wielki_czarownik 12.07.03, 12:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=6926524&a=6927554 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=6926524&a=6927302 I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Rowerzyści IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 12.07.03, 12:21 wielki_czarownik napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=6926524&a=6927554 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=6926524&a=6927302 > I co wy na to? > > Co ja na to? hmm Linków to Ty wklejac nie umiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Umiem 12.07.03, 12:25 Ale ten post skopiowałem z forum "na rowerze" i dlatego nie ma linków koszerna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Umiem IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 12.07.03, 12:32 wielki_czarownik napisał: > Ale ten post skopiowałem z forum "na rowerze" i dlatego nie ma linków > koszerna ale tak to ja nie umiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Umiem 12.07.03, 14:13 Właśnie dzisiaj myslałem żeby o tym napisać na forum. Pozdrawiam bystrego rowerzystę, który wczoraj w godzinach wieczornych władował się pod koła mojego samochodu i jeszcze wyłapał po gębie oraz kopa w dupę. Słabo bo na szczęście na samochodzie nie było śladów (mocna konstrukcja). Obiecuję sobie (i rowerzystom), że jeśli w przyszłości będę miał nieszczęscie trafić na takiego, który przejezdżając przez pasy wpadnie mi pod koła to jeśli się będzie ruszał to zostanie przeze mnie skatowany. Dodam tylko, że czasami poruszam się rowerem dla przyjemności ale robię to z poszanowaniem zasad ruchu drogowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja do waldka.s IP: *.ipt.aol.com 12.07.03, 14:31 waldek.s napisał: > Właśnie dzisiaj myslałem żeby o tym napisać na forum. Pozdrawiam bystrego > rowerzystę, który wczoraj w godzinach wieczornych władował się pod koła mojego > samochodu i jeszcze wyłapał po gębie oraz kopa w dupę. Słabo bo na szczęście > na samochodzie nie było śladów (mocna konstrukcja). Obiecuję sobie (i > rowerzystom), że jeśli w przyszłości będę miał nieszczęscie trafić na takiego, > który przejezdżając przez pasy wpadnie mi pod koła to jeśli się będzie ruszał > to zostanie przeze mnie skatowany. Dodam tylko, że czasami poruszam się > rowerem dla przyjemności ale robię to z poszanowaniem zasad ruchu drogowego. Niewierygodne!!! To jak, ty kacie, dostales prawo jazdy?! Mam nadzieje ze nastepnym razem najedziesz na swojego syna, corke czy cokolwiek co zdazyles nieudolnie splodzic. Nastepnym razem to ci zycze wpakowac sie na drzewo z ta twoja mocna konstrukcja!!! TY BUCU! NIE JESTES SAM NA DRODZE!!!! A jak sie dojezdza do pasow TO SIE ZWALNIA SIEROTO! KRETYNIE! PACANIE! ETC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: do waldka.s 12.07.03, 14:38 Gość portalu: maja napisał(a): > > Niewierygodne!!! To jak, ty kacie, dostales prawo jazdy?! > Mam nadzieje ze nastepnym razem najedziesz na swojego syna, corke czy cokolwiek > co zdazyles nieudolnie splodzic. > Nastepnym razem to ci zycze wpakowac sie na drzewo z ta twoja mocna > konstrukcja!!! TY BUCU! NIE JESTES SAM NA DRODZE!!!! > A jak sie dojezdza do pasow TO SIE ZWALNIA SIEROTO! KRETYNIE! PACANIE! ETC!!! droga maju, z płodzeniem nie miałem problemów. Owszem , wiem, że nie jestem sam na drodze i może dlatego udało mi sie jak dotad unikać kolizji drogowych. Zwolniłem i dlatego skończyło się tylko na rekoczynach z mojej strony a nie na pogotowiu. Ja tez Cię kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do waldka.s IP: *.ipt.aol.com 12.07.03, 14:50 waldek.s napisał: > droga maju, > z płodzeniem nie miałem problemów. Owszem , wiem, że nie jestem sam na drodze > i może dlatego udało mi sie jak dotad unikać kolizji drogowych. Zwolniłem i > dlatego skończyło się tylko na rekoczynach z mojej strony a nie na pogotowiu. > Ja tez Cię kocham. To trzeba bylo ta milosc okazac na drodze a rece trzymac w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: do waldka.s 12.07.03, 18:04 muszę to napisać!ubóstwiam Cię waldku! napisałeś to co myślę! i wreszcie ktos niepoprawnie politycznie coś napisał o pieprz. rowerzystach! jeżdżę an rowerze bardzo rzadko, bo robię to tylko w wolnym czasie. Za to miałam ostatnio wątpliwą przyjemnośc kontaktu z rowerzystką na ul. Trzebnickiej. Uwaga! po drugiej stronei jest śliczna droga rowerowa, z pasami, znakami itp.. A ta bździągwa musiała przejechać druga stroną, w tłumie. Najechała na mnie, urwała torebkę, poharatała komórke, podrapała, a potem z usmiechem upośledzonej kretynki zapytała czy się gniewam? czujecie to? Byłam bliska mordu, ale, że obiecałam sobie nie tracić energii na durniów ta krówka jescze żyje. Na Boga! Rowerzyści nie jesteście pępkiem świata, przepisy drogowe i inne tez Was obowiązują! To samo przeżycie, istne deja vu miałam na ul. Powstańców Śl., a ostatnio uroczy rowerzysta podrapał mi samochód, bo nie zmieścił się w zakręcie po sobotniej balandze...co za uroczy ludzie...nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do waldka.s IP: *.ipt.aol.com 12.07.03, 19:00 morfea napisała: > muszę to napisać!ubóstwiam Cię waldku! napisałeś to co myślę! i wreszcie ktos > niepoprawnie politycznie coś napisał o pieprz. rowerzystach! jeżdżę an rowerze > bardzo rzadko, bo robię to tylko w wolnym czasie. Za to miałam ostatnio > wątpliwą przyjemnośc kontaktu z rowerzystką na ul. Trzebnickiej. Uwaga! po > drugiej stronei jest śliczna droga rowerowa, z pasami, znakami itp.. A ta > bździągwa musiała przejechać druga stroną, w tłumie. Najechała na mnie, urwała > torebkę, poharatała komórke, podrapała, a potem z usmiechem upośledzonej > kretynki zapytała czy się gniewam? czujecie to? Byłam bliska mordu, ale, że > obiecałam sobie nie tracić energii na durniów ta krówka jescze żyje. Na Boga! > Rowerzyści nie jesteście pępkiem świata, przepisy drogowe i inne tez Was > obowiązują! To samo przeżycie, istne deja vu miałam na ul. Powstańców Śl., a > ostatnio uroczy rowerzysta podrapał mi samochód, bo nie zmieścił się w zakręcie > > po sobotniej balandze...co za uroczy ludzie...nieprawdaż? Zalosne. Ta "bzdziagwa" chciala cie przeprosic. A z tego co przeczytalam na tym forum i podobnym, powinna dac ci w pysk, kopnac w dupe i na koncu pierdnac, bo przeciez ona ma ROWER a ty jestes tylko pieprz. pieszym. To teraz widze to tak: -samochody wala na rowrzystow -rowerzysci tluka w pieszych. WISTA WIO!!! HEJA!!! HEJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYKA maju! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 20:00 błąd logiczny! niektórzy piesi mają samochody i rowery jak Morfea, albo tylko auto jak waldek;-)))) Myślę, że niektórzy rowerzyści chodzą pieszo...I na boga nie jest to jakis temat w rodzaju murzynów sorry afroamerykaninów czy homo,żydów itp.., żeby nie móc nic złego o nich powiedzieć? jak w każdej grupie trafiają tu się ciemni durnie i normalsi. Tylko nie dorabiajcie tu jakiejeś legendy, prawie jak easy rider!to biedne i żałosne, a nie ekologiczne. Prawda jest, że z amło drg dla rowerów i prawdą jest, że dziwią się, ajkw kogoś wjadą, a to nie on ich jeszcze przeprasza. Ty uważasz, że to nienormalne, że komus coś się zniszczy,a ten ktoś się wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: maju! IP: *.ipt.aol.com 12.07.03, 20:19 Nie dziwie sie, ale dziwie sie tej niecheci i nienawisci. I to prawda ze sa glupi kierowcy i glupi rowerzysci ale to nie usprawiedliwia kopania rowerzysty czy kogokowiek na przejsciu dla pieszych czy gdziekolwiek indziej . To jest anarchia. Przeczytaj sobie watki na forum "na rowerze". Tam zwlaszcza w madrosciach zyciowych przoduje wielki_czarownik. Dramat. Bol. i zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYK Re: maju! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 20:25 wiesz, a ja myślę, że żadne dramat, bo jakby każdy stosował się do jakiś ogólnych zasad byłoby przyjemnie. wokół rowerzystów zrobił się dym i moda, tacy ekologiczni easy riderzy...amerykańscy motocykliści mieli trochę inne zasady...dla mnie to bieda i żenada. To zwykły środek do przemieszcania a nie zadna q.. manifestacja wolności. Pieszy w starciu z rowerem jest w marnej sytuacji, dziecko albo pies w jeszcze gorszej. Niedawno jakas rowerzystka zabiła faceta. To tez takie xtra dla Ciebie? A z pewnością nie ustąpię miejsca na chodniku przeznaczonym dla pieszych!, a jak wyjedzie mi pod auto, to zbije torebką-obiecuję, a torbę mam dużą i uzbrojoną ;-))))))sorrrrrrry! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Krzyka 13.07.03, 21:04 Gość portalu: KRZYKA napisał(a): > błąd logiczny! niektórzy piesi mają samochody i rowery jak Morfea, albo tylko > auto jak waldek;-)))) Chciałbym sprostować - mam rower ale jazdea po Wrocławiu nie sprawia mi żadnej przyjemności. Zabieram go ze sobą czasami na eskapady w teren. Odpowiedz Link Zgłoś