. Problemem są jednak bardzo odległe terminy wizyt i to, że
      momo iż przychodzę na umówioną godzinę, to zawsze się tam naczekam. Wszystko
      zależy od tego, czego od lekarza i gabinetu oczekujesz (prowadzenie ciąży,
      rutynowe wizyty, pomoc w jakimś konkretnym problemie itp).
      Dorota
      • ciapek7 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 26.01.07, 19:35
        polecam Wiktora Jarosza, świetne prowadzenie ciąży , fachowy , sympatyczny,
        Mediconcept , Krzycka 94
    • albarbaz Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 30.01.07, 11:52
      A ja polecam dr Mariusza Sidora. Konkretny i kompetentny, choć może się czasami
      wydawać troche "chłodny". Prowadził mi ciążę. Wszystko wzorcowo. W pierwszej
      ciąży miałam cukrzyce i zatrucie ciążowe. Dr Sidor pilnuje pacjentki i potrafi
      opieprzyć za niesubordynacje. Prywatna klinika "Na grobli", Hirszfelda 1.
      • arla5 Re: Szukam ginekologa we wrocławiu 01.02.07, 23:30
        wlasnie na grobli przyjmuje moj dobry i niezastapiony pan Artur
        Kucharski,ktorego polecam szczerze!!!na wszystkie pytania odpowie i na piatke z
        plusem oceniam wizyty u niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka