lukrecja_m 19.03.07, 11:00 oddam w dobre ręce monitor używany, stary, sprawny, kolorowy oczywiście, 15 cali. Jeżeli ktoś chce proszę się zgłaszać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: oddam monitor 15 cali 19.03.07, 11:12 Ja mam dobre ręce. Podobno mają one moc leczenia nawet. Ale powiem szczerze, że zaineresowałbym się jedynie płaską dziewiętnastką. W pracy mam bowiem sprzęt już kilkuletni. Gdyby nikt się nie zgłosił, pamietaj o jednym: zgodnie z uchwałą rady miasta Wrocławia w sprawie wprowadzenia regulaminu utrzymania czystości i porządku w gminach, zużytego sprzętu elektronicznego i elektrycznego nie można wrzucać do pojemników na odpady komunalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: oddam monitor 15 cali IP: *.am.wroc.pl 19.03.07, 11:35 ale oboko owszem. I tak długo nie polezy. Śmietniki koło mnie są odwiedzane co około 1 godzinę. Dla zbieraczy to prawdziwy okaz i szansa na zarobek. Ostatnio ktoś wywalił drukarkę. Znikneła szybciej niż się tego spodziewałem :) Odpowiedz Link Zgłoś