chmurcia4 16.09.07, 10:16 lub pl. Legionów... ...będzie weselej na spacerku :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jklk Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 17.09.07, 15:57 Ja jestem z okolic Grabiszyńskiej. Ale ja juz jestem mama prawie emerytowana - moje dziecko chodzi do szkoły. Więc spacerujemy tylko z rzadka. Pozdrawiam jklk Odpowiedz Link Zgłoś
joannaz111 Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 25.09.07, 18:58 ja mieszkam na samej grabiszynskiej kolo koscioła. Synek ma juz 4,5 roku wiec plac zabaw wskazany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 26.09.07, 20:45 Ja:)) Do pl.Legionów mam 3 min:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina797 Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 30.09.07, 11:00 Ja też jestem z Grabiszyńskiej i też koło kościoła :) Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 02.10.07, 12:02 ja też tuż koło kościoła - może się spotkamy na spacerku?? dajcie znać gdzie i kiedy :D buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
karolina797 Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 03.10.07, 20:22 Hej! Czemu nie! Bardzo chętnie :) No właśnie, tylko gdzie i kiedy??? :) To może przez pocztę gazetową się zgadamy? Tylko ktoś coś musi zaproponować:) W każdym razie będę sprawdzać pocztę... :) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 16.10.07, 10:07 witam po długiej przerwie, ale tak to bywa jak komp pada :/ może macie ochotę na słoneczny spacer w okilicy mini-parku przy kładce na grabiszyńskiej (okolice Medix'u - Centrum Logistyczne Poczty Polskiej)?? piszcie kiedy - GG 8070865 :)) czekam Odpowiedz Link Zgłoś
karolina797 Re: a może są tu mamy z okolic Grabiszyńskiej 17.10.07, 18:25 Ojej!A gdzie to jest?? Grabiszynska jest strasznie dluga...Ja jak juz pisalam mieszkam kolo kosciola...ale Sw.Elzbiety...A jest jeszcze jakis na Grabiszynskiej??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 ....WIELKI POWRÓT 07.11.07, 00:41 .... i oto jestem, podługiej przerwie znów na forum (ale to dziecię jest wymagające - ani chwili dla mamy ijej przyjemności ;) czy wy też tak macie?) ja również meszkam obok kościóla przy Grab., ale po drugiej stronie torów a park (niewielki co prawda, ale zawsze coś zielonego i do pogadania inne kobitki się znajdą) jest między firley a czerwoną kładką przy przychodni/heli [najlepiej iść wzdłuż Grab. do pl. Legionów i przed kładeczką odbić w lewo .... ................i GOTOWE :)) JA TAM SIĘ WŁÓCZĘ NIEMAL CODZIENNIE (NO CHYBA ŻE LEJE IDĘ NA pERECA) do zobaczyska dziewczyny i dajcie znać gdzie sięspotykamy i kiedy (na pewno poosprawdzam pocztę ;) ) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś