nowa27 09.02.08, 11:34 Ktorego polecacie fryzjera damskiego we Wroclawiu??Musze cos wybrac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolla08 Re: Fryzjer we Wroclawiu? 09.02.08, 22:02 Polecam nowy salonik we Wrocławiu, choć fryzjerzy z dużym doświadczeniem. Salon jest na Ruskiej 50/3, 071 342 68 24, nazywa się Trinity. Pracuje tam 1 fryzjerka- Cecylia i dwóch fryzjerów- Artur i Dominik. Ja chodzę do Artura od kilku lat, ale wszyscy są świetni. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Fryzjer we Wroclawiu? IP: *.e-wro.net.pl 10.02.08, 23:38 czy oni przeszli z Maxima czy to zbieg okolicznosci, ze podobne imiona akurat sie pojawiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa27 Re: Fryzjer we Wroclawiu? IP: 62.233.177.* 11.02.08, 10:06 dzieki za informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Fryzjer we Wroclawiu? IP: 62.233.177.* 11.02.08, 10:12 Broadway ten na kiełbaśniczej i Magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Fryzjer we Wroclawiu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.08, 19:00 Broadway w arkadach - tez super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) I co z "TYM" zrobić?? IP: *.swidnica.mm.pl 20.02.08, 20:17 Witam wszystkich,mam problem ,który nie wiem gdzie zgłosić ! Niektórzy napiszą ,że to proste: idz z tym na policje ,drudzy poradza 'olej' to jak nie chcesz kłopotów. A ja do siebie na policję iść nie mogę ponieważ ta mieścina w której mieszkam, jest mała i wszyscy się tu znają (kiedyś nawet były słuchy że Panowie policjanci to są "swoi" ludzie):( No to do rzeczy: Problem jest natury takiej,mieszkam koło pewnego chłopaka (a wydaje sie taki nie pozorny), który jak to sie mówi "diluje" -na poczatku myslałem ,że to tylko trawa,teraz to chyba już i twarde i nawet się z tym nie kryje , a na resztę sąsiadów w bloku nie mogę liczyć. A jak kiedyś zaproponuje to mojemu dziecku ,to wtedy wyrzuty ,że nie było reakcji z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś