leelooo1 24.01.08, 14:34 Witam, szukam nefrologa dla mojej rocznej córki. Czy ktoś może polecić kogoś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaspo Re: nefrolog dziecięcy 06.02.08, 19:07 wprawdzie już trochę poźno i pewnie kogoś znalazłaś ale może ci się przyda: pani dr Maria Miler, pracuje w Klinice ale przyjmuje w Promyku Słońca, świetny specjalista, wyciągnęła mojego 1,5-rocznego syna z paskudnej choroby. A poza tym przemiła osoba. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
fktolaska Re: nefrolog dziecięcy 07.04.08, 10:04 a czy ta dr Maria Miler przyjmuje gdzies prywatnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
margop1 Re: nefrolog dziecięcy 10.04.08, 15:10 witam, prawdopodobnie już pani ma gdzieś lekarza, ale widzę, że jeszcze pani podpytuje. Moja córeczka jak miała 1 roczek zdiagnozowano poszerzoną miedniczkę i ujście moczowodu (miała ciągle zakażenia dróg moczowych i nie przybierała na wadze). Trafiliśmy na kliniki (na skłodowskiej) poprzez poradnie na klinikach (tel. 733 13 78) i że tak powiem dziecka mi nie wypuścili z rąk póki wszystkiego nie wykluczyli i sprawdzili. Byliśmy od tego czasu 4 razy w szpitalu na diagnostykach (cystografia, urografia, scyntygrafia) i wyszło, że mała ma wodonercze lewostronne (jednak nerka pracuje dobrze). Jestem bardzo zadowolona z kazdego lekarza, na którego trafiałam. Nie miałam żadnych znajomosci, ani biegania po prywatnych gabinetach. Zajmują się dzieciaczkami rewelacyjnie. Warunki w szpitalu są beznadziejne ale lekarze wszystko wynagradzają pracą. Kierownikiem tej kliniki jest dr Zwolińska Danuta. Wiem, że przymuje prywatnie jednak nie mam namiaru do niej. Jest też poradnia na Kasprowidza przy szpitalu dziecięcym. Też byłam - nie polecam. Mam nadzieję, że dziecko szybko wróci do zdrowia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś