Gość: sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:13 Może macie namiar na kogoś dobrego? Jestem spoza Wrocławia, a chciałbym skonsultować moje dotychczasowe leczenie u fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Dobry urolog? IP: *.provider.pl 14.04.08, 13:18 dr Sokołowski dobry fachowiec 0 71 788 40 40 ul. bulwar Ikara 28 lok. 2a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwesto Re: Dobry urolog? IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.08, 18:45 Polecam dr. Żychowicza. WWW.uromedical.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolottr Re: Dobry urolog? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.04.08, 19:11 Sam, byles u ktoregos z tych dwoch poleconych (zareklamowanych?..) urologow? jak wrazenia? moze ktos polecic jakiegos dobrego urologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostata Re: Dobry urolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 15:13 Przy oddziałach urologicznych są poradnie. Wszyscy tam pracujący są dobrymi fachowcami. Można iść bez lęku, z pełnym zaufaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: Dobry urolog? 06.06.08, 19:52 Zwłaszcza na Kamieńskiego! Pełny profesjonalizm! Przez tych fachowców jestem dzisiaj inwalidą i mam postępujące uszkodzenia wielonarządowe :( Polecam prof. Zdrojowego z Kliniki Urologii. Jest kumaty w wielu chorobach, ma materiały, doświadczenie kliniczne (bo to jeszcze zależy, do czego Ci ten urolog). Wprawdzie on przyjmuje tylko prywatnie, ale jak skieruje Cię do kliniki na badania, to przynajmniej nikt nie będzie Ci się krzywił, że wymyślasz, bo opinia profesora jest respektowana. A poza tym to bardzo komunikatywny i przyjazny pacjentowi człowiek. Wizyta droga, ale, moim zdaniem, warto. Znam też świetnego urologa, ale w Cieszynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Dobry urolog? IP: *.e-wro.net.pl 30.05.08, 21:33 Dr Wojciech Kołaczyk - Uromedica na Krzyckiej - prosze o opinie na temat leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś