Dodaj do ulubionych

Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia...

• Gość: kris Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: 217.30.157.* 06.07.07, 09:38
      zastanow sie nad tym co piszesz jestescie burakami z wrocławia i myslicie ze wam
      wolno wszystko
      • Gość: WKS Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.whirlpool.com 06.07.07, 09:41
        Niby kto chciał komu udowodnić że mu "wolno wszystko"? Chyba się już pogubiłeś
        w całej tej dyskusji - to nie bilboardy Śląska wisiały na ulicach Lubina tylko
        odwrotnie.
    • Gość: z_Pozania A ja się nie dziwię... IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 06.07.07, 09:51
      A ja się nie dziwię. To tak jakby zarząd Legii postanowił porozwieszać
      billboardy w Poznaniu (lub odwrotnie) i dziwił się, że są niszczone...
      • Gość: v-ce kato Re: A ja się nie dziwię... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:02
        Swego czasu w chorzowie wisialo sporo billboardow, na ktorych to , Gerard
        Cieślik zachęcał do przychodzenia na mecze ruchu. Jakoś nikt nie ubzdurał sobie
        aby te plakaty wieszać KILKADZIESIAT metrow poza granicami chorzowa...
        Na chwilę obecną w Katosach można spotkać wiele plakatów promujących Kraków,
        Wrocław, czy choćby Gdańsk. Nikt ich nie zrywa, dlaczego????
        Co innego jest promować swe walory w obcym mieście i zachęcać do odwiedzin, a co
        innego w bezczelny sposob probować "podkupić" wierność i oddanie.
        Zapewniam Was że gdyby wisiały tu plakaty promujące Śląsk, Wisłę czy jakikolwiek
        inny klub spoza Katowic, to dnia by nie przetrwały...
        Pozdrawiam- woj GKS
        • Gość: Wrocławianin Dokładnie IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 12:19
          Przeciez nikt z Wrocławian nie jeździł by do Lubina zdzierac bilbordów, ale
          powieszenie takiego we Wrocławiu to jest jawna prowokacja !!!
          Plakatów miast nikt nie zdziera w koncu to jest reklama polskiego miasta i ma
          trafiac ona do turystów, jednak wieszanie plakatów wrogiego klubu to już
          zupełnie co innego.

Teraz może dojśc do tego że będą rywane i palone wszystkie bilbordy firmy ams
          za to ze przyjęła to zlecenie i że nadal rozwiesza te ścierwo we Wrocławiu.
    • Gość: fanatyk wks Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.bermudy.net 06.07.07, 10:17
      lubińskie śmiecie raklamujcie się w waszej wiosce a nie w naszym pieknym mieście wrocław 100% wks śląsk cała polska w cieniu śląska
      • Gość: Melasa Bilboardy ! IP: *.core.lanet.net.pl 06.07.07, 10:24
        Wrocławianie, co dyskutować z tymi ..... sprzedawczykami i "kupcami" od
        Fryzjera. Przecież oni niebawem będą w II lidze - co Wy "lubińksa gawiedzio" i
        Wasz z partyjnego nadania Prezes Pietryszyn reklamujecie: przekupstwo, hucpę i
        ustawianie spotkań ligowych ?! Teraz tez mistrzostwo zdobyliście w nie do końca
        jasnych sytuacjach, o czym wspominal O.Lenczyk (trener Bełchatowa).
        A tak a propos - cieszę sie na myśl, iż Steaua Bukareszt udowodni wam gdzie
        wasze miejsce - juz w "lubinku" skroi was ładnie ze 3:0, nawet do PUEFDA nie
        awansujecie bo jesteście "za cieńcy". Życze Wam tego z całego serca - Zagłebie
        reprezentuje siebie i swoich kibiców, mnie na pewno nie.
        • Gość: FROM LUBIN Re: Bilboardy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:01
          WASZ PŁACZ I ZGRZYTANIE ZEBÓW NIC NIE DA ,TE BILBOARDY TO NIE JEST ZAPROSZENIE
          DO LUBINA NA NASZE ZAGŁEBIE ,KIBICÓW NAM WYSTARCZY TE 8 ,10 ,12 CZY 15 TYS TO
          SA LICZBY JAKICH NIGDY NIE MIELISCIE I NIE BEDZIECIE MIELI NA OPOROWSKIEJ,A
          NASZ PREZES I WASZ RADNY SWÓJ CEL OSIĄGNĄŁ BO JUŻ W TEJ CHWILI O TYCH
          BILBORDACH MÓWI SIE W CAŁEJ POLSCE ,LEPSZEJ REKLAMY NIE TRZEBA , DLA MNIE TO
          WYRZUCENIE PIENIEDZY ALE WIDZE ZE CHWYT MARKEYTINGOWY REALIZUJE SIE W 200 %, I
          JESZCZE JEDNO BYLISCIE I JESTEŚCIE LUDZMI BEZ HONORU (KUMACI WIEDZA O CO
          CHODZI!) A POTEM SIE DZIWICIE ZE WAS RTS-Y MORDUJĄ..........
          • Gość: ER Wyłacz caps locka ćwoku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:53
            Widzę że nerwy puszczają i zaczynają się netowe krzyki z użyciem caps locka i
            ciągłe powtarzanie tego co inni napisali już znacznie wcześniej :)

Chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy.
    • Gość: WODNIK Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.core.lanet.net.pl 06.07.07, 10:29
      A może by tak na tych bilbordach reklamujących Zagłebie zamiast je zrywać
      dopisywać tylko sprayem czarnym informację o Fryzjerze, ustawianiu meczów czy
      możliwej degradacji za przekupstwo Zagłębia do II ligi ? To byłoby fajne i iśćie
      reklamujące wyczyny tego klubu ?!!! Lubińskie Zagłebie utożsamiae winno byc
      właśnie z korupcją, Fryzjerem i tym co najgorsze w polskiej piłce nożnej.
      PS: Bardzo mądry post wyżej przypominąjcy o "zasługach" lubinian w materii
      przekupstwa, oszustw i krętactw w polskiej lidze. To jest właściwa wizytówka
      tego klubu.
      • maq77 Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb 06.07.07, 12:10
        Radzę poczytać wywiad z Piotrem Dziurowiczem, od którego afera korupcyjna tak
        na prawdę sie zaczęła www.sport.pl/sport/1,65025,2852654.html
        Wymienia on tam GKS Katowice, GKS Bełchatów, Śląsk Wrocław, Górnika Łęczna,
        Szczakowiankę Jaworzno, Wisłę Płock. O Zagłębiu jakoś nic nie mówi.
        Jest świeża sprawa zarzutów o ustawienie meczu Pogoń-Bełchatów w ostatnim
        sezonie www.sport.pl/pilka/1,70996,4175302.html
        Czemu prokuratura się tym nie zajęła?
        Ale Ty byś chciał, żeby wszyscy korupcję wiązali tylko z Zagłebiem. Czy to
        uczciwe?
    • Gość: Borja Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: 195.117.234.* 06.07.07, 10:44
      To jest skandal. Nie dosyć, że do Lubina nie pojedzie żaden szanujący się kibic Śląska, to jeszcze bez sensu wydaje się pieniądze podatników.
    • Gość: Ar Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:52
      Ten człowiek nie wie o czym mówi, reklamować na bilboardzie można dobre ciuchy,
      kosmetyk czy samochód. Taka reklama nie da efektu, a Zagłębie wkrótce - mam taką
      nadzieję - za kupiony awans do I ligi spadnie co najmniej o I klasę. Czy i wtedy
      bilboardy będą krzyczeć: Zagłębie emocji? Ten klub jest splamiony korupcją.
      Mistrzostwo i nowy prezes - nie zmaże haniebnego awansu sprzed kilku dosłownie lat.
      • Gość: ppp Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 10:57
        skopiowane z forum kibicow slaska wroclaw :)

Witam.
        Opracowaliśmy w miarę skuteczny plan ataków na bilboardy na wysokości. Dziś
        wypróbowany na Orlenie na skrzyżowaniu Armii Krajowej i Ślężnej. Skład do
        skonstruowania "bombki" jest następujący: jajko, agrafka, farba (najlepiej
        czarna), strzykawka, taśma klejąca. Bierzemy jajko i robimy z niego wydmuszkę.
        Strzykawką nalewamy farby do środka a następnie zaklejamy obie dziurki taśmą
        klejącą i "bombka" gotowa.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia.
        Hej Śląsk!
    • Gość: kibic Śląska Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.centertel.pl 06.07.07, 10:57
      To kibice Śląska robią Zagłębiu dodatkowy rozgłos i reklamę, w dodatku zupełnie
      za darmo ;)
    • Gość: pop Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 12:13
      z tym motywem przewodnim na meczach to nie do końca prawda, nie powtarzaj słów
      przeczytanych na FanŚląsk.Od dawna nie pojawiały się one na stadionie w
      Lubinie, co nie oznacza ze nigdy wcześniej nie były.Jestem normalnym kibicem i
      pojawiam się systematycznie na meczach Zagłębia i naprawdę dawno tego nie
      słyszałem.Poza tym chodze też na mecze Śląska i wybacz mi również młyn Śląska
      skanduje przyśpiewki obrażające Lubinian. A to co napisałeś i co pisze R.Z na
      swojej stronie sugeruje że całe Zagłębie i wszyscy kibice Zagłebia są anty -
      wrocłąwscy i antyśląscy a to już jest przesada.
      • Gość: Tylko Śląsk Hahaha to mnie rozbawiles, my nigdy na meczu IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 12:24
        z inną drużyna nie spiewalismy nic o was, a wiesz dlaczego ? Bo podczas meczu
        Śląska nikt poprostu o was nie pamięta. Jesteście dla nas zbyt mali i zbyt
        obojętni. Ale akcja z bilbordami to poprostu prowokacja.
        A co do was to obejrzyj sobie ten filmik >>> www.youtube.com/watch?
        v=lG0ZpDf7Zfs i nie mow ze nie spiewacie o nas na meczach bo przeciez kazdy ma
        uszy i słyszy w tv.
        • Gość: pop Re: Hahaha to mnie rozbawiles, my nigdy na meczu IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 12:51
          A czy ja powiedziałem że popieram akcje z bilbordami? Tak jest to prowokacja i
          wydaje mi się, że właśnie o to chodziło specom od marketingu - i odnieśli
          sukces bo szum i rozgłos jest. Proszę Cię nie bądź hipokrytą i nie pisz, że na
          Śląsku nie wyzywa się Zagłębia. Sam na własne uszy słyszałem i podkreślam NIE
          POPIERAM JAKO KIBIC ZAGŁĘBIA ''cała Polska ....''.
          • Gość: Pitraq Śląsk Wrocław na zawsze... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.07, 14:23
            Chodzę na mecze od 8 lat i jeszcze ani razu (oprócz bezpośredniego meczu) nie
            słyszałem na meczu bluzgu na Zagłebie Lubin...
            Prawda jest taka
            macie chłopcy tam w Lubinie kompleksy...
            Co do plakatów to dziwicie się że znikają? Wrocław to nasz teren jak zresztą
            pokaźna część Dolnośląskiego regionu... no i poza tym Śląsk to klub z
            tradycjami... no poza tym z dużego miasta. Kiedyś Zagłębie się skończy a Śląsk
            będzie zawsze... Jaka była w Lubinie frekwencja na II lidze? Śląsk grając o
            środek tabeli w II lidze ma niewiele niższą frekwencję niż "mistrz" z Lubina...
        • Gość: pop Re: Hahaha to mnie rozbawiles, my nigdy na meczu IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 12:59
          - Jesteście dla nas zbyt mali i zbyt obojętni-
          Z tego co napisałeś wynika jedno- nie jesteś człowiekiem z którym warto
          prowadzić dyskusje.To co piszesz topi sie w tym całym bagnie pustosłowia i
          głupoty. I to by było na tyle.
    • Gość: Bełchatów Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.dolsat.pl 06.07.07, 12:53
      brawo dla kibiców Śląska. Pozdro z GKS
    • Gość: Wujek (L) Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.chello.pl 06.07.07, 13:05
      Pomimo iż jestem kibicem Legii Warszawa popieram w 100% kibiców Śląska.
      Wdzieranie na czyjś teren to prowokacja. Niech spadają na swoją wieś ściągać
      kibiców a nie na obcy teren gdzie panuje inna drużyna.

Niech zagłębie dostanie ch... po gębie!!!
      • Gość: Pocisk19 Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.chello.pl 06.07.07, 13:15
        Ja nie wiem po co jest ta dyskusja akcja bedzie trwala dalej mimo łkania Lubinków.
        • Gość: wgj Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 13:29
          a kto tu łka? Z tego co czytam to bardziej Wy łkacie. Poza tym zrywajcie sobie
          do woli, zaśmiecajcie dalej Wrocław, wypisujcie wulgaryzmy i okazujcie wszyscy
          swój prymitywizm prostacy ze Śląska,Zagłębia i inni, którzy w swych
          wypowiedziach posługują się językiem plebsu. Szkoda mi Was wszystkich.
          • Gość: pocisk19 Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.chello.pl 06.07.07, 13:34
            a mi Ciebie jest szkoda... po co sie wypowiadasz skoro Cie nie dotuczy ?
          • Gość: Polak <a href="http://www.youtube.com/watch?v=lG0ZpDf7Zfs" target="_blan IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 13:46
            i kto tu jest prostak ???
      • ludendorf Nie inaczej 06.07.07, 13:36
        Niech każdy promuje swój klub u siebie i będzie spokuj, a nie z butami wchodzi
        do czyjegoś domu. Biorąc pod uwagę antywrocławski repertuar przyśpiewek kiboli z
        Libinka- to jakby komuś napluć w twarz a chwile potem uśmiechnąć sie i zaprosić
        go na obiad.
    • Gość: polewkazdresa Re: a czy ty uprasowales juz swoj dres???? hyhhy IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 13:53
      was dresiarzy to nam tu do polski chyba ruscy przywiezli ,zebyscie wszstko
      rozjeba.li i meczyli swoja obecnoscia ,bo do niczego innego to wy sie nie
      nadajecie. szkoda ze wam bron zabieraja ,bo moze byscie sie pozabijali i bylby
      z wami spokoj.w pojedynke walicie po gaciach i rzadzicie sie zasada tylko
      grupowo. zamiast ineteresowac sie dziewczynami ,to calymi dniami popisujecie
      sie przed soba ,kto jakim jest debilem.wy to chyba wszyscy jestescie gejami
      (ktorych zreszta ponoc nie lubicie;).
    • Gość: harry Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:06
      ten który wpadł na genialny pomysł z bilbordami zagłębia we Wrocławiu to albo
      kretyn albo prowokator! jeszcze się dziwią że kibice Śląska je zrywają! 100%
      poparcia dla kibiców Śląska Wrocław!Prawdziwych kibiców nieda się kupić!
      • Gość: gjk Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 14:33
        i kto tu jest prostak?
        Na pewno nie ja:) A jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to już nie
        moja wina. Właśnie wyjrzałem przez okno i te Wasze działania oczyszczania
        Wrocławia coś nie idą bo na miejscu zdartego bilbordu pojawił się
        nowy.Najlepiej gdyby dla Was wszystkich tych durnych kiboli zrobili program
        reality np BIG KIBOL. Zamnknięci w obozie, każda grupa kibiców w swoim
        pomieszczeniu pod okiem kamer telewizyjnych. Dostalibyście zadania do wykonania
        a w nagrodę w sklepiku moglibyście sobie kupić kije itp. Raz w tygodniu
        ustawka,a żeby Wam siły przybyło to zabieraliby Was do budowy autostrad. Sukces
        murowany i spokój by się zrobił na ulicach.
    • Gość: djraul@wp.pl to o wszystkim IP: *.range81-132.btcentralplus.com 06.07.07, 14:36
      ktos tu madrze napisal ja oszukiwalem ty oszukiwales czyli gra była uczciwa. to
      o korupcji. Slask kupowal mecze Zagłebie kupowalo i wszyscy inni takze. jezeli
      mozna zdegradowac Zaglebie za machlojki z awansem to mozna zdegradowac Slask za
      machlojki z utrzymaniem. i awansem takze kilka lat temu. tak naprawde mozan
      zdegradowac kazda druzyne. jedziecie wszyscy po Pietryszynie...ale chcialbym
      zauwazyc ze jako radny miejski glosowal za przejeciem Slaska przez miasto.
      pozatym Cap i Morales trafili do Slaska tez wlasnie dlatego ze sa dobre
      uklady.a bilbordy Zaglebia no co jezeli kogos zacheca do pojechania do Lubina
      na mecz to jego prywatna sprawa ma ochote coz nikt z nas niemoze mu tego
      zabronic. a niszczac reklamy noiszczycie kiepski i tak wizerunek klubu
      zmniejszajac szanse na pozyskanie sponsorow itp. hools i szalikowcy sa wazni i
      decyduja o oprawie meczu i dopingu to prawda ale prawda jest tez ze np na Lecha
      chodza normalni ludzi z rodzinami i sobie policzcie te 13 tys razy sprzedane
      bilety jaka to jest kasa dla klubu. na pilkarzy na wyczyszczenie stadionu itp.
      ktos napisal cos o Uk ze co by bylo gdyby ManU reklamowalo sie w Londynie albo
      Liverpoolu... nic prawdopodobnie. Pracuje w firmie gdzie Anglicy przychodza do
      pracy w koszulkach co najmniej 8 druzyn i co kazdy jakos zyje...wyobrazacie
      sobie cos takiego w Pl????? kogos w koszulce Wisly w Warszawie Lecha we Wrocku
      Lechii w Poznaniu czy Pogoni w Gdansku.
      • Gość: pocisk19 Re: to o wszystkim IP: *.chello.pl 06.07.07, 14:47
        Gadasz glupoty... Pietryszyn chcial przejecia Śląska przez miasto by miec klub w
        którym beda sie ogrywac mlodzi zawodnicy i podpiepszac co lepsze talenty ze
        Śląska. Zreszta Zaglebie wyskoczylo wlasnie z propozycja takiej wspolpracy
        miedzy klubami. Jezeli ktos chodzi na Śląsk i nie rozumie ze to jest prowokacja
        te bilbordy albo nie chodzil i chodzic nie bedzie wlasnie przez to, nie jest
        potrzebny na stadionie i niech sie tam nie pokazuje. A co do pieniedzy to tym
        sie wlasnie roznimy ze ja bede chodzil na Śląsk nawet jak bedzie gral w IV
        lidze. Ty bys chcial po trupach za kasiore wejsc na sile do ekstraklasy ja moge
        poczekac az wszystko sie ulozy.
      • Gość: hej slask Re: to o wszystkim IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 19:37
        JAKBYS DEBILU WIEDZIAL COS NA TEN TEMAT TO BYS GLUPOT NIE PISAL. PAN PETRYSZYN W
        TRAKCIE GLOSOWANIA WYSZEDL Z OBRAD I JAKO JEDYNY NIE GLOSOWAL ZA PRZEJECIEM
        SLASKA PRZEZ MIASTO. WIEC NIE WPOWIADJ SIE W TEMCIE NA KTORY NIE MASZ POJECIA.
      • Gość: ja Re: to o wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 01:39
        jedziecie wszyscy po Pietryszynie...ale chcialbym
        > zauwazyc ze jako radny miejski glosowal za przejeciem Slaska przez miasto.

A ja chciałem zauważyć, że Pietryszyn był wyłączony z głosowania
      • Gość: ten co wie pietryszyn w czasie kiedy było głosowanie wyszedł IP: *.lanet.net.pl 07.07.07, 12:28
        z sali !!!
    • Gość: jackson 5 Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 16:17
      Kibice slaska sa strasznie oburzeni i sa w ciezkim szoku.jak to mozna zaprosic
      kibicow z wroclawia ,przeciez za slask to by matke sprzedali ,a tu ich ktos
      namawia do ogladania takiego wroga .ciekaw tylko jestem ,ilu z tych co
      wypisywali na tym formum ,ze popieraja akcje zrywania plakatow itd. i ze
      straszna to prowokacja , bedzie ogladac mecze lubina w europejskich
      rozgrywkach , w tv? podejrzewam ze wszyscy. ale czego sie spodziewac po
      dresach, do czegos trza sie dojeb.ac, jak nie ma do kogo to juz sie na kartce
      papieru nawet wyzywają(potencjal intelektualny rozwielitki w porywach slimaka)
      j.ebani hipokryci .oczywiscie tyczy sie to wszystkich dresiarzy , nie tylko z
      wroclawia(i nie mowie o kibicach)
    • Gość: entent Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:42
      i12.tinypic.com/4lsbmmg.jpg
      proponuję tak 'uatrakcyjnić' tą akcję.
      • Gość: y&roll Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.07, 18:42
        Jestem z Wrocławia. Oczywiście diabli mnie biora, ze Śląsk jest drużyna tak
        przeciętną. Jednocześnie Zagłębie gra całkiem fajna piłke więc jako kibic
        piłkarski i mieszkaniec regionu im równiez kibicuję a czasem chodzę na mecze.
        Oczywiście byłoby znacznie lepiej gdyby na stadionie w Lubinie nie wyzywano
        kibiców Śląska a na Oporowskiej kibiców Zagłębia ale bogiem i prawda jedni
        drugich są warci. Myślę, że dla normalnego przeciętnego kibica sukces każdego
        polskiego klubu a tym bardziej klubu z tak nieodległego miasta to zwyczajna
        radość. Warto zwrócić też uwagę, że na tym plakacie sa i reprezentanci Polski
        więc warto się zastanowić czy takim zachowaniem nie plujemy na ludzi, którzy z
        duma nas reprezentują. Poza tym przypomnieć warto jak w okresie świetności
        Śląska koszykarskiego podobne plakaty wieszano poza Wrocławiem. Nie przypominam
        sobie by ktos we Wrocławia twierdzil że to przejaw buty i arogancji. Po prostu
        dobry towar sie sprzedaje i reklamuje. I to właśnie robią w Zagłębiu. Szacunek!
        Oby również kiedys we Wrocławiu jakiś również łebski Prezes wpadł na to samo..
    • Gość: xxx Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.chello.pl 06.07.07, 18:36
      tu nie chodzi o to ze wyzywaja ślask wroclaw jako klub tylko slask jako
      region...znawco.
      • Gość: pol Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 19:29
        Wyzywają jako region? CZyli że co? Nie identyfikują się z regionem? Co ty
        wogóle wypisujesz.
        • Gość: ttt Cała prawda o klubie WKS Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:43
          "Przychodzi kibic Wisły do księgarni i pyta ekspedientki: czy dostanę książkę
          pt: 'Śląsk Wrocław mistrzem Polski'. Na co ekspedientka: 'Fantastyka piętro
          wyżej'." buhahaha
          • Gość: ER Jeśli mowa o wizytach w księgarni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:01
            Do innej księgarni przyszedł kibic Zagłębia Lubin.. pyta ekspedientki o książkę
            pt."Wielkie Zagłębie Lubin" a ekspedientka odpowiada - To coś o metodach
            leczenia kompleksów? Przykro mi nie mamy, ale mam adres do dobrego psychologa,
            może Panu pomoże :)
          • Gość: JA Re: Cała prawda o klubie WKS Śląsk IP: *.as.kn.pl 07.07.07, 19:16
            17RAZY W KOSZYKOWKE, 1 RAZ W NOGE I KILKA RAZY W RECZNA SKONCZONY IDIOTO!!!!
            JAKBYS NIE WIDZIAL...
      • Gość: y&roll Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.07, 20:14
        Klopoty z czytaniem ze zrozumieniem?
    • Gość: WKS Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.07, 21:56
      zapraszma cala redakcje i wszystkich do obejzenia filmiki na youtubie w koncu
      czesto opieracie sie na filmach z tego portalu mysle ze to wam wiele wyjasni
      pl.youtube.com/watch?v=lG0ZpDf7Zfs
      • Gość: Lubinianin Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 22:33
        Równie dobrze mógłbym znaleźć jakiś filmik, gdzie kibice WKS
        śpiewają ;Trelemorele lubińskie ... i...." Czyżby tem filmik miał byc
        argumentem? Czyżby grupka debili reprezentowała wszystkich kibiców Zagłebia?
        Oczywiście rozumiem, że Wrocławscy kibole są dobrze wychowani i śpiewają same
        kulturalne piosenki( patrz mecz rok temu na olimpijskim). A tak wogóle ta wasza
        wrocławsko - lubińska polemika to stek bzdetów. Co znaczyłby Wrocław bez tych
        mniejszych miejscowości jak Lubin, Chojnów, Polkowice, Świdnica etc? A co
        znaczyłyby te miejscowości bez Wrocławia?
        Realny świat to nie kibolskie podwórko waśni i plucia.Pamiętajcie, że wy kibole
        z Wrocławia i Lubina co się tak mięsem obrzucacie jeteście jedynie nikłym
        procentem, marginesem pośród normalnych mieszkańców miasta Lubina i Wrocławia.
        Marginesem powtarzam nic nie znaczącym. A te wasze obelgi np. Lubin to wioska
        etc. świadczą wyłaćznie o waszym niskim poziomie inteligencji. Co wy wogóle
        wiecie o historii Dolnego Śląska i Lubina? Nic bo jesteście ignorantami.
        Śmieszą mnie wasze teksty o antywrocławskim nastawieniu kibiców z Lubina. Tak
        jestem kibicem z Lubina i mieszkam we Wrocławiu!!! Mam całą mase przyjaciół z
        Wrocławia z którymi jeżeli mogę to chodzę na mecze Śląska i potrafimy z sobą
        normalnie rozmawiać ja kibic Żagłebia i oni kibice Sląska!!! Razem z nimi
        stawiałem worki z piaskiem podzczas powodzi we Wrocławiu ba specjalnie
        przyjachałem w tym celu z Lubina zeby pomóc Wrocławiakom a sami Lubinianie
        kupowali wode, jedzenie i inne potrzebne podczas tego kataklizmu artykuły.
        POWTARZAM JESTESCIE NIELICZĄCYM SIĘ MARGINESEM DWÓCH MIAST WROCŁAWIA I LUBINA
        • Gość: JasioJasio Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 23:12
          Święta prawda.

Wyobraźmy sobie jaką chłopaki z Wrocławia mają radochę niszcząc plakaty, a ci z
          Lubina ś[pieawjąc antyśląskowe pieśni.Pięknie się będzie prezentowało w CV po
          stronie osiągnięcia:

"Zniszczyłem dwa plakaty Zagłebia Lubin, jeden wisiał 5 metrów nad ziemią".

albo

"Trzy razy na meczu spiewałem Cala Polska j..e Śląska!"

Najsmieszniejsze jest to, że ci z Wrocławia wznoszą antylubińskie hasła za
          pomoca Dialog SA czyli własności KGHM posrednio nabijając kabzę Zagłebiu, a
          drudzyz kolei bez żenady i właściwego obrzydzenia tłumnie walą na studia do
          wrocławskich uczelni pośrednio nabijając kabzę Śląskowi, który własnością
          miasta jest.

Jeszcze śmieszniejsze jest to, że nikt normalny tej kretyńskiej paplaniny nie
          słucha i kluby współpracuj ze soba od lat. Raz lepiej, raz gorzej ale wymiana
          piłkarzy i trenerów na lini Wrocław - Lubin jest na szczęście niezależna od
          pokrzykiwań troglodytów w szalikach.

Z wyrazami współczucia dla rodziców troglodytów.

Z pozdrowieniami dla normalnych kibiców.

JasioJasio
        • Gość: y&roll Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: 212.2.101.* 06.07.07, 23:34
          Święte słowa kolego! Wielu mieszkańców Lubina pracuje, uczy sie, bawi czy robi
          zakupy we Wrocławiu utrzymując wiele wrocławskich firm i pomagając im się
          rozwijać, podobnie jak pewnie że znacznie mniejsza część, wrocławian pracuje w
          Lubinie. Znaczna część mieszkańców Wroclawia to urodzeni lubinianie podobnie
          jak i znaczna częśc lubinian istotną częśc życia spędziła lub spędzi we
          Wrocławiu. Ludzie mają rodziny i przyjaciół w tych miastach i tak naprawde jako
          pewne kuriozum traktuja tą plemienna i atawistyczną nienawiść jaką starają się
          narzucić pozostałym mieszkańcom prymitywne grupy debili z jednego i drugiego
          miasta. W zasadzie nawet mnie to jednak nie dziwi, oni zwyczajnie nie znajduja
          innego pola rywalizacji i konkurencji, dlatego działają tam gdzie mogą i jak
          potrafią: rzucając jajkami z farbą w bilboardy, kamieniami w samochody, tłukąc
          sie kijami po głowach, ekscytując sie własnym kretyńskim radykalizmem na forach
          internetowych.
          Tak na marginesie, miałem przyjemność poznac Michała Chałbinskiego. Może trudno
          będzie niektórym w to uwierzyć ale on naprawde nie ma nic do Wrocławia i
          wrocławian (: Podobnie jak wielu innych rownież chciałby aby pierwsza liga znów
          tutaj zawitała..
    • Gość: kibic Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.icpnet.pl 06.07.07, 22:42
      Brawa dla kibiców Śląska od kibica Legii.
    • ponury-piesniarz Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb 06.07.07, 23:35
      Chyba ich trochę rozumiem. Mnie też ogarnęła iratycja, kiedy w całym Poznaniu,
      na każdym przystanku musiałem oglądać te paskudne plakaty reklamujące festiwal
      Wrocław Nonstop. Ale tak jakoś nie posunąłem się do do ich zrywania... :]
    • Gość: ufok Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 23:43
      Sorry, za powtarzające się częsci teksty. NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO(jedynie się
      domyślam), ale biorę to na siebie i nie zamierzam szukać winnych w systemie.
      Przepraszam.
      • Gość: wasiukibic Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.generacja.pl 07.07.07, 00:09
        Jako zwyczajny kibic powiem: nie trzeba się między sobą kochać - wystarczy się
        szanować. I właśnie przez wzgląd na szacunek do (przynajmniej części) kibiców
        Śląska z Wrocławia działacze Zagłębia powinni sobie dać spokój z umieszczaniem
        tutaj plakatów promujących swój klub. My mamy swoje tereny ekspansji - wy swoje
        i założe się, że gdyby pan Pietryszyn i spółka wykazali się odrobiną dobrej
        woli (tudzież brakiem chamstwa) mogliby rozwiesić te plakaty np. w Żarach,
        Żaganiu czy Lesznie gdzie tego typu akcja miałaby na pewno zupełnie inny
        wydźwięk niż we Wrocławiu. Stało się inaczej i efekt jest taki jaki jest - co
        było do przewidzenia. Dodam jeszcze, że jako odpowiedź władze miasta Wrocławia
        powinny szybko przygotować własną kampanię promującą Śląsk. Z kibicowskim
        pozdrowieniem - Hej Śląsk!
        • Gość: dr wro Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.as.kn.pl 07.07.07, 15:46
          glebokie wyrazy wspolczucia, bo widze ze twoje uczucia zostaly powaznie zranione. otrzyj lzy i usmiechnij sie .jutro bedzie tam reklama niemieckiego proszku do prania i znowu bedziesz mogl sobie pochlipac.wszyscy jestescie tacy sami i roznicie sie tylko szalikami wiec ocb??
      • Gość: KINGPIN Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.chello.pl 07.07.07, 03:27
        tylko prawdziwi kibice slaska wroclaw zrywaja bilbordy i nie boja sie przypalu
        z policja jak jakis pedal z zaglebionej zadupiastej wiochy powiedzial ze
        policja powinna sciagac za niszczenie prowokacyjnych bilbordow. wypie..c z
        rydzykowymi zagrywkami zaglebio downów, wroclaw robi protest i ch.. wam
        frajerom placacym podatki na przekrety elity politycznej do tego ziom.
        • Gość: :) Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.e-wro.net.pl 07.07.07, 11:20
          twoja elekwoncja, ten wysublimowany dobór słów, idealna składnia i styl
          wypowiedzi jak ulał pasuje człowiekowi ze słomą wystającą z butów. Jesteś
          zwykłym burakiem na którego ludzie patrzą z politowaniem i widzą w tobie
          eksponat ze skansensu głupoty polskiej.
    • Gość: no txt BYDŁO, a nie kibice Śląska Wrocław zrywa bilbordy. IP: *.icpnet.pl 07.07.07, 10:24
      Prawdziwy kibic Śląska nie niszczy bilbordów. Ci, co to robią, to bydło w
      dresach, które nie ma nic wspólnego z prawdziwymi kibicami.
      • Gość: WKS Re: IP: *.whirlpool.com 07.07.07, 11:27
        Rozległ się głos prawdziwego kibica Śląska przebywającego na emigracji w
        Poznaniu.
      • Gość: romek a kiedy toZagłebie bedzie reklamowalo jak kupowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.07, 21:30
        mecze ?
      • Gość: maciek nd Re: BYDŁO, a nie kibice Śląska Wrocław zrywa bilb IP: *.e-wro.net.pl 09.07.07, 08:37
        ty bydlaku ja chodze w dresie 18 lat na slask
        CALA POLSKA W CIENIU SLASKA
    • Gość: łysy .. Zagłębie i cały Lubin !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.korbank.pl 07.07.07, 14:53
      Śląsk Śląsk WKS! K.O.Z. !!!
      • Gość: cynamon marketing Re: .. Zagłębie i cały Lubin !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:25
        D O S K O N A Ł Y pomysł marketingowy.

Widziałem też bilbordy w Jeleniej Górze , Wałbrzychu i Legnicy.
    • Gość: pred nie tylko okibicach slaska IP: *.as.kn.pl 07.07.07, 15:36
      mieszkajac jakis czas w anglii spotykalem roznych ludzi z calego kraju .wielu z nich bylo kibicami pilkarskimi swoich lokalnych druzyn(wiem bo nosili swoje klubowe koszulki). na ulicach spotykali sie ludzie z wroclawia ,lubina ,gdyni,lodzi,gdanska ,warszawy i jakos nigdy sie nie bili i nie obrzucali go.wnem. czesto wynikalo to z tego (nie twierdze ze wszyscy byli kulturalni i przesympatyczni), ze na przyklad pracowali w tej samej fabryce i nie wypadalo robic nic glupiego.pozwalalo to im sie poznac i zobaczyc ze sa takimi samymi ludzmi ,a ze nie mieli za plecami swoich pseudokolesi , wiec latwiej im bylo , nie narazajac sie na "kompromitacje" w oczach supertwardzieli,przyznac ze kibic wrogiego klubu jest dobrym kumplem(czesto lepszym niz znajomi z tego samego miasta). wiec zastanawiajace jest to ,ze za granica potrafimy sie jakos dogadac i nie przygladac sie uwaznie, kto z jakiego jest miasta ,tylko jakim jest czlowiekiem ,natomiast w kraju odgrywa to jakas wielka role (dla kartoflanych lbow oczywiscie).zyczylbym sobie ,aby idac na stadion ,kazdy kibic szedl tam dla siebie , a nie dla kolegow, ktorym trzeba zaimponowac, bo naprawde pobicie kogos to nic wielkiego, ale rozkrecenie fajnej imprezy na stadionie, z fajnymi piesniami ,a nie wyzwiskami ,to juz wielka sztuka.mysle ze kibice we wroclawiu mogliby pokazac swoja sile i charakter dbajac , jako gospodarz, o wszystkich gosci, takze tych z lubina. mysle ze duzo przyjemniej byloby pojechac do innego miasta na wyjazd ,bez obaw ze ktos podpali pociag ktorym jedziesz i wchodzic na stadion gosci, witany byc brawami.niestety .stadiony zostaly przywlaszczone przez cholote ,ktora dyktuje warunki slabszym kibicom i dlatego nikt narmalny tam nie chodzi.mowicie ze klub jest w zlej kondycji bo ktos ukradl ,przekupil ,czy czegos nie dopilnowal.jednak prawda jest taka ze dopoki dresy beda gniezdzic sie na stadionach i zachowywac sie , jak do tej pory, slask nigdy nie bedzie prezentowal wysokiej formy .nikt nie zainwestuje w rozrywke dla dresiarstwa .we wroclawiu ludzie moga jeszcze wybrac kosza lub zuzel w spokojniejszej atmosferze i na dobrym poziomie, wiec biletow na pewno wiecej sie nie bedzie sprzedawac i pilka bedzie zawsze kulec - a wielka szkoda (mysle ze nawet dla calej polski).
      • Gość: ten co wie większego steku bzdur dawno nie czytałem IP: *.lanet.net.pl 07.07.07, 16:43
        nie masz pojęcia o czym piszesz, powiedz kiedy ostatnio byłeś na meczu
        Śląska ???
        Więc nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia.
      • Gość: opar Re: nie tylko okibicach slaska IP: *.core.lanet.net.pl 07.07.07, 16:57
        A byłeś kiedyś chociaż raz na meczu Śląska??????
      • Gość: romek Re: nie tylko okibicach Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.07, 21:33
        wracaj do tej Anglii bo nie wiesz o czym piszesz i pisz Śląsk z duzej litery .
        • Gość: Ślaski Re: lask na zawsze w naszych sercach IP: *.chello.pl 07.07.07, 22:33
          Przyjdzie taki czas mam nadzieje ze niedługo i spotkamy sie z Zagłębiem na
          boisku i Slask pokarze ze jest lepszy.Slask w naszych sercach.A swoja droga te
          plakaty we Wrocławiu to prowokacja.
          • Gość: abc Whirpool.com Fajne IP IP: *.wro.vectranet.pl 08.07.07, 09:36
            IP: *.whirlpool.com

Ciekawe masz IP. Już napisałem do waszego helpdesku ze ktoś ze służbowego
            komputera szerzy nienawiść na forum zamiast pracować. Będzie siara jak się wyda
            że jesteś kibolem. HHH
            Cały dzień piszesz i piszesz. PRACUJ CHŁOPIE.
            • Gość: WKS Nie ma to jak domorośli konfidenci :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:09
              Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz. :)
              Cyt.:"..szerzy nienawiść"
              Co? Stuknij się mocno w głowę, może ci przejdzie.
    • Gość: uspiony Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:16
      nikt was do Lubina nie zaprasza ! wystarczą nam nasi kibice . daliscie sie po
      prostu wciagnać w ta maszynke marketingu i sami ja nakrecacie ,w klubie
      wiedziano ze bedziecie je zrywać i zrobi sie o nich w całej Polsce głośno( my
      tez byśmy zrywali ,to jest oczywiste) A NIENAWIŚC BYŁA ,JEST I BEDZIE BO
      JESTESCIE NAJMNIEJ HONOROWĄ EKIPĄ W POLSCE ! A POTEM SIE DZIWICIE ZE WAS RTS-Y
      MORDUJA .......
      • Gość: Dante Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.axelspringer.pl 08.07.07, 13:40
        Powiedział co wiedział, honorowy, hehe
      • Gość: MACIEK ND Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.e-wro.net.pl 09.07.07, 08:42
        JA JESTES CWANIAK USPIONYU DZIWCZYNKO TO ZAPRASZAM
        A JAK NIE SKORZYSTASZ TO I TAK CIE DOJDE
    • Gość: turysta80 Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 21:58
      Widzę że temat nie umarł:) Apropo wiadomo już coś czy we Wrocku pojawią się billboardy z Dialog Arena hahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka