Dodaj do ulubionych

Podejrzany pakunek

15.02.07, 14:57
Nie tylko lotnisko zostało w dniu dzisiejszym zaatakowane przy pomocy
podejrzanej reklamówki. Na stacji metra "Opera" znaleziono podejrzaną puszkę
po piwie. Ruch pociągów został wstrzymany na ok. 2 godziny. Po akcji służb
wszystko wróciło do normy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Trombek Re: Podejrzany pakunek IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 16:11
      chlorofil1 napisał:

> Nie tylko lotnisko zostało w dniu dzisiejszym zaatakowane przy pomocy
      > podejrzanej reklamówki. Na stacji metra "Opera" znaleziono podejrzaną puszkę
      > po piwie. Ruch pociągów został wstrzymany na ok. 2 godziny. Po akcji służb
      > wszystko wróciło do normy.

Jeszcze nie wróciło do normy. Poszukiwane są inne niebezpieczne puszki od piwa.
      Bardzo dobrze sprawdza się specjalny robot, Antyterroryści pieszczotliwie mówią
      o nim Misiu.
    • censorship Re: Podejrzany pakunek 15.02.07, 16:45
      Metro upada na psy (wojny). Przez tą puszkę po piwie rozptuto mi dzisiaj
      podszewkę w torebce - bo coś im dziwięczało na wykrywaczu. Oczywiście
      przepraszali, poczęstowali drinkiem (dostałam też darmowy bilet do fitness), ale
      jak tak można. Czy to moja wina, że mam śniadą cerę?
      • najglupszy-nick Re: Podejrzany pakunek 15.02.07, 18:47
        censorship napisała:

> Metro upada na psy (wojny). Przez tą puszkę po piwie rozptuto mi dzisiaj
        > podszewkę w torebce - bo coś im dziwięczało na wykrywaczu. Oczywiście
        > przepraszali, poczęstowali drinkiem (dostałam też darmowy bilet do fitness), al
        > e
        > jak tak można. Czy to moja wina, że mam śniadą cerę?

Mnie też dzisiaj spotkała niespodziewana przykrość - nie wpuszczono mnie na
        stację przy Nowowiejskiej. Impel durnie się uśmiechał, ale był stanowczy i
        tłumaczył, że to dla mojego dobra. Musiałem iść na piechotę. Co się dzieje z tym
        metrem?
        • Gość: azja Re: Podejrzany pakunek IP: *.chello.pl 15.02.07, 19:06
          Impel durnie się uśmiechał, ale był stanowczy i
          > tłumaczył, że to dla mojego dobra. Musiałem iść na piechotę. Co się dzieje z tym metrem? ja miałam tak samo tylko odwrotnie- nie chcieli mnie wypuścic z kibelka w wagonie "szeraton". jakiś facio w kewlarze z tonfą i z tanto przy udzie stał oparty o te własnie drzwi i nie pomogło żadne szarpanie ani kopanie w drzwi, ani prośby , ani próby przekupstwa-zwłaszcza te.
          • Gość: Topik Re: Podejrzany pakunek IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 19:43
            Jak tylko zobaczyłem co się dzieje zaczęłem poruszać się po mieście metrem
            pogłębionym. Fakt, że ci staruszkowie z Werwolfu już wyglądają kiepsko, ale jest
            to, mimo wszystko, bardziej do zniesienia niż rewizja osobista na stacji Ogródek
            Japoński.
            • Gość: Trombek Re: Podejrzany pakunek IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 21:47
              Gość portalu: Topik napisał(a):

> Jak tylko zobaczyłem co się dzieje zaczęłem poruszać się po mieście metrem
              > pogłębionym. Fakt, że ci staruszkowie z Werwolfu już wyglądają kiepsko, ale jes
              > t
              > to, mimo wszystko, bardziej do zniesienia niż rewizja osobista na stacji Ogróde
              > k
              > Japoński.

Na stacji Ogródek Japański to rewidują Cię fajne laski. Miło się uśmiechają i
              jeżeli bieliznę osobistą masz w miarę czystą to nie ma żadnego obciachu. Spróbuj
              na Maślicach. Tam jest Hard Core!
          • Gość: azja Re: Podejrzany pakunek IP: *.chello.pl 15.02.07, 21:58
            metro zaczęło być obszarem zainteresowań CBA. okazuje się,że te drobne udogodnienia jak: drinki z palemką i okolicznościowe koszulki i czapeczki, a także organizowanie wspólnych obchodów świąt i sylwestra ze staruszkami z werwolfu to są łapówki! każdy kto skonsumował drinka jest uczestnikiem procesu korupcyjnego- miejcie się na baczności!
            • Gość: Topik Re: Podejrzany pakunek IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 22:26
              Niedobrze się dzieje w naszym metrze. Zaczyna przypominać komunikację
              tramwajową. To chyba Schetyna. On zawsze chciał mieć antenę stelitarną i oglądać
              koszykówkę. Teraz jak już ma tą antnę to stracił cel życia i przypie.. się do
              metra.
    • Gość: Chaletea Re: Podejrzany pakunek IP: *.wroclaw.mm.pl 16.02.07, 15:48
      Dziś wszystko się uspokoiło, tylko patroli więcej. Bardzo różne mają mundury.
      Naliczyłam sześć rodzajów.
      • najglupszy-nick Re: Podejrzany pakunek 16.02.07, 16:10
        Gość portalu: Chaletea napisał(a):

> Dziś wszystko się uspokoiło, tylko patroli więcej. Bardzo różne mają mundury.
        > Naliczyłam sześć rodzajów.

Mogłabyś je ponazywać? Ja nie dostrzegam więcej niż pięć.
        • chlorofil1 Re: Podejrzany pakunek 16.02.07, 17:06
          najglupszy-nick napisał:

>
          > Mogłabyś je ponazywać? Ja nie dostrzegam więcej niż pięć.

Jak się dobrze rozejrzysz to zauważysz siedem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka