Gość: dof IP: *.wroc.gazeta.pl 20.11.01, 14:35 Których wrocławskich didżejow lubicie, a których nie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daag Re: didżeje IP: *.*.*.* 20.11.01, 15:06 didżej rydzyk z torunia. wali niezły transik w eter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: didżeje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 20:49 DJ Kapral z Koloru. Jako jedyny jeszcze czasami gra muzyke, w ktorej uzywa sie instrumentow niesprzezonych z komputerem i muzyke nieoplacana przez Pomaton EMI czy tam inne Sony music. Pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: didżeje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 23:03 Ja też oddaje głos na dj rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: didżeje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 23:04 taki wątek jest już na Wrocław, po godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: didżeje IP: 10.101.1.* 21.11.01, 00:18 Dwa ostanie sylwestry spędziłam na imrezach we Wrocławiu, a nie jak zwykle w górach (niestety). Umęczyłam się okrutnie z DJ, chociaż towarzystwo i miejsca były doborowe. Jeden grał wyłącznie techno, drugi ( widząc , że towarzystwo ma już dosyć ogólnodyskotekowej rąbanki, zaczął puszczać prawie "majteczki w kropeczki". Tuż przed północą, jeden i drugi rzucił jakiegoś tasiemca w głośniki na max. i poszedł opijać północ ze znajomymi. Nie dało sie złożyć życzeń znajomym, ani zatańczyć czegoś innego niż disco:np. tango, walca, sambę itp. ( uwielbiam tańce tradycyjne na sylwestrowym balu!). Żaden z tych pożal się Boże profesjonalistów ( jeden wielokrotnie nagradzany)nie próbował w najmniejszy sposób zaznaczyć, że ta noc jest inna niż wszystkie. Nie nawiązał z nami żadnego kontaktu słowno-muzycznego. Nie próbował stworzyć atmosfery. Nie zastanawiał się dla kogo gra. Gdyby DJ nie przeszkadzał, mógłby się wiele nauczyć, a my pobawić. Od kilu lat nie chodzę do młodzieżowych dyskotek (raczej na imprezy zamknięte), więc nie wiem czy to jest norma?. Co to teraz znaczy dobry DJ? Uwielbiam tańczyć (wszystko) byle muzyka była dobra. Nic bardziej mnie nie złości niż impreza zepsuta przez nijaką muzykę i kiepskiego DJ. Odpowiedz Link Zgłoś