Gość: Bodek IP: 80.68.236.* 06.09.07, 13:57 Rano na Strzegomskiej (od Nowego Dworu do zwężenia za estakadami) pojawił się dziś wyjątkowo duży korek... czy to otwarcie Avicenny, czy ten dzień jeszcze nie nastąpił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garym Re: Avicenny 06.09.07, 14:09 Nastapi ale nie liczylbym na to ze na Awicenny bedzie lepiej. Przez ta ulica prowadzil bedzie objazd ul Solskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Avicenny IP: 80.68.236.* 06.09.07, 14:23 Miałem na myśli inny efekt - otwarcie Avicenny będzie oznaczało znaczne zwiększenie ruchu na Strzegomskiej. A - jeśli zamkną jeszcze Solskiego - to już zupełnie. Rozumiem więc, że dzisiejsze problemy nie wynikały jeszcze z otwarcia Avicenny i korki w tym regionie dopiero się powiększą. Wiadomo mniej więcej kiedy nastąpi otwarcie Avicenny? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-82 Re: Avicenny 06.09.07, 17:00 Piszą, że z piątku na sobotę bieżącego tygodnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Avicenny 06.09.07, 19:47 przepraszam, jakos zdawalo mi sie ze chodzi o zakorkowana Klecinska (choc jest napisane czarno na bialym Strzegomska :) ). Moze ruch troch sie zmniejszy z powodu zamkniecia Zwirki i Wigury, i odciecia podwroclawskich osiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
wedel25 Re: Avicenny 09.09.07, 20:48 Witam, czy ktoś wie, czy Avicenny jest już otwarta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Avicenny IP: *.wro.vectranet.pl 09.09.07, 21:02 jest. cicha, spokojna, prawie bez samochodów. jeszcze niepomalowane pasy, pewnie w tygodniu dokończą. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard A oznakowanie? 10.09.07, 09:17 Od strony Mokronoskiej/Wiejskiej. Po ostatniej zimie było sporo dziur więc postawili tam 30. Potem porobili łaty i nie ściągnęli tego ograniczenia. Wprawdzie daleko tym łatom do ideału ale ograniczenie 30 to jakieś wariactwo chyba przestrzegane co najwyżej przez traktory i koparki. Tam nawet jadący 60 sprawia wrażenie jakiegoś dziwaka (przypomnę, że tam jest oznakoweany obszar niezabudowany) ale przez ten zapomniany znak jest już piratem. Nie chce mi się wierzyć, że owego debilizmu nie zauważył nikt z branży (policja, towarzysz od oznakowania itp) kto ma wpływ na sensowne oznakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wedel25 Re: A oznakowanie? 10.09.07, 20:22 Witam, jak się jeździ w godzinach szczytu ( 15-17 )? Duży ruch, czy da się płynnie przejechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbernard Re: A oznakowanie? IP: *.wcss.wroc.pl 11.09.07, 08:51 Ja tam akurat tylko w weekendy, to nie wiem jak w godzinach szczytu, ale na Mińskiej przy biedronce jest wyraźnie zwiększone natężenie. Paradoksalnie więc dla mnie było lepiej gdy Avicenny była zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: A oznakowanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:32 > Mińskiej przy biedronce jest wyraźnie zwiększone natężenie. > Paradoksalnie więc dla mnie było lepiej gdy Avicenny była zamknięta. za to krzemieniecka i ostrowskiego zrobiły się puściuteńkie :) Odpowiedz Link Zgłoś