Dodaj do ulubionych

Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 00:05
Witam forumowicze. zwracam sie z prosba, od pazdziernika bede mieszkal na
nowowiejskiej , potrzebuje stalego lacz internetowego. czy jest gdzies we
wrocku w tym rejonie jakas siec radiowa, gdzie mozna by tanio sie podlaczyc,
albo nawet zwykla, w okolicy bloku nowowiejska 81 . a moze znacie jakies
firmy gdzie mozna tania, w dialogu najtanszy calodobowy to 84 zeta. moze
jest cos tanszego, pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow,
Obserwuj wątek
    • Gość: els Re: Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.03, 15:44
      Gość portalu: forcju napisał(a):

> Witam forumowicze. zwracam sie z prosba, od pazdziernika bede mieszkal na
      > nowowiejskiej , potrzebuje stalego lacz internetowego. czy jest gdzies we
      > wrocku w tym rejonie jakas siec radiowa, gdzie mozna by tanio sie podlaczyc,
      > albo nawet zwykla, w okolicy bloku nowowiejska 81 . a moze znacie jakies
      > firmy gdzie mozna tania, w dialogu najtanszy calodobowy to 84 zeta. moze
      > jest cos tanszego, pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow,

Tańszego całodobowego niż dialog za te 80 parę zł nie znajdziesz, sam ma taki i
      nawet mi pasuje, nie ma pośpiechu, nie patrzę na upływający czas, żadne
      denerwujące impulsy nie lecą, jest nieżle. Do tego suługa jest przenośna i
      można z dowolnego numeru dialogu się logować byle nie jednocześnie oczywiście,
      Ja tłukę rano z firmy a po południu z domu za jedna opłatę, oba numery
      oczywiście dialogowe :)

No i na Nowowiejskiej 81 chyba nawet jest dialog

Pozdrawiam, els
      • skarolina Re: Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU 19.09.03, 16:21
        Gość portalu: els napisał(a):
        > Tańszego całodobowego niż dialog za te 80 parę zł nie znajdziesz,

Człowieku, myśl co piszesz. Tańszego połączenia przez modem to może
        rzeczywiście nie, ale nie samymi modemami internet żyje.
        Przeciętny koszt abonamentu w sieciach osiedlowych to ok.40-60 zł, naprawdę
        uważasz, że to drożej niż Dialog??
        Ja za swoje łącze (24/24) płacę 50. Firma zwie się Magma (www.magma-net.pl).
        Nie wiem, czy obejmują zasięgiem Nowowiejską, ale okolice Grunwaldu zdaje się,
        że tak.
        • Gość: els Re: Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.03, 19:36
          skarolina napisała:

> Gość portalu: els napisał(a):
          > > Tańszego całodobowego niż dialog za te 80 parę zł nie znajdziesz,
          >
          > Człowieku, myśl co piszesz. Tańszego połączenia przez modem to może
          > rzeczywiście nie, ale nie samymi modemami internet żyje.

Myślę, cały czas myślę co piszę i myślałem om samodzielnym, najpeostszym
          modemowym połączeniu a nie o szukaniu "wspólników" do sieci osiedlowej. Jak
          było mało zrozumiałe to mogę napisać drukowanymi :)

Pozdrawiam , els
        • sledzik4 Re: Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU 19.09.03, 20:28
          skarolina napisała:

> Gość portalu: els napisał(a):
          > > Tańszego całodobowego niż dialog za te 80 parę zł nie znajdziesz,
          >
          > Człowieku, myśl co piszesz. Tańszego połączenia przez modem to może
          > rzeczywiście nie, ale nie samymi modemami internet żyje.
          > Przeciętny koszt abonamentu w sieciach osiedlowych to ok.40-60 zł, naprawdę
          > uważasz, że to drożej niż Dialog??
          > Ja za swoje łącze (24/24) płacę 50. Firma zwie się Magma (www.magma-net.pl).

24/24? (Takie jest założenie firmy) Chciałbym żeby tak było. Na tym skończę, bo
          nie chcę się......

> Nie wiem, czy obejmują zasięgiem Nowowiejską, ale okolice Grunwaldu zdaje
          się,
          > że tak.
          • Gość: Marta Re: Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 02:05
            Ja tez bym sie chetnie dowiedziala, czy na Nowowiejskiej jest cos tanszego od
            Dialogu.
            pozdrawiam
            • Gość: almac Re: Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU IP: *.e / 192.168.1.* 20.09.03, 02:21
              Mieszkam na Kozanowie gdzie akurat Dialogu nie ma (i chyba długo nie bedzie), a
              za internet płacę coś ok. 53 zł miesięcznie (24h/dobę), ale byłem w tej dobrej
              sytuacji, że mogłem wybierać pomiędzy droższą a tańszą firmą. (Swoją drogą po
              pojawieniu się konkurencji jedna z firm - dotychczasowy monopolista na osiedlu -
              też nieco zjechala z cenami)
              • Gość: forcju Re: Poszukuje Taniego DOSTEPU DO INTERNETU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 12:11
                dziekuje za dotychczasowe informacje. Jesli ktos ma jeszcze jakies info na
                temat firm ktore udostepniaja interenet droga radiowa, albo ze w okolicy ulicy
                nowowiejskiej 81 jest jakas siec lokalna to prosze o info . z gory dziekuje.
                pozdrawiam Was wszystkich ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka