Dodaj do ulubionych

BZ WBK doi klientów

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.03, 01:18
BZ WBK pobrał mi dziś prowizję za prowadzenie rachunku od 15. wrześnai do 30
września mimo, że konto zostało zlikwidowane i dziś wypłacone pieniądze.
Wcześniej płaciłem prowizję za 6-tyygodniowy okres wypowiedzenia umowy.
Pobrali kasę za usługę, której nie świadczą i bez podstawy w postaci umowy
(wygasła 3. września). Pani w kasie na to: to nie ja to komputer (jak
inkasent w Misiu), nie będę płaciła z własnych pieniedzy! - Nie wymagam tego
od Pani, czy jest ktoś z kim można porozmawiać o zasadności pobrania tej
opłaty? - Nie ma! Pieniądze pobierzemy i można pisać reklamacje do dyrektora!
Ale panie z obsługi klienta miały inne zdanie: opłata nie należy się bankowi.
Jednak pieniądze wypłaca pani z kasy a jej w komputerze wyskakuje płacić za
cały miesiąc i koniec! Nawet jak nie ma już konta. W umowie o rachunek (któa
wygasła) nie ma również zapisu o takim sposobie pobierania opłaty.

Z drgiej strony żal było mi tych kobiet stresujących się własną niemocą. Pani
w kasie nie miała zdania bo zdanie mial komputer (to system!), pani z obsługi
miała zdanie ale nic nie mogła zrobić i była zażenowana. Poczułem jak
wszyscy - mimo że po dwóch stronach kasy- stoimy bezbronni wobec Wielkiego
Systemu!
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: BZ WBK doi klientów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 13:15
      U nich działa rzecznik praw klienta - rób zadymę i pisz. Nie popuszczaj, dane
      na ich stronie www.bzwbk.pl Powodzenia!
      • Gość: WK Re: BZ WBK doi klientów IP: *.ig.pwr.wroc.pl 10.09.03, 15:45
        Ja zlikwidowałem konto firmowe w BZ WBK kilka miesięcy temu. Oczywiście od dnia
        decyzji o likwidacji musiałem jeszcze zapłacić prowizję za 6 tygodni obsługi
        konta (a przecież żadnej obsługi już nie było!). Po odliczeniu tych prowizji
        zabrakło kilka złotych na koncie, więc bank doliczył jeszcze 2 tygodnie obsługi
        (prowizja!) plus prowizję za wpłatę na konto. Łączny haracz za rezygnację z ich
        usług przekroczył 100 złotych. Gdy powiedziałem (uprzejmie bardzo uprzejmym
        zresztą urzędniczkom) co myślę o takim zdzierstwie, poprosiły mnie o napisanie
        skargi do dyrekcji Banku.
        Skargi nie napisałem - nie miałem zamiaru jeszcze dokładać swojego czasu i
        pieniędzy na znaczek na korespondencję z moim byłym bankiem.
        Co i zainteresowanym radzę rozważyć.
        Pozdrowienia
        • Gość: lechu Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 11:41
          I ja olałem tych zdzierców. Tylko w jednym są naj!
          W opłatach.

W innym banku Z prowadzenie + przelewy płacę mniej niż w
          BZ... samą opłate za konto.

Na samą myśl o BZ czuję niesmak...
          • Gość: L Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.03, 12:03
          • Gość: lilimarlene1 Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.03, 12:05
            Ja również ,omijać szerokim łukiem.
            • Gość: magrat Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.03, 20:46
              A można tak prosto zamknąc ......wypowiedzenie z natychmiastowym skutkiem
              umowy........
              • Gość: kelner Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 00:11
                nie można bo odliczją Ci od razu kasę characz za okres wypowiedzenia.
      • Gość: Tomasz Re: BZ WBK doi klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 11:02
        Gość portalu: monika napisał(a):

> U nich działa rzecznik praw klienta - rób zadymę i pisz. Nie popuszczaj, dane
        > na ich stronie www.bzwbk.pl
        Napisałem kiedys do tego "rzecznika" raczył mi odpowiedzieć po 4 (czterech
        miesiącach).
        • Gość: Marcin Re: BZ WBK doi klientów IP: *.Jaracza.K.PL 20.09.03, 23:04
          Czas sie przenosic do Lukas Banku.
          Nie biora prowizji za konto elektroniczne, a bez prowizji mozna kase wyplacac w
          bankomatach BZWBK.
          Peace ;)
          • Gość: almac Re: BZ WBK doi klientów IP: *.e / 192.168.1.* 26.09.03, 02:47
            Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Czas sie przenosic do Lukas Banku.
            > Nie biora prowizji za konto elektroniczne, a bez prowizji mozna kase wyplacac
            w
            >
            > bankomatach BZWBK.
            > Peace ;)
            Masz rację, ja już to zrobiłem (czyli przeniosłem się z BZ do Lukasa) kilka
            miesięcy temu, jestem (jak na razie przynajmniej) b. zadowolony z tej decyzji
            (likwidując konto w BZ musiałem zapłacić ileś tam złotych za dziwny i
            koszmarnie długi okres "wypowiedzenia", po dłuższych obliczeniach pani
            w "dziale obsługi klienta" wyszło, że na koncie zabraknie mi środków i muszę
            iść do kasy wpłacić coś ok. 10 zł, gdy odstałem swoje do kasy i wróciłem do
            tejże pani z "dowodem wplaty 10zł" okazało się, że w tym czasie przeprowadziła
            dokładniejsze obliczenia i muszę jeszcze raz ustawić się w kolejce do kasy, aby
            wpłacić znowu ok. 5 zł; reasumując: likwidacja konta w BZ kosztowała mnie co
            najmniej 20 zł i ok. 1-1,5h krążenia od okienka do okienka i stania w kolejkach)
        • Gość: Roman Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.03, 22:54
          olej rzecznika........
          Pisz od razu skargę
          adresując
          Prezes BZWBK SA,

• Gość: monika Re: BZ WBK doi klientów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 12:30
            Prawda, jak Ci odpisał po 4 miesiącach, to 1. do prezesa - p. Jacek Kseń,
            możesz adres wrocławski -Rynek 9/11; 2. do głównego inspektora nadzoru
            bankwego - gdzieś warszawka; 3. Związek Banków Polskich. Plus ewentualnie do
            głównego udziałowca - Allied Irish Banks, mają "przybudókę" w Warszawie i
            elektronicznie do Dublina. Oni są przeczuleni na punkcie obsługi klienta (a
            wewnętrzne pismo w banku KAŻE odpowiedać klientom w ciągu 2 tygodni!).
            Powodzenia!
    • Gość: Jack Re: BZ WBK doi klientów IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 22.09.03, 18:20
      Witam! -tak się składa,że miałem okazję pracować dla tego Banku w obsłudze
      klienta i opiszę kilka sytuacji, a więc wszyscy rozsądni pracownicy wiedzą
      doskonale o nabijaniu klienta w butelkę z prowizjami przy zamykaniu kont, sami
      wymyślają wymówki dla klienta typu: taki regulamin, taki system, prowizja
      naliczana z dołu ect. zaś sami posiadają konta w innych bankach z bardziej
      przejzystą taryfą prowizji, wiedzą iż każda ich uwaga w obronie klienta u
      przełożonych jest źle postrzegana i nie przynosi pożytku a raczej szkody dla
      samego pracownika, któremu to wpaja się tylko nastawienie na wyniki sprzedaży
      bez względu na konsekwencje, metody czy zadowolenie klienta. Uwierzcie, że
      cięzko sprzedaje się produkty bankowe, mizernie wypadające na tle konkurencji,
      tymbardziej, iż opinie o banku są coraz gorsze, i z reguły podstawne. Jakie to
      szczęście, że mamy konkurencje w tym sektorze...
      Proponuję nie zaczynać współpracy z tym Bankiem, zaś tym którzy już podjęli
      gorąco współczuję. :(
      Pozdr.-Jack (jack3@go2.pl)
      • Gość: krzysiek Zlodziejski BANK to BZWBK IP: 195.117.149.* 23.09.03, 09:19

Wyciągnąłem 100 zł z bankomatu BZWBK przy placowce kolo Pafawagu, zeby
        kupic gazete w kiosku. Ale pomyslalem , ze poniewaz jest wczesnie rano
        to kioskarka mi nie wyda reszty ze 100 zł. Podszedlem zatem do kasjerki
        z prosbą o zmiane banknotu na drobniejsze np. 50+20+20+10 zl.
        W placowce nie bylo nikogo i panienka z nudow pilowala paznokcie.
        Usłyszałem, że ta usługa bedzie kosztowała 10 zł prowizji.
        To ja sie - kurwa mać - pytam za co? Pielegniarka za 10 zł musi przez
        2 godziny wynosic nocniki a tutaj złodzieje kasuja dyche za friko?
        Radze trzymac zie z daleka od tych naciagaczy.
        krzysiek
        • Gość: Obserwator Przecieram oczy ze zdumienia!! IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 28.09.03, 12:59
          Gość portalu: krzysiek napisał(a):
          [...]
          > Wyciągnąłem 100 zł z bankomatu BZWBK przy placowce kolo Pafawagu, zeby
          > kupic gazete w kiosku. Ale pomyslalem , ze poniewaz jest wczesnie rano
          > to kioskarka mi nie wyda reszty ze 100 zł. Podszedlem zatem do kasjerki
          > z prosbą o zmiane banknotu na drobniejsze np. 50+20+20+10 zl.
          > W placowce nie bylo nikogo i panienka z nudow pilowala paznokcie.
          > Usłyszałem, że ta usługa bedzie kosztowała 10 zł prowizji.
          [...]
          krzysiek

Rozwaliło mi nadgartki!! Mają tupet.
          A prawda jest taka, że wszystkie banki nas łupią...
      • Gość: Jarek Re: BZ WBK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.03, 18:42
        Współpracowałem z Panem Panie Jacku i wiem jaki kompleks Pana dręczy. Przykro
        mi, że nie zaspokoił Pan swoich ambicji kierowniczych. Szkoda, że nie napisał
        Pan jak niekompetentnym i złośliwym pracownikiem Pan był, co wiązało się z
        odejściem z naszego zespołu. W swoim liście obraził Pan współpracowników,
        których teoretycznie Pan szanował.Ci ludzie dziś kontaktowali się z Panem a Pan
        ich przepraszał. Jest Pan żałosny i mściwy. Mam nadzieje, że jest Panu wstyd.
        Obecna sytuacja w której Pan jest weryfikuje Pana zdolności i zaagażowanie.

Pozdrawiam Jarek
        • Gość: Zdziwiony Re: BZ WBK -p.Jarek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.03, 19:27
          Panie Jarku?

no, no.........nawet wylanych pracowników napastujecie?
          Gratuluję metod. To na jakiś kursach specjalnych uczą?

Zamiast wypisywać byle co,
          moze odniesie się Pan łaskawie do tego
          co forumowicze napisali wyżej o jakości usług
          oraz o wysokości opałat i prowizji????
          Może zachęci nas Pan do korzystania z usług placówki,
          której honoru tak
          niezrecznie Pan broni?

No śmiało!, troche męskiej odwagi
          Z dużym zaciekawieniem CZEKAMY!

były klient bzwbk
        • Gość: Jack Re: BZ WBK >>>Jack do p. Jarka<<< IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 25.09.03, 23:30
          Witam!!!
          Myślę, że nastąpiła jakaś prowokacja i pomyłka.
          Bardzo słabo mnie Pan poznał, gdyż posiadam silną osobowość bez kompleksów,
          natomiast nie dziwi mnie fakt, iż Pan stara się mnie obrazić, bo opinie o
          bezczelnym dyrektorze ... słyszałem bardzo dawno.
          Też mógłbym Panu wiele zarzucić, natomiast wykażę się kulturą i pominę to
          milczeniem, zaś Pana odsyłam do powtórnej analizy komentarzy do tekstu na
          stronie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=7890376&a=7890376, gdzie
          zapisałem swój komentarz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
          f=72&w=7890376&a=8111354
          Po analizie powinien Pan zauważyć, iż nastąpił z Pana strony dalece posunięty
          błąd nadinterpretacji...
          Nie obraziłem personalnie żadnego z moich dawnych współpracowników, w tekście
          nie ma żadnych danych adresowych!!!
          Być może sugerował się Pan innymi komentarzami, z którymi nie mam nic
          wspólnego. Proponuję więcej spokoju i rozwagi zaś mniej emocji.
          P.S.
          Przykro mi, lecz ma Pan złe źródła informacji o mojej sytuacji.
          Jak się okazuje z perspektywy czasu, zakończenie pracy w tej instytucji bardzo
          pozytywnie wpłynęło na realizację moich planów zawodowych.

Pozdrawiam Pana i niesłusznie obrażony zespół.
        • woo-cash Re: BZ WBK 26.09.03, 13:41
          Witam skłóconych Panów!

Osobom niezwiązanym z niniejszym publicznym praniem brudów na forum śpieszę
          wyjaśnić, iż również byłem związany z bankiem BZWBK SA. Pracowałem w 2.
          Oddziale BZWBK SA, będącym organizacyjnie jednostką nadrzędną wobec 13. O.
          BZWBK SA, jako informatyk.

Przyznam szczerze, iż jest mi niewsmak, iż Panowie, których obydwu dobrze znam
          i obydwu szanuję biorą się publicznie za łby na stronach forum BZWBK SA. Wydaje
          mi się, iż nie jest to właściwe miejsce, aby załatwiać prywatne porachunki.

Faktem jest, iż przekazałem p. Jarkowi Szajcy wiadomość, iż pojawił się wątek
          na forum gazety, dotyczący bezpośrednio 13. O. z adnotacją, iż ktoś powinien
          się tym zainteresować. Nie miałem jednak w żadnym wypadku na myśli posta
          Jack'a, gdyż to nie on wskazuje "imiennie" 13 O. jako miejsce swojej pracy.

Informację taką przekazałem, gdyż uznałem, że dobrze by było, aby zainteresował
          się całym wątkiem przedstawiciel Banku. Myślę, że właściwą osobą byłby np.
          Rzecznik Prasowy.

Mój post nie ma tu na celu obronu BZWBK jako instytucji. Wszyscy pracownicy
          świetnie znają niedociągnięcia nowego systemu informatycznego Banku, jakim jest
          ICBS. Jako przykład może posłużyć choćby fakt, iż to klient musi pilnować
          okresu wypowiedzenia umowy, aby ostatecznie zamknąć rachunek. Z powyższego
          faktu wynika zaś, że pracownicy są zmuszeni "wymyślać" różne historie, aby
          klientowi wytłumaczyć mechanizmy, których sami do końca nie rozumieją (nie mam
          tu na myśli nikogo personalnie, ale byłem obecny już przy likwidacji trzech
          rachunków w BZWBK).

"System to, system tamto...". Tego dotyczył pierwszy post w tym wątku i dobrze
          byłoby, by ktoś zechciał ze strony Banku zainteresować się tym właśnie
          zagadnieniem.

Jeszcze raz chciałbym zaznaczyć, iż przykro mi, Panowie, że próbujecie tak
          publicznie roztrząsać powstałe pomiędzy Wami nieporozumienia, gdyż z Wami oboma
          łączy mnie przyjaźń i miałem przyjemność z Wami współpracować.

Pozdrawiam,
          Woo.
          • Gość: ja Re: BZ WBK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.03, 15:51
            ja w kwestii formalnej - otoz chcialbym jedynie nadmienic, ze publiczne
            ujawnianie wewnetrznych informacji o firmie badz instytucji moze oznaczac
            sprowadzenie na siebie klopotow z powodu naruszenia klauzuli poufnosci -
            proponuje to wziac szanownym Panom pod uwage i wieksza dyskrecje w
            kontynuowaniu dyskusji.

pozdrawiam
            • Gość: klient klienci mają prawo... IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 01.10.03, 13:39
              Gość portalu: ja napisał(a):

> ja w kwestii formalnej - otoz chcialbym jedynie nadmienic, ze publiczne
              > ujawnianie wewnetrznych informacji o firmie badz instytucji moze oznaczac
              > sprowadzenie na siebie klopotow z powodu naruszenia klauzuli poufnosci -
              > proponuje to wziac szanownym Panom pod uwage i wieksza dyskrecje w
              > kontynuowaniu dyskusji.
              >
              > pozdrawiam

klienci mają prawo znać prawdę! Klauzule ich nie iteresują!!
        • Gość: Jarek Re: BZ WBK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 18:51
          Informuję, iż komentarz zamieszczony przeze mnie w dniu 25.09.2003r.
          nie miał na celu obrażenia kogokolwiek.
          Zdaję sobie sprawę, że moja wypowiedź była zbyt emocjonalna.
          Przepraszam wszystkie osoby, które poczuły się nią dotknięte.
          Z wyrazami szacunku dla wszystkich uczestników Forum.

Jarek.
    • Gość: klient Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 01:05
      to dobrze że wątkiem zainteresował się ktoś z banaku- może moja reklamacja
      zostanie uznana i 15 zł wrócone. Czytając wymianę zdań byłego pracownika i -tak
      rozumiem- jego szefa, przekonuje mnie bardziej ten pierwszy. Tak myślę tylko po
      wpisanych słowach a nie po tym jak oceniam BZWBK. A tak na przyszłośc to nei
      rozumiem że w BZWBK nie ma nikogo na zmianie z kim można porozmawiać o
      działaniach pracowników- tym bardziej, że mieli oni różne zdania.
      pozdrawiam BZWBK.
      • Gość: szarak1 Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 07:24
        Prowizje pobierane w BZWBK są bardzo wysokie.Jednego razu byłem zmuszony
        zapłacić w oddziale na Strzegomskiej ZUS.Opłata za jeden przelew to ponad 8zł.
        Takiego zdzierstwa nie ma w zadnym innym banku.
        P.S. A tak wogóle ,to sobie panowie na wzajem nie podsrywajcie,tylko weźcie sie
        za pożądki w waszym miejscu pracy.Jeszcze kilka takich wątków i mam nadzieję
        będziecie sobie nawzajem zakładali konta ,a klienci przejdą do Lukasa ,który
        osobiście bardzo polecam.
        • Gość: adam Re: BZ WBK doi klientów IP: 212.160.134.* 28.09.03, 11:33
          Czytając w/w polemikę jak również inne fora czy też grupy dyskusyjne
          o "pieniądzach" i bankach, BZ WBK jest periodycznym tematem i zawsze w
          negatywnym świetle.
          Jako klient, po kilku latach prowadzenia różnych kont i lokat, jak najszybciej
          zamierzam ich opuścić.
          Zastanawiająca jest ich indolencja wobec istniejącej konkurencji, a może czemuś
          lub komuś służy ?
          • Gość: Jotka Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 18:26
            masz rację, jak sie czyta fora dotyczace bankowości
            to jest to jeden z tych banków na który klienci skarżą się najczęściej.
            Ciekawe dlaczego niekogo z tej firmy to nie obchodzi?
            • Gość: klient Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 21:12
              wynika z tego, że jadą na starych klientach, którcyh kiedyś mieli dużo
              (pochodzą oba byłe banki chyba z PRL?) i którym jeszcze nie chce się zmieniać
              konta. Konkurencja zaczyna być coraz bardziej więc już niedługo. Pza tym
              załatwiają sobie klientów bardzo cennych (gmina Wrocław, Uniwersytet
              Wrocławski, zarządcy nieruchomości gminnych) i zarabiają na obligacjach
              komunalnych, które emitują Wrocławiowi. Na co im więc banda szaraków, którzy w
              dodatku narzekają.
              • Gość: skodziarz Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.03, 10:58
                Chyba czują już to ,że klienci zaczynają ich olewać.W I/o w Rynku
                redukcje.Szkoda ,ze dotyczą szeregowych pracowników ,a nie szefa sikającego
                ciepłym moczem na szaraczków.
                • Gość: Lui Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.03, 18:12
                  nie tylko w i/o w rynku
                  te redukcje...oj nie tylko,
                  za to - wszedzei glownie, jak piszesz, wycinaja szaraczkow,
    • Gość: Richardo BZ WBK i opłaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.03, 18:49
      Zaczyna się robić źle w tym banku jak i jego otoczeniu. Mam tam 3 rachunki i
      zaczyna mnie denerwować podnoszenie opłat za obsługę kont.
      Trzeba się mocno pilnować, bo rzeczywiście sam się zdążyłem przekonać że
      system nie jest idealny, i czasami pobiera prowizję niesłusznie. Jestem teraz
      już doskonale przeszkolony w pisaniu reklamacji do mojego oddziału.
      Złotóweczki im nie popuszczam. I jak narazie wygrywam.
      A sam znalazłem kilka luczek w systemie na których juz kilkaset złotych
      zarobiłem. Nie jest źle.
      mój GG: 2955118
    • Gość: moi Re: BZ WBK doi klientów IP: *.local.pl / 192.168.1.* 01.10.03, 18:56
      ostatnia wizyte w tytulowym banku (i trzecia w sumie...)wspominam dosc milo
      czekalam tylko 30 min, ale chyba dlatego, ze nie przyszlam w "godzinach
      szczytu", bo o 12
      kolejne 30 min - w towarzystwie sympatycznej pani, co jest dowodem na to, ze
      nikt nikogo nie doi, nie olewa i nie krzyczy, nie bije, nie pluje
      zadnych prowizji sie nie pobiera od wyciagania pieniedzy z zamknietego konta,
      pani sama mnie o tym poinformowala i na wszelki wypadek pisemnie pouinformowala
      o tym pania z kasy
      co do kosztow prowadzenia zamknietego - no coz... ono sie zamyka przez te 6 tyg
      i widocznie jest z tym tak duzo pracy, ze trzeba bankowi w tym pomoc...
      troche sie boje tej nastepnej wizyty, bo niestety bedzie musiala odbyc sie
      w "godzinach szczytu"
      na wszelki wypadek wezme kanapki, cos do czytania oraz walkmana z muzyka
      morza/ptakow czy wiewiorek
      • Gość: Flip Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.03, 19:34
        mnie juz wydoił,
        Starczy
        Te ich prowizje..
        Jest tyle innych banków we Wrocku
        F
        • Gość: szarak1 Re: BZ WBK doi klientów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.03, 16:22
          Gość: Flip 02.10.2003 19:34 odpowiedz na list

Gośc portalu Filip napisał:
          mnie juz wydoił,
          Starczy
          Te ich prowizje..
          Jest tyle innych banków we Wrocku
          F
          I twgo się trzymajmy!!!:)
    • Gość: klient Reklamacji nie uznali IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.03, 12:50
      nie uznali i zabrali 15 zł bo : opłatę pobiera się za każdy rozpoczęty miesiąc
      prowadzenia racunku" i spadaj. Ale 6-tygodniowy okres wypowiedzenia służy
      własnei pobieraniu opłat za każdy rozpoczęty miesiąc. A jak umowa wygasa
      (wygasła 3 września) to nie ma podstaw do pobieranie prowizji- bo nie ma
      umowy . W umowie też nie zapisano że za kazdy rozpocżety miesiąc "nawet miesiąc
      w którym upływa termin wypowiedzenia". Takiego dojenia żywcem z PRL dawno nie
      doświadczyłem. Nie mam siły i czasu by użerać się z BZWBK. Nie są tego godni.
      Ciekawe ile mają kont i na którym są miejscu w polskiej bankowości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka