Dodaj do ulubionych

Kurs Photoshop we Wrocławiu

14.07.07, 20:09
Od niedawna jestem posiadaczem lustrzanki cyfrowej. Przydałoby też się nieco
podszkolić w zakresie photoshopa, żeby fotki wzorowo obrobić.

Szukam we Wrocławiu jakiś solidnych, dobrych i wartych swojej ceny kursów
Photoshopa. Zaznaczam, że jestem początkujący, więc zależy mi na kursie od
podstaw. Za wszelkie informacje z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam
U.
Obserwuj wątek
    • Gość: hfghfhf Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.finemedia.pl 14.07.07, 20:20
      Wszelkie kursy, poradniki, ebooki można znaleźć w internecie - za darmo.
    • robak_wroc Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 14.07.07, 23:09
      www.opt-art.net
      opt.wro.com.pl
      zdecydowanie polecam, w programie miedzy innymi "ciemnia cyfrowa" - obrobka w PSD.
      • Gość: weana Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.telprojekt.pl 15.07.07, 00:50
        A może interesują Cie indywidualne korepetycje z fotografem - mistrzem
        photoshopa?
        • Gość: Małgorzta Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.chello.pl 21.07.07, 11:52
          Mnie interesują kursy indywidualne z mistrzem Photoshop:)
          Pozdrawiam greenart@op.pl
          • weana Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 22.07.07, 00:08
            Gość portalu: Małgorzta napisał(a):

> Mnie interesują kursy indywidualne z mistrzem Photoshop:)
            > Pozdrawiam greenart@op.pl

Wysłałam Ci maila.
      • Gość: legumina Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 09:44
        Niestety, mam inne zdanie niż robak w tej sprawie.
        Jeżeli jesteś zielony/zielona, to nie szukaj tej wiedzy w OPT.
        Byłam, chodziłam, sprawdziłam.
        • Gość: Kokeeno Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: 80.54.202.* 22.07.07, 17:06
          Wiedzę zawsze trzeba znaleźć samemu. Za to zjebki Filipa są... hmm... pomocne...
          • robak_wroc Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 22.07.07, 20:15
            choc czasem wkurzajace:>
            • Gość: Kokeeno Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 25.07.07, 08:02
              Zwłaszcza konstruktywne: "do du..."
              • robak_wroc Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 25.07.07, 21:31
                ale jak potem sie milo robi jak przestaje to mowic i zaczyna chwalic :)
        • Gość: Kokeeno Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: 80.54.202.* 22.07.07, 17:06
          Wiedzę zawsze trzeba znaleźć samemu. Za to zjebki Filipa są... hmm... pomocne...
        • robak_wroc Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 22.07.07, 20:13
          Gość portalu: legumina napisał(a):

> Niestety, mam inne zdanie niż robak w tej sprawie.
          > Jeżeli jesteś zielony/zielona, to nie szukaj tej wiedzy w OPT.
          > Byłam, chodziłam, sprawdziłam.

jesli ktos jest zielony z PS'a to jesli sam nie bedzie pracowal w domu oprocz
          tego co w OPT czy gdziekolwiek pokaza, to sie nie nauczy. mam w grupie tez
          takich co juz na 3 sem. beda a PS'a jak sie nauczyc nie moga tak nie moga, ale
          to trzeba pracowac w domu i chodzic na zajecia, a nie tylko sie zapisac.
          • Gość: ultrafiolet Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 21:14
            Hmm.Zastanawiam się którą opcję wybrać. Zajęcia indywidualne to zawsze lepsze
            wyjście, no ale cena zdecydowanie większa.
            Co do kursu..zawsze się znajdzie jakiś 'zielony' uczestnik i tacy co łapią w mig
            i kurs nabiera tempa. Ja łapie w mig tylko przez takich 'zielonych' kurs
            czasem dostaje zadyszki, więc chyba zdecydowałbym się na indywidualny tok
            nauczania:)
            Tylko jak to cenowo wygląda?
            • Gość: weana Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.telprojekt.pl 22.07.07, 21:21
              Napisz do mnie maila a podam Ci namiary do osoby która uczy indywidualnie -
              spytasz o cenę.
              weana@gazeta.pl
            • robak_wroc Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 23.07.07, 20:25
              w momencie "zadyszki" zostal wprowadzony podzial na zoltodziobow i
              zaawansowanych i problem zniknal.
              • Gość: Primex Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.07, 21:39
                Poszukuje pomocy przy zrobieniu bannera na stronę internetową, lub osoby, która mi o wykona

Pozdrawiam- Primex
                ----------------------

www.citywroc.info Wrocławskie City
              • Gość: legumina Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 21:42
                Przykro mi robaku, ale nie zgadzam się z Twoją opinią.
                Ty jesteś pewnie ten zaawansowany, więc problemu nie dostrzegasz. Daniel jest
                bardzo dobrym fachowcem, który wiele potrafi - za wyjątkiem jednak jednej
                rzeczy a mianowicie uczenia początkujących.
                Wtedy kiedy ja chodziłam na zajęcia takiego podziału nie było, ale nie sądzę
                żeby to miało cokolwiek zmienić.
                PS'a zaś opanowałam dość szybko pod kierunkiem kumpla mojego chłopaka. Okazało
                się, że nie jestem tak całkiem blondynką. Nie masz racji także i w innej
                sprawie, bo po pierwsze ja się tego naprawdę chciałam nauczyć i włożyłam w to
                sporo pracy, a po drugie zajrzyj na stronę informacyjną OPT i poczytaj tam co
                jest napisane na temat czym trzeba dysponować (jeśli chodzi o sprzęt). Okazuje
                się, że nie ma potrzeby dysponowania komputerem w domu - i słusznie - bo PS to
                jednak dość drogi program.
                • Gość: ultrafiolet Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:39
                  ..a jeśli zapisze się na kurs OPT i przyjdę z własnym laptopem na którym mogę
                  mieć pirackiego fotoszopa...to co..wywalą mnie?;) naslą abw?;)
                  • rita78 Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 24.07.07, 15:35
                    polecam biblię Photoshopa wyd. helion. Bez wzgledu na to czy zapiszesz sie na
                    kurs czy na lekcje indywidualne czy bedziesz probowal uczyc sie sam- biblia się
                    przyda. Powiem wiecej- w zasadzie nie warto wydawc kasy na inne podreczniki bo
                    ten jeden jest przegenialny...hehe chyba do heliona napisze zeby za reklame mi
                    zaplacili:) ale na powaznie- to dosc droga ksiazka ale gwarantuje ze zadna inna
                    jej nie zastapi
                • robak_wroc Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu 24.07.07, 16:20
                  Gość portalu: legumina napisał(a):

> Przykro mi robaku, ale nie zgadzam się z Twoją opinią.
                  > Ty jesteś pewnie ten zaawansowany, więc problemu nie dostrzegasz. Daniel jest
                  > bardzo dobrym fachowcem, który wiele potrafi - za wyjątkiem jednak jednej
                  > rzeczy a mianowicie uczenia początkujących.
                  > Wtedy kiedy ja chodziłam na zajęcia takiego podziału nie było, ale nie sądzę
                  > żeby to miało cokolwiek zmienić.

tak sie stalo, ze mocno sie to zmienilo jednak. spora ilosc ludzi wyniosla
                  konkretna wiedze od daniela. gorsza sprawa natomiast jest to, ze daniel pracuje
                  tam jeszcze pare dni, a od nastepnego polrocza bedzie to robil ktos inny (nie
                  wiem kto). no i masz racje. grupa zaawansowana byla moja grupa. w sumie to nadal
                  jest;]
    • Gość: pol366 Re: Kurs Photoshop we Wrocławiu IP: *.gazoprojekt.com.pl 25.07.07, 11:17
      Ja lustrzanki nie mam, z PhotoShop'a nie korzystam, ale proponuję zajrzwć na
      stronę: www.cyfrografia.pl. Znajdziesz tam multimedialne kursy od podstaw aż do
      zaawansowanych technik właśnie w tym programie. Polecam też kontakt z autorem -
      Rafałem Olszakiem (bardzo komunikatywny gość). I na koniec jeszcze mała
      ciekawostka. O lustrzankę trzeba dbać, więc polecam stronkę: www.cameraarmor.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka