Dodaj do ulubionych

Referendum - pytania techniczne

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 15:47
Czy mozna narysowac trzy kreski przecinajace sie w
jednym punkcie lezacym w obrebie kratki, aby glos byl
wazny?

Czy, ogolnie, mozna narysowac n kresek przecinajacych
sie w n punktach, z ktorych wszystkie leza w obrebie
kratki, aby glos byl wazny, czy n kresek musi miec
dokladnie jeden punkt wspolny? A moze z n punktow
przeciecia wystarczy, zeby wiecej niz [n/2] lezalo w
obrebie kratki, albo zeby wicej punktow przeciecia
lezalo w obrebie kratki niz poza?

Czy zaden z punktow przeciecia dowolnych dwoch kresek
nie moze byc koncem zadnego z odcinkow (no bo ptaszek
jest niewazny?)

Aha, czy brzeg kratki nalezy do "w obrebie" kratki?
Obserwuj wątek
    • akm Re: Referendum - pytania techniczne 06.06.03, 15:53
      w kratce należy postawić znak X, a dokładniej dwie przecinające się linie
      • Gość: odd Re: Referendum - pytania techniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 16:04
        akm napisał:

> w kratce należy postawić znak X, a dokładniej dwie
        przecinające się linie

a plus?
    • Gość: kibicWKS Re: Referendum - pytania techniczne IP: 213.199.238.* 06.06.03, 15:54
      I jeszcze ja mam pytanie.
      Słyszałem jak niektórzy mówili, że idą głosować aby ich dzieciom było lepiej.
      Czy ja w takim razie mogę nie iść? Dzieci nie mam więc po co tracić czas?
      • akm Re: Referendum - pytania techniczne 06.06.03, 15:58
        wszystkie dzieci są nasze ;)
        • Gość: kibicWKS Re: Referendum - pytania techniczne IP: 213.199.238.* 06.06.03, 16:01
          akm napisał:

> wszystkie dzieci są nasze ;)

Jezu! Nasze? Ja nic sobie nie przypominam. Co ja teraz zrobię?
          • Gość: Agent Re: Referendum - pytania techniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 17:32
            Nie ma problemu. Będziesz chodził na III ligę.
            • Gość: kibicWKS Re: Referendum - pytania techniczne IP: 213.199.238.* 06.06.03, 23:11
              Gość portalu: Agent napisał(a):

> Nie ma problemu. Będziesz chodził na III ligę.

A o co chodzi?
              • Gość: Agent Re: Referendum - pytania techniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 23:34
                Gość portalu: kibicWKS napisał(a):

> Gość portalu: Agent napisał(a):
                >
                > > Nie ma problemu. Będziesz chodził na III ligę.
                >
                > A o co chodzi?
                Chodzi o to, że nie lubisz ekstraklasy. Taki z Ciebie kibic.
                • Gość: kibicWKS Re: Referendum - pytania techniczne IP: 213.199.238.* 07.06.03, 00:21

> Chodzi o to, że nie lubisz ekstraklasy. Taki z Ciebie kibic.

:))) To ja już chyba wiem, o co chodzi. Nie jestem pewien czy ta ekstraklasa mi
                  na zdrowie wyjdzie.
                  • Gość: kibicWKS Re: Referendum - pytania techniczne IP: 213.199.238.* 07.06.03, 00:24
                    Już tacy byli, co mi ekstraklasę obiecywali i jak to się skończyło?
                    Teraz inni mi obiecują, że za 30 lat mi będzie lepiej ale wtedy ich już nie
                    będzie i do kogo będę miał pretensję?
                    • Gość: Agent Re: Referendum - pytania techniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.03, 01:18
                      Gość portalu: kibicWKS napisał(a):

> Już tacy byli, co mi ekstraklasę obiecywali i jak to się skończyło?
                      > Teraz inni mi obiecują, że za 30 lat mi będzie lepiej ale wtedy ich już nie
                      > będzie i do kogo będę miał pretensję?

A co powiesz za 30 lat wnukom, jeżeli tylko w B klasie będziesz mógł kibicować?
                      • Gość: kibicWKS Re: Referendum - pytania techniczne IP: 213.199.238.* 07.06.03, 08:56

> A co powiesz za 30 lat wnukom, jeżeli tylko w B klasie będziesz mógł
                        > kibicować?

Tylko że Ci co mi obiecują złote góry już mi obiecywali wiele rzeczy i ani razu
                        nie dotrzymali słowa(a ja dałem się głupi nabrać i głosowałem na nich).

Czy będzie ekstraklasa czy też klasa B to nie zależy ani od frekwencji ani od
                        tego czy będziemy w UE czy też nie. To zależy od naszej pracowitości,
                        odpowiedzialności za kraj i UE nam nie pomoże jeśli będziemy skorumpowani i w
                        pierwszej kolejności będziemy dbać o własne interesy a nie wyborców.

Tylko praca, praca i jeszcze raz praca (nie polegająca na pilnowaniu tylko
                        swojego interesu - to dotyczy polityków) i wtedy już nie będziemy musieli
                        uzależniać się od innych i żebrać o ich pieniądze. Jesteśmy 40-milionowym
                        narodem i stać jest nas na własną Unię gdzie to my będziemy stawiali warunki.

Jeśli tego nie pojmiemy to nawet w UE będziemy dziadami.
                        • Gość: Agent Re: Referendum - pytania techniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.03, 14:22
                          Sam sobie odpowiedziałeś w piękny sposób. Wszystko zależy od nas, a że w UE
                          będziemy mieć większe szanse to oczywista sprawa. Do zobaczenia w ekstraklasie.
                          Mecze i wygrane z Kazachstanem mnie nie interesują. :)
                          • Gość: odd Re: Referendum - pytania techniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.03, 14:40
                            Nie zapominajcie, ze NBA i tak jeszcze dlugo bedzie
                            najlepsza...
                            • Gość: Agent Re: Referendum - pytania techniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.03, 15:16
                              Gość portalu: odd napisał(a):

> Nie zapominajcie, ze NBA i tak jeszcze dlugo bedzie
                              > najlepsza...

Ozywiście. Tylko, że tam na rękach musielibyśmy wchodzić, a to dość karkołomne.
                              Zostańmy przy nożnej.
    • Gość: Agent Re: Ostrzeżenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 15:58
      Broń Boże nie stawiaj tylko trzech krzyżyków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka