Gość: eskimos IP: 64.108.202.* 14.05.01, 04:19 pomó¿cie rozwi±zaæ zagadke .. gdzie sta³ lub stoi ten budynek... http://members.xoom.com/eskimos/oferty/ofert0535.jpg jak sie zjawie w Pl to postawie piwo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotras Re: pytanie do tych co mieszkaja obok lub w sasiedztwie IP: *.legnica.dialog.net.pl 14.05.01, 05:25 Dobrze podałeś adres?404 się pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: pytanie do tych co mieszkaja obok lub w sasiedztwie IP: 64.108.202.* 14.05.01, 06:40 > Dobrze podałeś adres?404 się pokazuje. u mnie chodzi :((( fotka zawarta jest na mojej stronie pod adresem http://members.xoom.com/eskimos/oferty-antyki.html tyle,ze w tym tlumie nielekko go tam znalezc:(((( hmmm.zerknalem jeszcze raz i bezposredni adres dziala http://members.xoom.com/eskimos/oferty/ofert0535.jpg pod Opera 5.0 tez chodzi.... bynajmniej u mnie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro20 Re: pytanie do tych co mieszkaja obok lub w sasiedztwie IP: *.ii.uni.wroc.pl 14.05.01, 11:04 ja mieszkam obok, tak na 90% to jest kamienica przy ulicy olbinskiej blisko slowianskiej Wro20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro20 Re: pytanie do tych co mieszkaja obok lub w sasiedztwie IP: *.ii.uni.wroc.pl 14.05.01, 11:05 dodam ze dzielnica żuli i cyganów, na przeciwko dwa monopolowe wro20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro20 Re: pytanie do tych co mieszkaja obok lub w sasiedztwie IP: 156.17.4.* 14.05.01, 11:07 pomylka, obok mnie maja jedno pietro wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: pytanie do tych co mieszkaja obok lub w sasiedztwie IP: *.legnica.dialog.net.pl 15.05.01, 01:55 Sorka,źle wpisałem adres.Ale i tak nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka ESKIMOS WRACAJ ! IP: 156.24.231.* 04.12.01, 17:06 Gosc mial tysiace zdjec Wroclawia i sporo informacji na temat nazewnictwa ulic, a teraz jego konto juz nie dziala, no i dawno go na forum nie widzialem. Czy ktos slyszal zeby przenosil sie na inny serwer? Moze mi to umknelo? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: ESKIMOS WRACAJ ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 17:16 nie widzialem tamtego site'u, ale tu jest duzo zdjec: travel.to/wroclaw/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: ESKIMOS WRACAJ ! IP: 156.24.231.* 04.12.01, 17:43 Gość portalu: bromden napisał(a): > nie widzialem tamtego site'u, > ale tu jest duzo zdjec: travel.to/wroclaw/ Tak, to chyba ta jego stronka, dzieki! Jest tam m.in. poniemiecki spis adresowy i protokoly z obrad Komisji Nazewnictwa, nie mowiac o kupie zdjec. No to jeszcze samego Eskimosa brakuje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Ale, ale... to naprawde slodkie! :) IP: 156.24.231.* 04.12.01, 17:49 Zerzne ciekawy kawalek z jego ksiazki wpisow. Niejaka Wioletta pisze: " (...) poszukuje jakichkolwiek fotek Wolowa i Konar(wies ktorej wlasciciel K.Achard byl tworca pierwszej na swiecie cukrowni produkujacej cukier z burakow cukrowych)" Pierwsza cukrownia swiata!!! Wiedzieliscie o tym? :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden sweet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 18:00 > Pierwsza cukrownia swiata!!! > Wiedzieliscie o tym? :) Powinienes to najpierw sprawdzic, ksiega gosci moze nie byc zbyt wiarygodnym zrodlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: pytanie do tych co mieszkaja obok lub w sasiedztwie IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 04.12.01, 18:00 Eskimos wrocil.Jak sam napisal wczesniej, zlapal wirusa.Ale zeby cukrownia k.Wolowa?? Chociaz kilka gorzelni, fukcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś