konrad.i 04.12.01, 21:12 Niestety terroryzm szerzący się na naszym forum zmusił mnie do zalogowania się na portalu gazety. Pozdrawiam ki www.kki.net.pl/~kimiela www.imiela.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gnomka Re: ZALOGOWAŁEM SIĘ/ki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 19:23 Ajaj... "Mułła Omar poddaje Kandahar, ostatni bastion talibów w Afganistanie Kandahar - ostatnie miasto kontrolowane przez afgańskich talibów - podda się dziś opozycji. Trwa spór o to, co zrobić z liderem talibów mułłą Omarem 06-12-01, 19:40 | > |" To samo co z tymkto zmusza cie do czegokolwiek. Wrr...Fani(nki) ruszamy w boj, przygotowac wszystkie znalezione w domu ostre narzedzia i zarezerwowac schrony atomowe! -E. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.i Re: ZALOGOWAŁEM SIĘ/ki 08.12.01, 00:29 Nie przesadzajcie ,nie ma czym się przejmować. Pzdro ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: ZALOGOWAŁEM SIĘ/ki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 19:29 konrad.i napisał(a): > Nie przesadzajcie ,nie ma czym się przejmować. > Pzdro > ki Niestety smutna to sprawa, ale ja się nigdzie nie logowałem... Nie wiem o co chodzi temu komuś, ale fakt jest taki, że to nie ja... Zapraszam dziś do Firleja. Zaczniemy ok. 21.30. Pozdrawiam! ki Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Uspokujcie sie podszywacze!!!! 08.12.01, 23:41 CZY WSZYSCY IDIOCI MOGI BY SOBIE ZALOŻYC OSOBNY WĄTEK I TAM ROBIĆ Z SIEBIE BAŁWANÓW... dziekuje za uwage!!! Pozdrawiam KONRADA IMIELĘ w jego prawdziwej osobie i pozostałych normalnych. PA Odpowiedz Link Zgłoś