Gość: Rafis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.03, 23:16 Zakladam nowy klub Gejowski. Chetnych prosze o kontakt pod adresem: wroclawczyk@NOSPAM.gazeta.pl Z gejowskim pozdrowieniem, Rafis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebcat Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.03, 23:19 Ja sie zapisuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: Nowy klub Gejowski IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.09.03, 14:53 a beda jakies legitymacje CZLONEKowskie czy cus? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 20:14 Jestem adwersarzem Rafisa. Ale nie mogę ścierpieć jak dureń przyjmuje cudzego nicka. Gospodyni na to mówi krótko: "wal się palancie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 21:35 To, oczywiście, jakiś dureń, a nie Kościelny. Moja Gospodyni tak się nie wyraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 21:51 Nie mam już Gospodyni. Nie byłem z niej zadowolony. Zatrudniłem Gospodarza. O wiele lepiej się rozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 21:58 A ma na imie Aniol ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciota Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 21:20 Kocham Cię Rafisie i cieszę sie z Twojego pomysłu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 21:43 Wreszcie wiemy dlaczego Rafis tak chętnie uczestniczy w tym forum. On po prostu szuka "towarzystwa" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał Re: Nowy klub Gejowski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 09:55 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Zakladam nowy klub Gejowski. Chetnych prosze o kontakt pod adresem: > > wroclawczyk@NOSPAM.gazeta.pl > > Z gejowskim pozdrowieniem, > > Rafis Zmień nazwę na klub pedała to się chętnie zapiszę, moja ty rafisowa ciotko. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś