grendele 10.10.07, 22:19 bardzo jest smutne to, co się dzieje w śląsku. mam nadzieję, że się wszystko jeszcze ułoży...... i ktoś pójdzie do rozum do głowy, zanim zniszczy ten klub;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mary Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 22:30 a ja zasadniczo mam to w pupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilchen Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.07, 22:40 Jeszcze trochę i sięgną dna. Powiem szczerze, że piłkarski WKS pnie się w górę i na Oporowskiej atmosfera jest coraz lepsza! Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś rozsądny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikimiki Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 00:24 Trochę w tym racji ma Śląsk. Mam tez pretensje do prasy wrocławskiej za dużo w niej o prowincjonalnych drużynach z Lubina i Turowa. Za mało albo bardzo krytycznie o wrocławskim sporcie. Np. o żużlu skutecznie gryzipióry odstraszyły od Olimpijskiego publiczność swoimi wypocinami. Też bym bojkotował zwłaszcza GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que asco Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.icpnet.pl 11.10.07, 02:00 Skoro klub z Lubina gra lepiej od wrocławskiego, to dlaczego o nim nie pisać więcej? Ja najchętniej bojkotowałbym takich ludzi jak Ty - pełnych pogardy dla wszystkiego co nie "metropolitarne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.spnjo.uni.wroc.pl 11.10.07, 16:52 Śląsk to nie tylko Wrocław, prawdziwy Wrocławianin czerpie z dobrych wzorców także wtedy, gdy pochodzą one spoza miasta, w szczególności od sąsiadów z regionu. Przepraszam za buraczaną wypowiedź fikimiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocoloco Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.lanet.net.pl 10.10.07, 22:59 a ja też.......prezes jako były milicjant wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurak Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: 213.77.10.* 11.10.07, 07:24 Wszystko można temu burakowi zarzucić, wiedzą o tym jego byli znajomi, a teraz wrogowie, ale na pewno nie to, że był w milicji. Myślę, że tym porównaniem obrażasz niektórych byłych milicjantów. On stosuje ich metody w połaczeniu z nowoczesną techniką, ale nigdy nie zasilił szeregów służb mundurowych, bo nie nadawał się nawet na "mięso armatnie" w wojsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawiak Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 12:50 Ooo! Coś nowego bo mnie to się chyba wydawało, że mama rzeczonego bała się o weryfikację syna (no chyba, że te kontakty to były na gruncie nieznaczących spotkań z podpisaną umową o pracę przez rzeczonego?) i chyba nie wiesz kto w pierwszej kolejności otrzymywał koncesję na ochronę o prawie do posiadania środków przymusu bezpośredniego :-) nie będę wspominał. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Jakie odcięcie kibiców od informacji??? 10.10.07, 22:40 Jak ktoś będzie chciał, to pójdzie na mecz. A jak nie, to kupi "Słowo Polskie Gazetę Wrocławską", albo skorzysta z ich portalu "naszemiasto.pl". Jakie odcięcie od informacji? Czy każda gazeta musi pisać o tym samym??? Swoją drogą nie zdziwiłbym się, gdyby zapisy o "niepisaniu pejoratywnym, obraźliwym", etc. były zastosowane tylko wobec "Gazety". Bo właśnie ona wielokrotnie udowodniła, że jakiekolwiek standardy dziennikarskie i kulturę ma gdzieś, a sprostowań prawie nigdy nie publikują. Byle tylko dowalić byle komu i byle jak. Nawet nowych tramwajów potrafili się czepiać jak nawiedzeni - oni woleliby pewnie konne. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Co tu robi ten Hołda od "praw człowieka"? 10.10.07, 22:43 Wszędzie tego faceta pełno. Czy niemożliwość napisania relacji z meczu to jakieś brutalne łamanie praw człowieka? Porównywalne z prześladowaniami w Birmie? Ludzie, nie bądźcie śmieszni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me&MyPimp Re: Jakie odcięcie kibiców od informacji??? IP: *.cmbg.cable.ntl.com 10.10.07, 22:50 I za to kocham Gazete, bo wiem wiem jak ja czytac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Jakie odcięcie kibiców od informacji??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.07, 23:04 Moze klub sie zdenerwowal na "Gazete" za to ze czesto popelnia rozne gafy, myli fakty, stawia bledy (nawet ortograficzne) i trwa w przekonaniu ze jest the best ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Jakie odcięcie kibiców od informacji??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.07, 07:46 popieram A ile ostatnio bledow bylo, ile przekrecen itd. wszczykiwanie :D Zabolalo gw i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulik wysmiać szefunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 22:42 i karnety poszły w górę. jestem za tym, aby wysmiać pana szefa jakąś fajńą przyśmiewką, kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: wysmiać szefunia IP: *.media4.pl 10.10.07, 22:47 nikt ci go nie wysmieje, bo ten zalosny klub kibica siedzi u niego w kieszeni i spiewa jak im siema kaze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer a ceny biletow drogie ... IP: *.telsat.wroc.pl 10.10.07, 22:43 ... nowe standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Gucwiński Ja także bojkotuję pierwszy mecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 23:03 Dosyć skandali. Każdy bałwan wie, że na wojnie z gazetami dobrze się nie wychodzi. Bo to generalnie solidarne środowisko, poza tym takie oko i ucho obywateli, w tym przypadku kibiców. P. Siemiński chciał propagandą zastapić wyniki, to ma taki PR na jaki zasłużył. Tylko, że znowu zaczynamy od skandalu. Tymczasem zapraszam na Wróblewskiego. Pan Gucwiński Ps. Rozumiem, że Niestały Czytelnik ma etat u p. Siemińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nie, niestaly_czytelnik to forumowy głupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:10 Który bez względu na istotę problemu programowo krytykuje GW. Nawet jeśli (jak tutaj) prawie wszyscy konkurenci przyznają jej rację. Niestety często muszę przewijać jego "opinie". Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik No i kogo twoje bóle obchodzą? 11.10.07, 17:04 Nie dla wszystkich "gazeta" jest ołtarzykiem, do którego się modlą i czerpią z krynicy jej mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIBBON Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.toya.net.pl 10.10.07, 23:19 BURAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.magma-net.pl 10.10.07, 23:32 Schetyna wróć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelel Schetytna wróc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 08:06 i chyba cała ta pseudo zadyma jest robiona pod mocno nadwątlony wizerunek Pana Grzegorza - świetny PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telau Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 00:00 nic dodać nic ująć czyli łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu to henryk jarżabek czytaj lizak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.statler Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.lanet.net.pl 11.10.07, 00:15 a wyborcza sprostowała bzdury jakie pisała o sprzedaży karnetów na ULEB ? coś mi się nie wydaje. gazeta schodzi do poziomu niedopuszczalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que asco Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.icpnet.pl 11.10.07, 02:02 No to jej nie czytaj i nie wchodź na to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.statler Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: 62.87.136.* 11.10.07, 17:34 Co nowego do tematu wniosła Twoja wypowiedź ? Ja chciałem pokazać , że ta biedna niewinna gazeta najpierw pisze bzdury na temat klubu, potem nie chce ich odwołać, a potem płacze, jaki to ten Śląsk niedobry. Dziecinada. Obecne postępowanie klubu nie podoba mi się wcale, a chodzę na mecze Śląska i interesuje się koszem od ponad 20 lat. Ze względu na ceny i politykę wobec kibiców pierwszy raz od ładnych 10 lat nie będe kupował karnetu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expert Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.as.kn.pl 11.10.07, 00:46 Znam z innych zachowań styl Pana S. a raczej SB. Nic z tych relacji mnie nie zaskakuje, smutny scenariusz sie realizuje. Sprzedać klub takiej osobie? Panie Schetyna - przecież Pan wie kto to jest! Czy kasa to wszystko? Wstyd i hańba. Kolejne ciosy wkrótce. To jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Temu Panu juz dziękujemy IP: 213.77.10.* 11.10.07, 07:16 Siemiński jest skonfliktowany z kim się da. Jego chore ambicje i dziwne zachowania nadają się do obecnego sejmu, a nie do sportu. Porównałbym go do "kaczorów", ale jest znacznie wyższy.Wszystkiego czego się tknie zaczyna w końcu tonąć. Wystarczy popatrzec na firmę ochrony ASCO powoli się wyprzedaje. Obstawia się ludźmi, którzy się nie znają na niczym, ale mu przytakują. Jednocześnie jest cwany, bo jak coś nie wyjdzie to nie jest to jego wina tylko właśnie tego nieudacznika. Tylko patrzeć jak były strażnik miejski i ochroniarz w banku, a teraz Prezes ASCO Śląska będzie kolejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pionier630 Kibicuję Śląskowi od ponad 30 lat. 11.10.07, 07:25 To co wyprawia teraz ten ......., to jawne kpiny z kibiców i koszykówki. Klub przecież nie gra dla siebie, tylko dla kibiców. No chyba, że ten ....... ma inną wizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc Medialny bojkot ASCO Śląska IP: 193.109.212.* 11.10.07, 07:36 to jakieś ubeckie metody .... czyżby czkawka po burzliwej młodosci pana s.? Odpowiedz Link Zgłoś
kermito Medialny bojkot ASCO Śląska 11.10.07, 08:00 "Kolejnym nieszablonowym posunięciem władz klubu były mecze sparingowe zamknięte dla kibiców i dziennikarzy." Nie do konca - mecze organizowane przez Gornik w Swiebodzicach byly otwarte, tylko klub nie raczyl o tym poinformowac na swojej zenujacej stronie, a Wyborcza zostala wprowadzona w blad (na stronie Gornika byla informacja, ze sparingi sa otwarte). Pan Sieminski z kolegami uznali, ze czytelnicy Gazety musza poniesc kare za czytanie niewlasciwej prasy. Poza tym Gazeta zajmuje sie wlasnym ogrodkiem, a olewanie kibicow - czyli de facto klientow spolki - jest szerszym problemem. W klubie panuje totalny balagan i chaos w polityce informacyjnej chociazby dotyczącej zasad dystrybucji karnetów, polityki cenowej itp. Najpierw stwierdzili, ze jedyne karnety jakie Slask bedzie sprzedawal to te dla "sponsorow" za ok 900 zl brutto (ceny w ub. sezonie byly bodajze od 100 do 300). Gdy okazalo sie, ze nie ma za duzo chetnych, laskawie: "Zarząd Klubu ASCO Śląsk Wrocław, w odpowiedzi na prośby Kibiców, podjął decyzję o wprowadzeniu do sprzedaży dodatkowych dwóch rodzajów karnetów na miejsca znajdujące się poza sektorami „Premium”, które zarezerwowane są dla posiadaczy „Karnetu Sponsorskiego”." Laska Panska nie zna granic. Co prawda nie bylo mozliwosci zarezerwowania, jak w ubieglych latach, karnetu na dotychczasowe miejsca, ale za to karnety sa dwa razy drozsze i dotycza tylko dosc kiepskich miejsc - ponad polowa hali nadal jest tylko dla hipotetycznych' sponsorow'. O przeroznych innych ciekawostkach marketingowych jak np. rozpoczecie sprzedazy biletow na najblizszy mecz przed (!) rozpoczeciem sprzedazy karnetow mozna by dlugo opowiadac. Przed poprzednim sezonem na spotkaniu z kibicami Pan Sieminski opowiadal, że przejmując Slask bedzie się przede wszystkim staral wprowadzić zdrowe zasady biznesowe i traktować klub jak normalną spółkę funkcjonującą na rynku. Przy nawet najwiekszym natezeniu dobrej woli trudno uznac za takie dzialanie lekcewazenie dotychczasowych klientow firmy, wraz z jednoczesnym rozpoczeciem wojny z prasa i wladzami Ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweu mecze nie dla niepelnosprawnych? IP: *.telsat.wroc.pl 11.10.07, 08:13 ciekawostka. co roku byla przeznaczona pula biletow dla osob niepelnosprawnych, karnety odbierane przez kazdym meczem, liczba ich byla 40 bodajze w tym roku kolega rzekl mi ze trzeba pismo wystosowac zalaczyc orzeczenie lekarskie ze jest sie niepelnosprawnym i trzeba czekac na decyzje ... nie wiadomo ile. a mecz juz w sobote. klubowi chyba nie zalezy na dobrym PR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Schet olej politykę i wracaj do Śląska IP: *.lanet.net.pl 11.10.07, 09:20 Ten Bezmózg Sieminiński rady sobie nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek niezła reklama dla ASCO hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 08:24 pogratulować głównego sponsora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Biorą przykład z prezydenta Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 08:41 Ludzie Dudkiewicza jeszcze bardziej "namawiają" dziennikarzy, by dobrze pisali i nieporuszali niewygodnych tematów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.wroclaw.agora.pl 11.10.07, 08:51 "Szacunek jest potrzebny człowiekowi, bo gdyby nie on, to byłaby na świecie wielka wojna ludzi. Panie Siemiński jest pan na dobrej drodzę aby ją rozpętać. Jak można wyrazić szacunek? Przez słowa: dziękuję, przepraszam, proszę, dzień dobry, do widzenia. To nie żadna ujma Panie Siemiński. Swoją ”kaczą”polityką doprowadził pan do tego, że Kibic, który od 15 lata wiernie przychodził na mecze swojego śląska, przestał to robić. Od momentu gdy przejął pan władze w Naszym Klubie, symbol tego miasta przestał istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo obce słowa IP: 213.77.10.* 11.10.07, 09:29 Takie słowa jak dziękuję i przepraszam i wiele innych świadczących o dobrym wychowaniu i kulturze osobistej temu człowiekowi są obce. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Medialny bojkot ASCO Śląska 11.10.07, 08:53 A ja głupi myślałem, że po tym co swego czasu spieprzył Schetyna będzie już tylko lepiej. Widocznie się myliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
oizo Medialny bojkot ASCO Śląska 11.10.07, 09:18 dziennikarze nie są święci, niech nie strzelają fochów tylko zajmą się rzetelną pracą, krew mnie zalewa jak czytam te dyrdymały które często z rzeczywistością nie mają nic wspólnego... co to za artykuł w którym 10 % tekstu dotyczy meczu a 90 % to jakaś słodka twórczość "dziennikarza" ? Gazety płaczą że są płatne akredytacje ? w wielu krajach tak jest ... dziennikarze przez te zły nie widzą standardów jakie panują na świecie ? ... krótkie 2 pytania... dlaczego ludzie kupują gazety ? ile wydawca zarabia na sprzedaży gazety ? odpowiedź jest prosta... 1 - kupują bo chcą przeczytać coś np na temat koszykówki 2 - dużo :) i teraz kolejna zagadka, żeby koszt akredytacji (300 zł) się zwrócił ludzie muszą w całym długim sezonie kupić ok 200 gazet... jakie są dzienne nakłady każdy niech sobie sprawdzi na pierwszej stronie gazet... łatwo sobie obliczyć że w przeciągu całego sezonu jest to promil dochodu jaki uzyskuje gazeta (albo jeszcze mniej ;) )... dlaczego więc to taki problem ? chcą brać ale nic w zamian nie dawać ? ... ciekaw jestem ile osób zrezygnuje z kupowania gazety jeśli dowie się że nie ma nic o koszu. Krótki apel do dziennikarzy bojkotujących gazet, niech Wasi szefowie nie robią sobie żartów i niech wyskoczą z tych 300 zł ... po drugie nie zajmujcie się "polityką" klubową tylko KOSZYKÓWKĄ. Inną sprawą jest zarządzanie klubem, jak widać nie jest z tym narazie wesoło, nie ma osoby która potrafiła by panu prezesowi doradzić jak dbać o kibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: struś Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: 195.205.145.* 11.10.07, 10:18 "zajmijcie się koszykówką a nie polityką"... a przepraszam, jak mają się zajmować koszykówką, skoro klub uniemożliwia im normalną pracę? Przecież nakaz pisania tylko dobrze to jakieś ubeckie metody. Pomysły (na pewno) Siemińskiego i (chyba) Urlepa sprowadzą ten klub na dno. Ciekaw jestem, co na to sponsorzy. Oni wylozyli kasę na reklamy na koszulkach i na bandach dookoła boiska po to, żeby były widoczne na zdjęciach w prasie. Ciekawe, czy spodoba im się to, ze zdjęcia będą tylko w jednej gazecie, która, z tego co słyszałem, ma zostać za kilka tygodni zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
oizo Re: Medialny bojkot ASCO Śląska 11.10.07, 10:50 a pomyślałeś czasem skąd to się wzięło ? płacz że dziennikarze mają pisać tylko dobrze jest przesadzony, nie czytasz gazet ? wystarczy iść na mecz a potem przeczytać co w gazetach piszą... czasami mam wrażenie że jedno z drugim nie ma nic wspólnego ... i co masz na myśli mówiąc "normalna praca" ? czy darmowe miejsce w pierwszym rzędzie przy parkiecie ze stolikiem, konferencja prasowa itp ... to było mało ? co klub otrzymywał w zamian za towar zwany koszykówką ? dostawał stek bzdur w prasie... nierzetelne relacje... niech parę osób wywołujących ten zamęt pomyśli o klubie a nie tylko o sobie. Co do pomysłów to o ile dobrze pamiętam wzorce czerpali z niedawnej wizyty w Stanach... oglądali działalność klubów NBA i wspominali że część standardów chcą przenieść w polskie realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: struś Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: 195.205.145.* 11.10.07, 11:34 > a pomyślałeś czasem skąd to się wzięło ? płacz że dziennikarze mają pisać tylko > dobrze jest przesadzony, nie czytasz gazet ? Czytam. Jak Śląsk gra dobrze - słodzą, jak gra słabo - krytykują. Jakieś konkretne zarzuty może? i co masz na myśli mówiąc "normalna praca" ? czy darmowe > miejsce w pierwszym rzędzie przy parkiecie ze stolikiem, konferencja prasowa it normalna praca jest wtedy, kiedy dziennikarz moze się dowiedzieć o której jest trening, sparing etc. i kiedy może porozmawiać z zawodnikiem. Bez tego jest skazany na pisanie totalnego patatajstwa - "ten miał 6 zbiórek, ten 3 punkty, a w 32 minucie wynik był 20:16". > Co do pomysłów to o ile dobrze pamiętam wzorce czerpali z niedawnej wizyty w > Stanach... oglądali działalność klubów NBA i wspominali że część standardów chca przenieść Niewiele wiesz o standardach NBA. Zapewniam, ze w USa zawodnicy, którzy nie chcą się wypowiadać w mediach dostają od władz ligi drakońskie kary finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oizo Re: Medialny bojkot ASCO Śląska 11.10.07, 12:21 no i wszystko co mówisz zbiega się do jednego... dziennikarz otrzyma możliwość kontaktu z zespołem, do relacji z meczu gdy zapłaci za akredytacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus otrzyma możliwość kontaktu ... gdy zapłaci ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 12:27 i podpisze lojalke, ze o Slasku bedzie pisac tylko dobrze... Ty naprawde tego nie rozumiesz, czy tylko reprezentujesz kaczystowski sposob rozumowania wlasciciela? Porzadne media to te, ktore mowia o nas dobrze - bez wzgledu na rzeczywistosc... Odpowiedz Link Zgłoś
oizo Re: otrzyma możliwość kontaktu ... gdy zapłaci 11.10.07, 12:53 lojalka ? trochę użyte na wyrost... pisanie DOBRZE o Śląsku nie oznacza że nie można krytycznie pisać... w/g mnie w grę wchodzi ukrócenie bezmyślnych artykułów nie mających nic wspólnego z rzeczywistością... chciałeś przykładów ? ile razy spekulacje, przypuszczenia, bądź już niemal fakty które były opisywane przez gazety okazywały się stekiem bzdur ? wszystko co piszą dziennikarze uważasz za święte ? ile wiesz o funkcjonowaniu klubu od wewnątrz ? ... zastanów się czasem czy ambicje a czasami głupota dziennikarzy nie działa na niekorzyść twojego klubu (bo jak mniemam jesteś kibicem Śląska ?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus Re: otrzyma możliwość kontaktu ... gdy zapłaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:54 >.. pisanie DOBRZE o Śląsku nie oznacza że nie > można krytycznie pisać... i zasadniczo po takim zdaniu powinienem sobie podarowac polemike... To czy gazeta pisze sensownie, czy nie oceniaja czytelnicy - np. po tym jak ekipa rzadzaca 'odzyskala' Rzepe przestalem ja kupowac. Jesli gazeta pisze ordynarne klamstwa zawsze mozna wytoczyc jej sprawe - przy wszystkich niedoskonalosciach prawa prasowego i sadow dzieje sie tak czesto i jesli ktos ma racje moze wygrac. Jesli chodzi o funkcjonowanie klubu to zapewne jest swietnie, a to ze jest totalny balagan, tragiczny brak organizacji, olewanie kibicow, oficjalka prowadzona jest przez dyslektyka i dysortografa nieumiejacego dwoch zdan bez trzech bledow sklecic, a sponsorzy nie wala drzwiami i oknami to bankowo jest wina Wyborowej. Wobec nieudolnosci dziennikarzy czesto jestem krytyczny, ale nowatorskie koncepcje marketingowe (poczynajac od wycofania sie z wycofania z ULEBU) poczatkowo budzily przewaznie zdziwienie, tak teraz wsrod kibicow w Polsce dominuje smiech. Pan Sieminski jak sie znudzi moze przerzucic sie na prowadzenie sieci warzywniakow, a nam zostaje wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
oizo Re: otrzyma możliwość kontaktu ... gdy zapłaci 11.10.07, 14:23 widzę że nie dogadamy się, a wszystko przez to że ja mam zamiar przekonać Cię do tego że problemem jest tu chora ambicja dziennikarza co widać w powyższym artykule a Ty starasz się przekonać mnie że cała wina leży po stronie Śląska. Owszem nie wszystko jest tam organizacyjnie takie jak powinno być ale ja daję im czas do końca przyszłego roku, wtedy ocenię czy Siemiński wyciągnął Śląsk z długów i czy zespół gra o najwyższe cele ... o ile dobrze pamiętasz taka deklaracja padła rok temu... 3 lata na odbudowanie wielkiego Śląska. Pan Brzozowski widać zbyt ambicjonalnie podchodzi do sprawy, najlepiej obsmarować w gazecie a potem całą winę zwalić na kogoś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: 78.133.167.* 11.10.07, 16:16 Piszesz, ze sluszne jest, aby gazety placily za akredytacje. No to sie zastanowmy... We Wroclawiu jest Slask koszykarski i pilkarski, siatkarze, siatkarki i bokserzy Gwardii, pilkarki AZS-u, zuzlowa Sparta, futbolowe The Crew i Devils. To tylko najwazniejsze. Do tego jest mnostwo innych imprez sportowych, ale powiedzmy, ze 10-20 rocznie o wysokiej randze sportowej. I teraz wyobraz sobie, ze kazdy z tych klubow i kazdy z organizatorow zada pieniedzy od redakcji za akredytacje. Pojdzmy dalej. Co roku ma we Wroclawiu miejsce kilkanascie premier teatralnych, organizuje sie kilkadziesiat wernisazy oraz kilka festiwali filmowych i teatralnych, co najmniej kilkadziesiat duzych koncertow i imprez muzycznych. I na wszystkie te imprezy rowniez redakcje musza wykupic akredytacje. I nadal uwazasz, ze idea platnych akredytacji ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
oizo Re: Medialny bojkot ASCO Śląska 12.10.07, 08:43 oczywiście !!! i starałem się to bardzo przejrzyście wyjaśnić, jeśli chcesz powtórzę... akredytacja ROCZNA na Śląsk wynosi 300 zł, w przeliczeniu na gazety (szt. 1,50 zł) wychodzi 200 gazet... nakład dzienny to kilkadziesiąt tysięcy, pomnóż sobie przez liczbę dni w sezonie... dalej nie chce mi się wyliczać bo 200 gazet dziennie to już kpina... a teraz druga kwestia o której też wspominałem, gazeta zarabia na sprzedawaniu towaru jakim jest informacja, dlaczego więc klub dostarczający "towar" gazecie ma robić to charytatywnie ? zrozumiał bym to w przypadku akredytacji dla gazetki szkolnej gdzie nikt na tym nie zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Sparty Medialny bojkot ASCO Śląska - to samo robi WTS IP: 195.187.143.* 11.10.07, 09:33 To samo, tylko bez umów robi Zarząd WTS- Wrocław, a w szczególności jego Wiceprezes Pani Krystyna Kloc. Odkąd nastała we wrocławskim zużlu era Klanu Rusko, kibic został sprowadzony do roli petenta, w najgorszym tego sowa znaczeniu. Efekty tych działań widać gołym okiem podczas meczów Sparty Wrocław na Stadionie Olimpijskim. To samo czeka koszykarski Śląsk. Na mecze będzie przychodzić coraz mniej kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo Misiu Lizak Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.07, 09:49 Brawo dla Misi. Lizał dupcie Schetowi, teraz liże komu innemu... A kaska leci... Tu firma, tam firma, tam dwie gazety... Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.lot.pl 11.10.07, 10:41 Obawiam sie ze z tym wlascicielem klubu daleko nie zajedziemy, a bez mediow nie bedzie pieniedzy, a co najwazniejsze bez kibicow, ktorzy sa ewidentnie olewani przez aktualne wladze klubu, nie bedzie klubu. SLASK TO MY A NIE WY !!!!!!!!!! Panie Siemianski, tak zle to w Slasku z PR-em jeszcze nie bylo nigdy, a jestem ze Slaskiem juz od 17 lat. Takze, mala prosba, mysle, ze od wielu wspanialych i wiernych kibicow Wielkiego Slaska: koncz wasc, wstydu oszczedz !!!!!!!!!!!!!! CPWCS !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statom Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.07, 14:04 slask to kibole z oporowskiej a nie ty nie znasz sie najwyrazniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.lot.pl 12.10.07, 13:03 a gdzie napisalem ze slask to ja? bo jakos tego nie widze, a Tobie na przyszlosc polecam uwazniejszcze czytanie tego co jest napisane, poza tym, jesli ktos nie interesuje sie pilka nozna tylko koszykowka czy jaka kolwiek inna dyscyplina Slaska to juz wtedy nie jest kibicem Slaska, czy tylko kibice pilkarskiego Slaska sa kibicami, ktorym zalezy na losach Slaska, gowno prawda, a jesli tak uwazasz to masz zdrowo nasrane welbie no i pozostaje jeszcze wyjasnienie znaczenia slow: kibic i kibol, prawie to samo, ale prawie robi wielka roznice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Medialny bojkot ASCO Śląska IP: *.ikatel.pl 11.10.07, 10:52 Panie Siemiński niech pan zamieni worek bokserski na swoją głowę i trochę w nią poboksuje w hali Gwardii!!! Odpowiedz Link Zgłoś