Gość: hilander IP: 217.30.159.* 16.07.03, 08:26 Ciekawe co na to Kaczmarski ?! - konkurencja nie śpi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raf nie ma to jak stare sprawdzone metody IP: *.firemax.com.pl 16.07.03, 09:08 Wańka, Sasza i Anton, dawajtie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Magiczny sposób na dłużników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 09:12 Ciekawe co z ochroną danych osobowych? Taką firmę i firmy przekazujące dłużników można spokojnie zasądzić> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: Magiczny sposób na dłużników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 10:05 Głupota i naiwność ludzka jest bezgraniczna. Jednak zgodnie z teorią marketingu towarem jest wszystko co da się sprzedać. Cóż nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banglad Re: Magiczny sposób na dłużników IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.03, 19:58 stary zastanow sie, jesli sa wierzyciele ktorzy ufaja metodzie i licza ze odniesie ona skutek, to sa takze i dluznicy ktorzy te metode beda traktowac powaznie. najwazniejsze jest ze efektywnosc windykacji nie jest nizsza od tej tradycyjnej egzekucji. bulba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Dobre!Zatory płatnicze znikną,gospodarka ruszy.... IP: 194.181.190.* 16.07.03, 10:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik politycy ?? :D IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 10:25 50 PLN za to aby politykom sie podwijala noga ?? :D qrna, zaraz bym naslal firme na naszego "kochanego" premiera za destabilizacje i brak porzadku w kraju :D moze on osobiscie nie jest za to odpowiedzialny, ale jest odpowiedzialny za męty z którymi współpracuje i sadza na stołkach władzy mozna sie mylić, ale ile razy można popełniać ten sam błąd ?? ja sie w naszym kraju mam fanta-qrna-stycznie zyski w obecnych czasach uzyskuje sie gdy sie ma obrót pieniądza !!! a nie odkładanie na własne pałace :[ ciekawe ... moze by tak ... zaklinać samolot polityków ??? przecież to ja płace za ich fanta-qrna-styczne wycieczki :[ do prazydenta mam niewiele bo jednak reprezentant, premier tez, chociaz nie lubie "pokemona", ale jak widze jak jakies barachło polityczne sobie lata i trwoni MOJE pieniądze to mnie ... :P czas apokalipsy nadchodzi, zatrzesienie się góra, nowe świnie do koryta sie dorwią, ale może te świnie bedą myślały w kategoriach prawdziwego biznesu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Magiczny sposób na dłużników IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.03, 10:28 Ciekawe, czy możliwe byłoby rzucenie klątwy i uroku na zakichanych politykierów ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Magiczny sposób na dłużników IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 10:38 Przeczytajcie artykuł w Wieczorze Wrocławia z 17. Czerwca 2003. Przed "LICHEM" przestrzegają autorzy: Jacek Harłukowicz, Marta Soja. Artykuł jest dostępny w archiwum WW: "Licho się przebudziło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Magiczny sposób na dłużników IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.03, 10:56 Tyle, że jak zwykle bardzo rzeteleni dziennikarze z Wieczoru nie zadali sobie tyle trudu abu porozmawiać z kimkolwiek i ten artykuł (czytałam) to tylko luźne przemyślenia na podstawie informacji z www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Magiczny sposób na dłużników IP: 213.134.138.* 16.07.03, 13:22 boze ale ciemnota!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAZ Re: Magiczny sposób na dłużników IP: 126.17.26.* 16.07.03, 13:24 Myślę, że to będzie działać. Sam widziałem, jak na ulicy Tanecznej w Warszawie czarny kot przbiegł drogę, a panowie w dobrych autach (nowy Voyager, mercedes i inne) zjeżdżali na pobocze aby przeczekać, aż ktoś inny przejedzie. Przedsiębiorcy są bardzo przesądni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D(evil)orotka Ot, następny sposób na dłużników IP: *.ha.pwr.wroc.pl 18.07.03, 08:35 Magia,demony... czemu nie? byle pieniążki wróciły ;-) Skuteczność zapewne porównywalna z windykatorniami typu "Sześciu + komórka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Do przekazywania zlych mysli IP: *.ifn-magdeburg.de 18.07.03, 12:50 Nie trzeba zaraz telepatii... A i pieniazkow szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v ?? IP: 213.134.140.* 24.07.03, 14:45 a wiec kasa gora, chocby nie wiem co? chocby szkodzilo sie innym? nawet jesli ci inni zostali podani dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś