janka39 10.12.07, 14:39 Czy ktos z Was leczy się u tego lekarza? Mam zrobic biopsję tarczycy, polecono mi go, ale wolałbym zebrać więcej opinii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meggi Re: dr Tomasz Tomkalski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.07, 16:12 to bardzo mądry i rozsądny doktor . Tak leczyła się moja siostra . Mam bardzo dobre zdanie o tym doktorze a biopsję i usg robi bardzo fachowo i precyzyjnie !Jakbym mogła polecałabym Go każdemu .Gorąco polecam -można śmiało się u Niego leczyć!!!ma gabinet na ul. Legniciej 162/3 --gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: dr Tomasz Tomkalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 14:12 A ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egne Re: dr Tomasz Tomkalski IP: *.as.kn.pl 05.09.08, 19:40 Witaj, polecam tego lekarza, sama się u niego leczę (kłopoty z tarczycą). Jest spokojny, rzeczowy i naprawdę przejmuje się pacjentem, a do tego ma dużą wiedzę i zna nowoczesne metody leczenia (a wierz mi, nie jest to wcale takie częste, endokrynologów jest mało, a wielu z nich zatrzymało się ze swoją wiedzą dobrych parę lat temu). Wizyta kosztuje 60 zł, USG tarczycy 50 zł. USG doktor robi bardzo dokładnie, dostajesz plik zdjęć z diagnozą, zalecenia dotyczące dalszego postępowania ... Jednym słowem pełny profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.d Re: dr Tomasz Tomkalski IP: *.finemedia.pl 05.09.08, 21:43 ja również polecam tego lekarza, ceny i adres jak podała wyżej koleżanka. Bardzo dobry i rozsądny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: dr Tomasz Tomkalski IP: *.205.164.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.14, 12:02 Hej , mogłabyś jeszcze raz podać ceny i adresy dr Tomkalskiego Odpowiedz Link Zgłoś