marysia191 27.04.08, 10:34 W czwartek, na Bielanach Wrocławskich, w okolicach Leroy Merlin lub Obi zgubiłam sporą gotówkę. Jestem załamana:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BMO Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 11:40 Żalisz się, czy chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia191 Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 13:18 Poćwicz czytanie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 00:57 A ty kobitko poćwicz posiadanie mózgu. Jak się ma sporą ilość pieniędzy to się na nie uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:25 ja znalazlem spora gotowke jestem wniebowziety:D a na przyszlosc spora gotowke powinny nosic osoby odpowiedzialne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.chello.pl 27.04.08, 20:58 ludzka podłosc nie zna granic---do tych którzy tak bez sensu pisza-- pamietaj gadzie przyjdzie czas i na ciebie ze zgubisz cos moze nie beda to pieniadze ale np klucze czy dokumenty....albo jakis doswiadczony kieszonkowiec ci gwiznie....pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:32 Dziewczyna ma nadzieję, ze może ktoś, kto je znalazł, czyta forum... A tym, którzy są tacy pewni, że im sie nigdy nic nie przydarzy, życze tego, co "gość" w poprzednim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.50.akron.net.pl 28.04.08, 15:43 Nie wiem czy jest taka możliwość, ale jeśli w którymś z centrów handlowych zgubiłaś, to może warto poprosić ochronę o pomoc... oni mają przecież kamery na swoim terenie... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia191 Re: Zgubiłam pieniądze 28.04.08, 16:13 Niestety, prawdopodobnie pieniądze wyleciały mi gdzieś na parkingu. I tak w głębi serca nie wierzę w to ,że ktoś, kto je znalazł, zawracał sobie głowę tym, by znaleźć ich właściciela. W naszym kraju uczciwych ludzi to ze świecą szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 00:59 Tak samo jak mądrych, co widać po twoim przykładzie. Nosić sporą gotówkę, tak że wylatuje na parkingu. Jest na takie zachowanie pare określeń, ale nie są one zby cenzuralne więc się powstrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca-bombowca Re: Zgubiłam pieniądze 30.04.08, 07:48 Zawsze warto wierzyć że może ktoś się zastanawia jak oddać kasę właścicielowi.Pomimo braku wiary w uczciwość warto przynajmniej sprawdzić. Nie wiem jak wielka to była gotówka, ale zapytam tak: byłaś na policji ? Pytałaś czy przypadkiem ktoś nie zgłosił znalezienia takiej kasy ? Byłaś u kogoś do kogo należy parking? Może ma nagranie z monitoringu na którym cokolwiek widać. Warto spróbować, czasem można się zdziwić. Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia191 Re: Zgubiłam pieniądze 30.04.08, 15:59 Oczywiście, ze pytałam, ale niestety...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zgubiłam pieniądze IP: *.magma-net.pl 30.04.08, 20:15 co za nieodpowiedzialność! spotkała zasłużona kara, następnym razem więcej powagi, dziecko też by zgubiła pewnie, eh , durny ten naród Odpowiedz Link Zgłoś
marysia191 Re: Zgubiłam pieniądze 29.04.08, 18:21 Jak nie znalazłeś, to ta informacja nie jest ci potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
kriskw Znalazłem .... 30.04.08, 13:40 ... ale niestety nie pieniądze tylko telefon i już oddałem właścicielce. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia191 Re: Znalazłem .... 30.04.08, 15:29 To pozostaje mi żałować, że to nie Ty znalazleś moje pieniadze. Byłaby szansa je odzyskać... Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Zgubiłam pieniądze 05.05.08, 10:07 pieniadze szczescia nie daja ale sciema eiheiheihiehei Odpowiedz Link Zgłoś