do-br 28.10.07, 22:06 Czy ktoś wie o istnieniu prywatnego żłobka na Krzykach. Takiego dla rocznych maluchów. Jeśli tak pilnie proszę o informację. A możeby ktoś miał ochotę założyć taki żłobek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpka_z Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 29.10.07, 20:53 www.stumilowygaj.pl/ krainalupikow.livenet.pl/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=30 Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 30.10.07, 11:42 Małpko, a może znasz jakieś opienie o tym nowym Stumilowym lesie na Gaju? I gdzie to dokładnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 30.10.07, 19:43 dokładnie na Rutkiewicz przy skrzyżowaniu ze Strońską, za Ferio Gaj. Odpowiedz Link Zgłoś
malpka_z Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 31.10.07, 09:38 Niestety nie wiem nic wiecej, a gdzie to jest to juz yoka1 wpisala. Odpowiedz Link Zgłoś
do-br Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 06.11.07, 00:38 stumilowygaj jest dla dwulatków, ja szukam czegos dla 1 rocznych maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 06.11.07, 14:46 Hej, obiło mi się o uszy " Kraina Lupików", poszukaj w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
workin.mama Kraina lupików 09.11.07, 09:22 Witam, Moj roczny synek chodzi do krainy Lupików. Jest dość drogo, ale przynajmniej mało dzieci w grupie, można zapisywać maluchy już od szóstego miesiąca. Zawsze są przynajmniej dwie opiekunki na grupę. Tylko że to nie jest na Gaju, ale w okolicy pętli tramwajowej na Powstańców Śląskich. Największy plus jest taki, że to chyba JEDYNY prywatny żłobek po tej stronie Wrocławia, który przyjmuje maluchy młodsze niż dwa lata... Pozdrawiam, workin.mama Odpowiedz Link Zgłoś
chaberekcrrik Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 15.11.07, 00:04 Zapraszamy do Chaberka na Chabrowej w Wysokiej obok Partynic (między Ołtaszyńską a Kutrzeby): grupa do 15 dzieci w wieku 1-5 lat, 3 panie do opieki, wejście z parteru, lokal pod patronatem Sanepidu (pod względem kateringu i wyposażenia). Przyjmujemy dzieci od 1-go roku, a na zajęcia adaptacyjne z rodzicami zapraszamy dzieci w wieku od 8 m-cy. Opieka nad dziećmi od 7:00-17:00 Przed naszym ogrodzonym, nowym osiedlem zatrzymuje się 112. kontakt i zapisy: 0609 850 000 Odpowiedz Link Zgłoś
ania3791 Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 24.01.08, 22:40 Zapraszamy również na Oporów Akademia Malucha "BAJKOLANDIA" przyjmujemy maluszki od 14 m-ca. Pozdrawiamy www.bajkolandia.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agaola1980 Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 01.02.08, 07:37 ja znalazłam super żłobek na ul.Ślężnej (www.klubmaluszka.com.pl).opiekunki tam są młode,sympatyczne.moja córcia szybko się tam zaklimatyzowao,mimo tego że do tej pory przybywala tylko ze mną i nigdy nie zostawała z nikim obcym.ja i moja córcia jesteśmy bardzo zadowolone.gorąco polecam ten żłobek :) Odpowiedz Link Zgłoś
maja25.1 Re: prywatny żłobek na Krzykach (Gaj) 07.02.08, 22:13 jak sie ksztaltuja zarobki przedszkolanek w tych przedszkolach/zlobkach ? moze wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś