Dodaj do ulubionych

Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim

17.05.07, 22:15
nowa władza ma racje!...jeśli w TK zasiadają agenci...
Obserwuj wątek
    • Gość: barts Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.07, 22:35
      Jeden zdrajca przyjechał tłumaczyć racje innych zdrajców. Wykład o targowicy to
      dobry wybór, na pewno brzmi wiarygodnie w ustach tego pana. A o Jaruzelskim
      pisał człowiek honoru . Interpretowanie, że w ten sposób nie próbował robić
      bohatera z jaruzelskiego, tak to nieporadność ... Niech opowie o swoim bracie
      • Gość: mat Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:37
        Oddaj "Gazetę" Adasiu i spieprzaj do swoich.
        • Gość: . Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: 87.105.182.* 18.05.07, 04:32
          Hehe, a komu ma oddac? To jego firma przeciez, troche prywatna.
          To Ty mi oddaj swoj samochod, co?
      • Gość: Roman Re: Gó..arzu... IP: *.korbank.pl 17.05.07, 22:56
        Jaki zdrajca? A kim ty jesteś? Pewnie gó..arzem z MW lub innym "ciemnym ludem"
        koalicji zmieniajacej Polske (tylko w co?). Albo anonimowym, tchórzliwym
        autorem pisma kolpotowanego przez anonimowych młodzieńców na sali. Poza tym, co
        do meritum - tumanie, "człowiek honoru", to dotyczyło Kiszczaka, nie
        Jaruzelskiego. Więc - kształć się, jesli twoje IQ na to pozwala i słuchaj ze
        zrozumieniem!
        • Gość: lilla Re: Gó..arzu... IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.07, 23:21
          przepraszam , nie jestem gó..arą i mnie to spotkanie rozczarowało.
          Spodziewałam się błysku intelektu , ciekawych wymian zdań , a tu tanie
          dowcipy , uniki , pytania jako odpowiedzi , podnoszenie głosu na niewygodnych
          rozmowców .
          Po tym jak pan Michnik sam sobie zaprzeczył w sprawie agentów bezpieki wokół
          mnie słychać było opadajace szczęki . Kilka osób wyszło kręcąc głową .
          Najpierw był Wałęsa , potem Geremek , Mazowiecki , Szymborska , teraz Michnik .
          Bardzo mi przykro , może to czas tak goni , a ludzie dojrzewają , że Ci
          rwolucjoniści są jak dinozaury ? Sami się odzierają z szat wielkości .
          Tylko czemu kłamią ?
          • Gość: assur Re: Gó..arzu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 07:23
            Diagnoza Michnika dotyczaca III RP odpowiada poziomem jego szmatlawca dla
            lumpeninteligencji.
            Dlaczego klamią?Zawsze byli zaklamani z powodu charakteru.
            Tak jak biesy u Dostojewskiego.
            • Gość: abssurd Re: Gó..arzu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.07, 21:19
              Większego kłamcy od ciebie na tym forum nieznajdziesz lumpedebilu.
          • Gość: wars Re: Gó..arzu...ustawie ci takie spotkanie że się IP: *.generacja.pl 18.05.07, 14:02
            nie rozczarujesz co ty na to?
          • Gość: ram Re: Gó..arzu... IP: *.korbank.pl 18.05.07, 17:25
            Przepraszam.
            > Bardzo mi przykro , może to czas tak goni , a ludzie dojrzewają , że Ci
            > rwolucjoniści są jak dinozaury ?
            Ale kogo uważasz za rewolucjonistę? Michnika? Przecież podkreślał, że nim nie
            jest i nie był.
            Rewolucjonistów, to mamy teraz na pęczki. I to w bolszewickim stylu - tych
            którzy szermują rewolucja moralną.
            > Tylko czemu kłamią ?
            Kto i w którym momencie?
        • Gość: barts Re: Gó..arzu... IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.07, 08:03
          A kiszczak to co ? patriota i bohater.
          • Gość: fakir Re: Gó..arzu... IP: 217.153.72.* 18.05.07, 10:56
            jakbyś był to byś wiedział, temat był omówiony...
            z innej beczki - jedna pani rzuciła hasło o śmianiu sie w twarz SB z powodu
            upadku lustracji - otóż powtórzę to co pisałem wcześniej - SB już śmieje się w
            twarz, że jej papiery traktowane są jak jedyna prawda objawiona - i tu owszem,
            ta pani ma rację - tylko w całkiem innym kontekście - bezpieka pada ze śmiechu
            jak obecni włodarze wykonują za nich brudną robotę...
          • Gość: ram Re: Gó..arzu... IP: *.korbank.pl 18.05.07, 17:25
            > A kiszczak to co ? patriota i bohater.
            Odpowiedź na spotkaniu padła.
      • yntums Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 18.05.07, 10:23
        PIS chce ugruntować swoją władze wykorzystując złe nasze polskie cechy;
        zawziętość ,podejrzliwość(jeśli ktoś osiągnął sukces -to złodiej, kombinator),
        kłótliwośc...Taka wielka szansa przed nami, zamiast się skupiać nad celami,
        zaczynamy się żreć.
        Wystarczy krótko pobyć w którym kolwiek kraju starej Unii aby przekonać się ile
        mamy do zrobienia.
        • Gość: hrabia bo chodzi o to żeby wami debile rządzic, proste ja IP: *.generacja.pl 18.05.07, 14:05
          k drut, potrzebuje władzy która mam w zasięgu reki, Polacy to w większości matoły -orac moje parobki
      • Gość: projaruzel jasne jakby weszli Sowieci to twoje ścierwo by IP: *.generacja.pl 18.05.07, 14:00
        gniło po jakiejś grubszej pacyfikacji twojego rejonu, Michnik starał się zrozumiec poczynania Jaruzelskiego
      • Gość: mamtegodość Re: Michnik i byt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:17
        ..." Taki elektorat powstał, bo powstała grupa społeczna, która nie skorzystała
        na transformacji." pan panie Michnik skorzystał, jak najbardziej, obłowił sie
        kosztem własnie tejze grupy społecznej. To pan i jego podobni zrobiliscie z
        Polski busz w którym trzeba słabego powalić, bo jest nikim
    • itziar Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 17.05.07, 23:17
      Słusznie ostrzega Michnik przed fanatykami. Jakoś mało obecnie propagatorów
      cywilizowanego dialogu.
    • dzimbim Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 17.05.07, 23:26
      Ma rację w stwierdzeniu,że przeciwko sobie stanęły dwie Polski.Ta
      sfrustrowana,niestety, teraz rządzi.I szkoda,tyle czasu marnujemy na
      niekończace się rozliczenia. Kiedy pomyślimy o przyszłości,także o swojej,tu,
      w Polsce.
      • Gość: stadek Czwarty rozbiór Plski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.07, 13:05
        Proponuję dokonać czwartego rozbioru Polski (na koszt UE!).
        Skor społeczeństwo jest podzielone, trzeba tym "wczorajszym" zakompleksionym
        wydzielić duży kawał ziemi (np. na wschód od Wisły) gdzie będą mogli
        bezkonfliktowo żyć i pielęgnować swoje "tradycje". I nie przeszkadzać tym
        postępowym w dalszym rozwoju.
        • perculator Re: Czwarty rozbiór Plski 20.05.07, 03:34
          Gość portalu: stadek napisał(a):

> Proponuję dokonać czwartego rozbioru Polski (na koszt UE!).
          > Skor społeczeństwo jest podzielone, trzeba tym "wczorajszym" zakompleksionym
          > wydzielić duży kawał ziemi (np. na wschód od Wisły) gdzie będą mogli
          > bezkonfliktowo żyć i pielęgnować swoje "tradycje". I nie przeszkadzać tym
          > postępowym w dalszym rozwoju.

SUPER!
    • Gość: ryba Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.magma-net.pl 17.05.07, 23:36
      rybitzky.dolnyslask24.info/122,adam_michnik_klamiesz_mlodziencze.html
      relacja ze spotkania napisana przez przeciwnika Michnika
      • Gość: Satyr Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.lanet.net.pl 18.05.07, 00:27
        Jaczejka młodzieńców pisowczyków zapewne wnuków dziadków z lat 50- siątych dała popis tchórzostwa kolportując list , nie mając odwagi odkryć przyłbicy. Listem tym moga podetrzec swoje intelektualne ....tyłki. Sposób działania ano po dziadkach. Popis dała redaktor z PR Wrocław , która tylko ich zauważyła. Komuna tak własnie działała ,że jedynie słusznym (pezetpeerowcom głosu udzielała, dziś są to pisowczycy) Metody znane dawno - skompromitowane ale przez PiS uwielbiane!
    • Gość: Artur Adamski Kończ waść, wstydu oszczędż IP: *.telsat.wroc.pl 18.05.07, 07:02
      Ile razy mozna słuchać dokładnie tego samego? Tym bardziej, że całe tabuny
      wcieleń Michnika wypełniają wszystkie dominujące media. Bufonada,
      beserwiserstwo i ciągłe podkreślanie swej wyjątkowej martyrologii oraz prawa do
      zajmowania uprzywilejowanej, mentorskiej pozycji. Michnik siedział w PRL - u
      prawie sześć lat, ale mi coraz bardziej te siedzenie kojarzy się z losem
      Władysława Gomułki a nie tysięcy polskich patriotów, których los był
      nieporównanie cięższy od ofiary takich ludzi, jak Michnik. I w przypadku
      których nie mam żadnych wątpliwości, że siedzieli nie za reformę PRL - u , nie
      za udział w opozycji wewnątrzustrojowej - lecz za Polskę.
      • darek.mitel Re: Kończ waść, wstydu oszczędż 18.05.07, 07:29
        jako nowa osoba na tym forum chciałbym zabrać głos w tej dyskusji.
        Uważam, iż Adam Michnik to prawdziwy Polak , podobnie jak Pan Geremek i Pan
        Tadeusz Mazowiecki. Chuligani polityczni atakują Pana Adama Michnika, a On jak
        wiadomo chciałby, aby Polska była tolerancyjna i nowoczesna. W tym celu
        ustanowiono min.: "grubą kreskę". Przestańmy szukać katów, agentów i tych co
        kradli i zacznijmy wreszcie budować autostrady i mieszkania oraz dokramiajmy
        ptaki. Ja jak mam ochotę przeczytać prawdę o świecie współczesnym i minionym,
        to zawsze sięgam po "Gazetę Wyborczą". Tylko tam jest prawdziwa prawda.
        • Gość: ale ale Dobre ziomuś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.07, 08:05
          naprawde dobre, musisz mi dać spróbować tego cracku co się nim szprycujesz :P
        • Gość: kevin Re: Kończ waść, wstydu oszczędż IP: *.uwoj.wroc.pl 18.05.07, 08:40
          he he !!
          mnie też daj! ale myslę ze nawet po najlepszym cracku nie uwierze w baśnie zebrane w GW
          • Gość: chirurg 6zl/godz Michnik dobrze ocenia nas wzystkich IP: 139.48.209.* 18.05.07, 08:54
            Frustraci i fanatycy po jednej stronie ,oraz pragmatycy liberalni Polacy po
            drudiej.
            Nie zmienia to faktu, ze chiurg zarabia 6zl na godzine w tym nienormalnym kraju.
            • Gość: lilla Re: Michnik dobrze ocenia nas wzystkich IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.07, 09:11
              w tym kraju wiele osób zarabia mało , ale fortuny rosną .
              mnie interesuje to jak odbyła się prywatyzacja GW , pamiętam jak rodzice
              mówili , że to nasza gazeta , raptem ten cały majatek wypracowany przez ludzi ,
              ludzi Solidarności i innych zniknął , stał się z dnia nadzień prywatny i nikt
              nie ma ochoty powiedzieć nam jak to się stało .
              Myślę , że i my dobrze oceniamy Michnika i GW jako rozczarowujące medium ,
              zabłąkane w nienawiści do wielu z nas , w nienawiści do naszych poglądów , tych
              innych. Ludzie żądający od nas tolerancji sami nie zchowują standardów
              demokracji, to już widać ...Budują fasady emocjonalne za którymi kryją swoje
              brudy.
              Dzisiaj czytam w GW , że nawet ich znany i ceniony fotoreporter fałszuje
              zdjęcia za które otrzymuje nagrody w konkursach ...
              Wyborcza wkroczyła na złą drogę ...
              • Gość: Qba Re: Michnik dobrze ocenia nas wzystkich IP: 62.87.137.* 18.05.07, 09:52
                a kiedyż to GW była firmą państwową żeby być potem prywatyzowana ???
                to jest właśnie koronny przykład podejścia do informacji przeciwników Michnika.
                Wrzeszczycie, że was okradli ale gdy spytać kto gdzie i z czego to cisza bo
                szczegółów brak.
                Wyborcza od początku byłą działalnością prywatną i jeśli poza ujadaniem
                wykazała byś choć trochę staranności to powinnaś sięgnąć po prospekt emisyjny
                AGORY - powinna być tam opisana historia spółki.

A co do demokracji mediów najlepszym przykład stanowi, że na GW pod artykułami
                jest grupa dyskusyjna gdzie zwykle pyszczą jej przeciwnicy
                a na Naszym Dzienniku brak

Qba
                • Gość: Polak mały Re: Michnik dobrze ocenia nas wzystkich IP: *.akron.net.pl 18.05.07, 10:32
                  Przeczytaj najpierw u Remuszki o prawdziwych kulisach powstawania Wyborczej:

www.remuszko.pl/gw/
                  www.remuszko.pl/gw/?page=teksty/okladka

---------
                  • Gość: nasi Re: Michnik dobrze ocenia nas wzystkich IP: *.akron.net.pl 20.05.07, 13:46
                    Ot i znalazł sobie autorytet. To tak jakbyś się nazwał najpiękniejszym na
                    świecie a jako dowód zacytował swoje lustro.
                • Gość: Realistka Re: Michnik dobrze ocenia nas wzystkich IP: *.neurosoft.pl 18.05.07, 11:44
                  Gość portalu: Qba napisał(a):

>
                  > A co do demokracji mediów najlepszym przykład stanowi, że na GW pod
                  artykułami
                  > jest grupa dyskusyjna gdzie zwykle pyszczą jej przeciwnicy
                  > a na Naszym Dzienniku brak
                  >
                  > Qba

Właśnie.

Pzdr.
              • Gość: assur Re: Michnik dobrze ocenia nas wzystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:36
                Michnik przywlaszczył sobie dorobek "Solidarnosci" - dawną "Gazetę Mazowiecką"
                i stworzył prywatną korporację usprawiedliwiajacą zaklamany system.
                Jak przystalo na Żyda zrobil dobry interes na Polakach.
          • Gość: fakir Re: Kończ waść, wstydu oszczędż IP: 217.153.72.* 18.05.07, 11:24
            to czytaj "Fakt" i wypatruj wielorybów w Odrze - twoje prawo
        • Gość: Realistka Re: Kończ waść, wstydu oszczędż IP: *.neurosoft.pl 18.05.07, 11:43
          darek.mitel napisał:

[...]
          > Przestańmy szukać katów, agentów i tych co
          > kradli i zacznijmy wreszcie budować autostrady i mieszkania oraz dokramiajmy
          > ptaki. [...]

Nareszcie ktoś z sensem i olejem w głowie.
          Popieram !

Pzdr.
      • Gość: Roman Re: Kończ waść, wstydu oszczędż IP: *.korbank.pl 18.05.07, 17:21
        > Bufonada,
        > beserwiserstwo i ciągłe podkreślanie swej wyjątkowej martyrologii oraz prawa
        do
        >
        > zajmowania uprzywilejowanej, mentorskiej pozycji.
        Ciekawe skąd wyciągasz takie wnioski? Kiedy i gdzie Michnik podkreślał swą
        martyrologię?
        Raczej głoszą to tabuny świeżych antyykomunistów, także tych którzy za komuny
        raczkowali.
    • Gość: eva Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.07, 12:30
      Cóż, uczestniczyłam w spotkaniu i mimo zgrzytów nie był to dla mnie czas stracony. Polska może nie jest
      Polską z moich marzeń, ale skoro mogą się odbywać takie wykłady, to jesteśmy lepszej sytuacji, jak 25 lat
      temu. Bylebyśmy, jako naród częściej patrzyli w przyszłość.
      • Gość: fakir Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: 217.153.72.* 18.05.07, 12:38
        > temu. Bylebyśmy, jako naród częściej patrzyli w przyszłość.
        takich pytań o przyszłość właśnie zabrakło...
    • dolnyslask24 Reakcja bloggerów na to spotkanie 18.05.07, 13:19
      dolnyslask24.info
    • Gość: luk Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.e-wro.net.pl 18.05.07, 14:32
      i bardzo dobrze mowili młodzi z PIS !!! mlodych z pis nie dopuszczali do
      głodu !! a michnik bał sie odpowadac ka pytania dotyczace lustracji czy
      sprawiedliwosci dziejowe a za sluszne uznal to ze nie powinno byc zadnej kary
      dla zdrajcow czy ludzie z PRLuktorzy zabijali, palowali czy kradni w okresie
      komunizmu. Michnik broni czerwonych ....
      • Gość: Nko Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: 195.187.134.* 18.05.07, 14:40
        Michnik unikał niewygodnych pytan? a to ciekawe. Bo jesli za niewygodne pytania
        można uznac wykrzykiwanie haseł i sloganow przez jakiegoś nerwowego oszołoma.
        Stał z boku przy schodach i po prostu pyskował. To ma być uczestnictwo w
        debacie? Pod nosem mruczał do red. maciorowskiego "ty tam pilnuj, zebym mu nie
        przyłożył".
        a ci gó..arze z anonimowym pisemkiem? Wstydzili sie podpisać swoje pisemko,
        cichcem rozdając je na sali? To byli ci "młodzi z PIS"?
        • woyzeck1 Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 18.05.07, 15:42
          Cholernie przykro się słucha ataków na takich ludzi Adam Michnik. Jestem
          pewien, że gdyby nie on a także tacy ludzie jak Mazowiecki, Kuroń, Balcerowicz,
          Nowak-Jeziorański mielibyśmy u nas pewnie coś na kształt Białorusi bis. Pewnie
          dla nieudaczników, ludzi miernych ale wiernych, zawistnych, głupich,
          nietolerancyjnych byłby to kraj lepszy od III RP. Mam nadzieję, że zanim to
          całe towarzystwo pod wodzą Kaczyńskich, Giertycha i Leppera wszystko rozpieprzy
          przynajmniej część wyborców przejrzy na oczy.
          • Gość: assur Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:05
            Czlowieku , przejrzyj na oczy.
            Czy Michnik dał ci wolność?
            • intasie Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 18.05.07, 16:22
              Bardziej on niż ty.
              Ile odsiedziałeś za komuny?
              • Gość: Kaczki precz Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.media4.pl 18.05.07, 17:37
                Dosyc rzadow zakomplesionych nieudacznikow i ich kolezkow - zlodiejaszkow i
                kryminalistow
                Kaczki precz z mojego kraju
                Kaczynscy musza odejsc
                Kaczynscy musza odejsc
                Kaczynscy musza odejsc
                Kaczynscy musza odejsc
                Kaczynscy musza odejsc
                Kaczynscy musza odejsc
                Kaczynscy musza odejsc
                Kaczynscy musza odejsc
                • Gość: norbert Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:05
                  ja ich wybrałem i nie żałuję . A ty głabie się ucz . Ma sz troche czsu, do
                  śmierci może ci cos wejdzie do tego puistego łba. Na razie dostanmiesz w dupe
                  od zycia. Bo nic innego takiego głupola nie moze spotkać.
                  • Gość: fakir Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.as.kn.pl 19.05.07, 16:02
                    i co sie dziwić kulturze rządzących jak mają takich wyborców. Brak słomy (tej z
                    butów) nam na razie nie grozi
      • Gość: Roman Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.korbank.pl 18.05.07, 17:30
        Był taki jeden, psychiczny moim zdaniem, który to głosił. Może to Ty?
        A poza tym, czy ci "młodzi z PiS" mieli odwagę się przedstawić? W kolportowanym
        tekście okazali się anonimowymi tchórzami. Dlaczego się nie podpisali?
    • Gość: ketrin Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:08
      Ktoś, kto sprzyja PiS-owi, jest dla mnie popie..ńcem.
    • roger39 Ciekawe zdjecie UBowcow i SSbeckow na spotkaniu 18.05.07, 19:29
      Zdjecie spotkania w GW nie jest zbyt ostre , ale i tak widac , ze w wiekszosci
      na spotkanie przyszli emeryci o fizjonomii UBowcow i Sbeckow z wyraznymi
      rysami semickimi . Stad te pomruki i syczenie na sali , kiedy byly zadawane
      niepoprawne politycznie pytania .
    • Gość: ketrin Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:59
      A jaką ty masz fizjonomię? Jesteś kurduplem a la kartofel czy Gosiewski, a może masz wyraz twarzy przygłupa i wytrzeszcz gał jak Fotyga? Chodzisz czasami do dentysty czy wali ci z ryja jak kaczorkom? Zauważyłeś, że pisuary to zaniedbane, obleśne kmioty?
      • krynkasto Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 18.05.07, 21:39
        Polacy uspokujcie sie! Czy nie widzicie i nie dostrzegacie ze komus bardzo
        zalezy na skłucaniu nas wszystkich? Wystarczy poczytac ile jest nienawisci w
        tych którzy bronia idei opozycji. Jak potrafia zmieszac i zbrukac z błotem
        zwoleników dzisiejszej władzy. Jestesmy jednym narodem. Moze sie nam cos
        niepodobac , miec odmienne zdanie ale róbmy to z poszanowaniem dla odmiennych
        pogladów. a to co sie obecnie dzieje to poprostu walka, podjazdy. NIe jest
        twórcze a niszczace nadzieje na lepsze jutro. Demokracja to nienagonka na
        innych. Demokracja ma budowac, byc płaszczyzna porozumienia, lecz o niej własnia
        ta opozycja zapomina i nie chce w niej brac udziału. złosliwie czeka az IV RP
        powinie sie noga, az osłabnie. to jak z słabym, samotnym człowiekiem. Zginie,
        jesli nie podo sie mu reki. taka polityke prowadzi opozycja. Stawia warunki bez
        kompromisu, prowadzi zakrojana na szerokim froncie w kraju i za granica walke,
        własnie po to by osłabic konkurencje, ja osmieszyć. I nie Polska tak naprawde
        sie w tym wszysytkim liczy, nie my zwykli obywatele.
    • Gość: Konstanty Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.zlotniki.pl 18.05.07, 20:15
      Kto tą mendę na nasz uniwersytet wogóle zaprosił?
      • Gość: jaromanski Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:47
        popieram Konstantego!!!! Roger a ty napisz coś o sobie buraku.....
        • roger39 Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 18.05.07, 21:20
          jaromanski napisal :

"popieram Konstantego!!!! Roger a ty napisz coś o sobie buraku....."

Co Cie tak dotknelo szczypiorku , ze mnie nazywasz burakiem . Przeciez to , ze
          Ubowcy w PRL skladali sie niemal wylacznie z zydow , nie jest zadna tajemnica ,
          nawet przygladac sie tym twarzom nie potrzeba .
          • Gość: nasi Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.akron.net.pl 20.05.07, 13:39
            Ciekawe co ty masz wypisane na twarzy, o ile ją masz?
    • Gość: Wrocławianin Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.zlotniki.pl 18.05.07, 22:07
      Pamiętam jak ta Michnikowska zaraza broniła U i S-beków przed odbieraniem im
      przywilejów oraz walczył dla nich o wysłanie ich na wysokie emerytury podczas
      gdy ich ofiary we spółkę z tą gnidą Kuroniem prześmiewczo skazał na wymyślone
      przez tegoż zupki Kuroniówki.Pamietam też jak ten łotr bronił U i S-beków przed
      odpowiedzialnością karną za swoje zbrodnie nazywając tych wszystkich którzy
      domagali się sprawiedliwości odwetowcami polujacymi na czarownice! Pamiętam
      także jak wspólnie z tym zdechlakiem Mazowieckim zaciekle walczyli o
      pozostawienie armii Radzieckiej w Polsce! i o to by uczynić z Polski państwo
      wasalne w zględem Watykanu popierając podpisanie przez rząd hańbiącego i
      zdradzieckiego konkordatu!!! Nigdy też nie zapomnę Michnika obejmującego
      gen.Jaruzelskiego mówiącego do kamerzysty który ich filmował,cyt:a odpieprz się
      pan od generała!itd.Wymieniać mógłbym wiele łajdactw tego gnojka,ale mi się po
      prostu nie chce.Dobranoc
      • Gość: dyskutant Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 15:11
        pamietam go w czasie wtzw. wydarzen marcowych,w 1968 roku jego bute, i
        wydawanie rozkazow, co my zwykli studenci mamu robic i myślec. a w każdym razie
        dać sie zamykac i zbić.Nie wiem, zo on jeszcze chce i co szuka, kto go wpuszcza
        na uniwersytet ale to jest mocno podejrzany facet.
        • Gość: nasi Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.akron.net.pl 20.05.07, 13:38
          Oczywiście, że masz racje! Jak się stało po stronie robotniczo-chłopskich
          bojówek, nie można mieć innej pamięci.
    • Gość: antymichnik otworzyć wszystko zamknąć GW IP: *.autocom.pl 19.05.07, 17:43
      "Jeżeli w ciągu jednej nocy można na każdego znaleźć w IPN-ie papiery i rzucić
      na każdą osobę cień i podejrzenie, to jedynym wyjściem jest otworzyć wszystko."

Jasne,jesli na każdego na łamach GW mozna napisac co sie chce bezkarnie to
      jedynym wyjsciem jest otwrzyć wszystko a zamknąć GW
      www.nfa.pl/news.php?id=46
      www.nfa.pl/articles.php?id=42
    • Gość: Absolwent Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.wro.vectranet.pl 20.05.07, 09:31
      Jest mi przykro, że moja Uczelnia zaprasza takich ludzi jak Michnik
      • sztuk6mistrz Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim 20.05.07, 13:35
        Mnie nie jest przykro, że aberracja Twoja i innych piesków PIS-u, sięgnęła
        takiego poziomu schizofrenii. Wściekły jestem na Milera i Kwaśniewskiego, że
        takich pogrobowców bolszewickich wskrzesiła.
        • Gość: obojętny Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:31
          a ja w czwartek spotkałem Michnika w księgarni uniwersyteckiej przy Kuźniczej.
          Akurat rozmawiał przez telefon. Miałem go za kulturalnego człowieka ale on
          głośno do telefonu rzucał bluzgami, aż się ludzie oglądali i oczywiście nie
          mówił bracia Kaczyńscy tylko Kaczory. Ciekawi mnie jak by zareagował gdyby do
          niego mówić ty żydku?
    • Gość: arian3 Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: *.tomaszow.mm.pl 25.05.07, 17:50
      Jak to się dzieje,że Michnik, który był kiedyś dla mnie symbolem walki Polaków
      o niepodległośc,o wyrwanie się z kolonialnej zależności,dzisiaj staje się
      zupełnie innym człowiekiem?Brał wprawdzie udział w tym oszustwie jakim był tzw.
      Okrągły stół"gdzie, aby uniknąć losów władców Rumunii,przekazano zbankrutowaną
      gospodarkę Polski w ręcę utworzonej przez Kiszczaka Solidarności.Byli w kręgu
      tym równieź ludzie przyzwoici,większośc z nich jednak to postkomuchy, lub ich
      potomkowie.Byłem święcie przekonany,że Michnik do nich nie należy.Lustracja
      powszechna dla ludzi publicznie działających jest najlepszą oceną ich wartości
      i Ci ,którzy tak bardzo z nią walczą sami sobie wydają świadectwo.arian3
      • Gość: fakir Re: Michnik na Uniwersytecie Wrocławskim IP: 217.153.72.* 25.05.07, 18:09
        > powszechna dla ludzi publicznie działających jest najlepszą oceną ich wartości
        > i Ci ,którzy tak bardzo z nią walczą sami sobie wydają świadectwo.arian3
        jeżeli obrzucanie sie SBeckimi wypocinami i "prawdami" w nich zawartych ma
        świadczyć o człowieku a nie jego wieloletnia działalność to ten kraj jest
        naprawdę chory....
        zresztą co ja mówię te teczki to święta prawda - a sfałszowano tylko jedną...
        • Gość: assur rabbi michnik IP: *.kracen.hor.net.pl 26.05.07, 15:03
          Naczelny propagandysta III RP i nihilista narodowy A.Nichnik, precz do Izraela.
          Żydzi tutaj nie ma dla was miejsca do życia.
          Polacy nie róbcie interesów z zydami, bo handluja nikczemnym opium .
          Żydzi , idźcie precz i zabierzcie z Polski swoje chore idee:żydowski
          mesjanizm,marksizm,neoliberalizm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka