agatta.d 03.07.08, 21:23 Witam, szukam namiarów na striptizera na wieczór panieński dla mojej przyjaciółki. Zależy mi na kimś sprawdzonym,kimś kto dobrze wygląda i potrafi rozkręcić imprezę :) Proszę o konkretne odpowiedzi a nie umoralnianie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ernest Re: striptizer na wieczór panieński IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.08, 21:41 Ja chętnie się rozbiorę. Mimo osiemdziesiatki wygladam jeszcze bardzo ponętnie i wiosną w sanatorium miałem niezłe branie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Ja mogę ze darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:41 Jak podeślesz swoje zdjęcie to mogę to zrobić za darmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G z J ...pod warunkiem że nie będę musiał golić jajek... IP: *.e-wro.net.pl 03.07.08, 21:51 Mogę ja ale pod warunkiem że nie będę musiał golić jajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrr Re: striptizer na wieczór panieński IP: *.lanet.net.pl 04.07.08, 10:32 tancerz-adam-prywatki.eu.interia.pl/index.html - polecam adama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: striptizer na wieczór panieński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:14 to jest prawdziwe, czy to czyjsć niesmaczny żart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno To jest najprawdziwsze marzenie idiotek. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.08, 16:06 Musza zobaczyc, dlaczego sie wkrotce po slubie rozwioda. Maja po dwie komorki: jedna szara i jedna w torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrr Re: striptizer na wieczór panieński IP: *.lanet.net.pl 04.07.08, 19:30 dlaczego niesmaczny? soczysty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: striptizer na wieczór panieński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:49 zapalona świeczka w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: striptizer na wieczór panieński IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.08, 21:44 hahahhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonyus Re: striptizer na wieczór panieński IP: 89.100.71.* 26.10.08, 14:39 Gosc jest odrazajacy! Zero mięśni, zdjęcie na stronie ma z przed min 10 lat:D ubrania z dawnych czasów świetności, nawet się w nich nie dopina!! Polecam dla ludzi o mocnych nerwach i szukających mocnych wrażeń:D Odpowiedz Link Zgłoś