corw-inc 08.07.08, 15:30 Czy moze ma ktos jakies doswiadczenia z ta lecznica i urologiem dr Michal Wrobel??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Urolog EuroMediCare IP: *.e-wro.net.pl 08.07.08, 21:35 Polecam dr Wojciecha Kołaczyka z Uromedica na ul. Krzyckiej. Super lekarz. www.uromedica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
corw-inc Re: Urolog EuroMediCare 09.07.08, 11:21 Dzieki za porade. A czy tam robia tez drobne zabiegi w narkozie i w dobrym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Urolog EuroMediCare IP: *.e-wro.net.pl 09.07.08, 14:15 Tak jak piszą na stronie Uromedica - część zabiegów jest refundowana przez NFZ / ja miałam robioną cystografię na NFZ/ oraz byłam operowana w szpitalu na ubezpieczenie. Jak dokładnie jest ze wszystkimi zabiegami to nie wiem, myślę że pełnych informacji udzieli Ci Pani w rejestracji, jeśli zadzwonisz i dopytasz o to, co Cię interesuje. Dodać mogę, że lekarz kompetentny, miły i z dużym poczuciem taktu. Cieszę się, że trafiłam do takiego lekarza. Więcej opinii na stronie www.znanylekarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
corw-inc Re: Urolog EuroMediCare 09.07.08, 21:31 Dzieki za rade, jutro tam zadzwonie. Ale moze ktos byl u dr Wrobla? No i moze ktos cos robil na Pilczyckiej podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Urolog EuroMediCare IP: *.e-wro.net.pl 17.07.08, 16:23 Czy poszukiwania dobrego urologa zakończone sukcesem? Będąc w szpitalu słyszałam rowniez dobre opinie o dr Belda z kliniki Multimedica na Zakrzowskiej - może tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:15 ja polecam dr Grzesiczak - wieloletnie doswiadczenie i praktyka a to ważne. Niestety nie wiem gdzie obecnie przyjmuje. Grzesiczak Janusz, lek. med. Spec. urolog tel. 0 71 352 90 43 - telefon/fax adres 51-125, Wrocław, Torowa 21 woj. dolnośląskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:20 Popieram -dr Grzesiczak jest rewelacyjny. Na miejscu robi badanie moczu i usg Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: Urolog EuroMediCare 14.08.08, 22:03 Beldy nie polecam. Przyłożył rękę do mojego okaleczenia, jest arogancki, niekulturalny, zachowuje się tak, jakby oczekiwał jakichś gratyfikacji, zostawia pacjenta bez pomocy medycznej... że ja go nie zgłosiłam do rzecznika praw pacjenta, to chyba tylko dlatego, że te 5,5 roku temu byłam jeszcze mocno nieświadoma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Urolog EuroMediCare IP: *.e-wro.net.pl 12.08.08, 14:24 Czy byłes może u doktora Wrobla? Jakie wrażenia? jeśli u innego urologa podziel sie wrażeniami. Sama szukam dobrego urologa do przeprowadzenia operacji - kazda opinia na wagę złota. Odpowiedz Link Zgłoś
corw-inc Re: Urolog EuroMediCare 12.08.08, 14:33 Bylem u niego, robilem tez zabieg. Wydaje sie byc kompetentny. To co mozna mu zarzucic to "rozlatanie", ma za malo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1021 Re: Urolog EuroMediCare IP: *.31.201.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.09.14, 21:54 Michał Wróbel z Wrocławia, EuroMediCare na Pilczyckiej. Tak - kilka wizyt i zdecydowanie dobre doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś