autor.anonimowy 03.10.07, 02:00 ... piosenkę zespołu KANCELARIA ,, Zabiorę Cię" . Bedę wdzięczny jeżeli przysle mi ją ktoś na maila gazetowego. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: Ma ktoś może..... 03.10.07, 06:38 Nie miałem, ale już mam. Jest jednak jeden problem. Otrzymuję przy próbie wysyłki komunikat: "Nie można połączyć się z serwerem pocztowym - wiadomość nie została wysłana - PRZEPRASZAMY". Może to opatrzność czuwa nademną, albowiem stosujesz prowokację kontrolowaną celem wychwycenia nielegalnego obrotu plikami w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
autor.anonimowy Re: Ma ktoś może..... 03.10.07, 22:47 Nie mam, niestety:( Mail doszedl, ale w załączniku nie ma piosenki. Może Pan spróbować raz jeszcze mi to wysłać, bedę wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Może być to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:52 www.wrzuta.pl/audio/yL46FzNHf5/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor.anonimowy Re: Może być to? IP: *.media4.pl 04.10.07, 00:10 Bardzo dziekuje! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ma ktoś może..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:17 a nie prosciej np. podac pani zrodlo, zeby sama sobie sciagnela? Odpowiedz Link Zgłoś