Gość: MICHAL IP: *.skane.se 19.04.03, 00:13 Czy ktos nocowal w Hotelu Dom Nauczyciela na ul:Nauczycielskiej? Napiszcie jakie sa tam warunki.W jakiej jest to okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: HOTEL DOM NAUCZYCIE´LA IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 19.04.03, 00:21 Krotka uliczka pomiedzy Pl. Grunwaldzkim i Szczytnicka. Biegnie do sedesowcow.Nie wiem jak jest teraz, ale bylo skromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HOTEL DOM NAUCZYCIE´LA IP: *.skane.se 19.04.03, 01:19 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Krotka uliczka pomiedzy Pl. Grunwaldzkim i Szczytnicka. Biegnie do > sedesowcow.Nie wiem jak jest teraz, ale bylo skromnie. Czy jest to cicha uliczka?Czy obok leci linia tramwajowa? Tramwaj-moj wrog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: HOTEL DOM NAUCZYCIE´LA IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 19.04.03, 01:33 To jest za centrum handlowym, cicha, w miare uliczka-100 -150 m do przystankow tramwajowych i autobusowch. W miescie w ktorym mieszkam nie ma tramwajow.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HOTEL DOM NAUCZYCIE´LA IP: *.skane.se 19.04.03, 03:02 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > To jest za centrum handlowym, cicha, w miare uliczka-100 -150 m do przystankow > tramwajowych i autobusowch. W miescie w ktorym mieszkam nie ma tramwajow.:((( Rzecz w tym , ze k o c h a m cisze. Polozenie jest idealne.Zadzwonie moze skorzystam.W Hotelu Wroclaw notorycznie nie moglem zasnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: HOTEL DOM NAUCZYCIE´LA IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 19.04.03, 03:24 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Rzecz w tym , ze k o c h a m cisze. >.W Hotelu Wroclaw > notorycznie nie moglem zasnac. Umilowanie ciszy to jedno, a umiejetnosc zasypiania w tzw."warunkach" to drugie.:) Moze znajdziesz to czego szukasz.Trzeba probowac.:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HOTEL DOM NAUCZYCIE´LA IP: *.skane.se 19.04.03, 03:46 Ciekawe jest to o czym napisales:"umiejetnosc za sypiania w tzw. warunkach". Za Boga nie zasne w halasie.Nawet najmniejszym.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: HOTEL DOM NAUCZYCIE´LA IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 19.04.03, 04:57 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Ciekawe jest to o czym napisales:"umiejetnosc za sypiania w tzw. warunkach". > Za Boga nie zasne w halasie.Nawet najmniejszym.Niestety. To kwestia swoistego treningu, czy przyzwaczajenia, jak np. mieszkancy Pulaskiego czy Pomorskiej, a zwlascza ci ktorzy mieszkaja blisko miejsca gdzie szyny zmieniaja kierunek:)) Mieszkancy budynkow , miedzy ktorymi przejezdaja pociagi , pospieszne, osobowe i towarowe.Duzo podrozuje i zasypiam z latwoscia w samolocie, autobusie czy , o ile nie prowadze, w aucie.A "warunki"- np. wyjace syreny nocnego Rzymu , pijackie orgie "ruskich" w Nicei po cisze warszwskiego "Metropolu" -lezacego w samym centrum , znanego z panienek i kiedys arabskich i tureckich amatorow tychze. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Nauczycielska... 19.04.03, 09:21 Na Nauczycielskiej mieszkałem... Pamiętam, że kamienica po „dziadku Niemcu” miała stosunkowo dobrą izolację akustyczną (tynk gipsowy na trzcinie). A uliczka przez swe położenie za bunkrowcami daje poczucie ciszy i spokoju jak na miasto oczywiście! Inna rzecz, że jeśli przyjedzie się do Wrocławia z bezludnych „krzaków” to i na Nauczycielskiej panuje hałas niesamowity! Najniższe ukłony! Życzący miłych snów na Nauczycielskiej M.J. A jeśli już tam wylądujesz... Proszę ukłoń się uliczce ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Nauczycielska... IP: *.skane.se 21.04.03, 02:35 mjot1 napisał: > Na Nauczycielskiej mieszkałem... > Pamiętam, że kamienica po „dziadku Niemcu” miała stosunkowo dobrą i > zolację > akustyczną (tynk gipsowy na trzcinie). A uliczka przez swe położenie za > bunkrowcami daje poczucie ciszy i spokoju jak na miasto oczywiście! > Inna rzecz, że jeśli przyjedzie się do Wrocławia z bezludnych „krzaków > 221; to i na > Nauczycielskiej panuje hałas niesamowity! > > Najniższe ukłony! > Życzący miłych snów na Nauczycielskiej M.J. > > A jeśli już tam wylądujesz... Proszę ukłoń się uliczce ode mnie... pozdrowie !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś