Gość: ? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 28.05.03, 22:27 najciekawsze w tym portalu jest to ze mozna dodac opinie o artykule nie wyrazajacym glebszych tresci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Festyn unijny w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 10:13 Oda do radości powoduje u mnie odruchy wymiotne, podobnie jak w 1988 r. - My pierwsza brygada. Czy nie stać Was na coś bardziej oryginalnego? Może wspólne układanie oblicza Verheugena z puzzli na Placu Solnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Festyn unijny w Rynku IP: *.wroc.gazeta.pl 29.05.03, 12:15 Gość portalu: marcin napisał(a): > Oda do radości powoduje u mnie odruchy wymiotne, podobnie jak w > 1988 r. - My pierwsza brygada. Czy nie stać Was na coś bardziej > oryginalnego? Może wspólne układanie oblicza Verheugena z puzzli > na Placu Solnym. Wolałabym nie rzucać na sztos mój życia los, na sztos ani też by ”mówili, żeśmy skretynieli etc...” Ale balony lubię i dzieci też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Festyn unijny w Rynku IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 30.05.03, 20:48 nie boj nic co nam obca przemoc wziela szabla odbierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś