Gość: zonk IP: 213.25.69.* 15.07.08, 21:25 Ale czy Siemiński zechce sprzedać? Jego wypowiedzi są dość zagmatwane w tej kwestii! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fantomas Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.generacja.pl 15.07.08, 22:32 "nabyciem śląskiego zespołu" jakiego slaskiego k... Odpowiedz Link Zgłoś
radziu.2 Kurzewski dziś kupi Śląsk? 15.07.08, 23:02 W życiu nie dałbym ani złotówki na klub sportowy, którego pseudokibice nie mają szacunku dla człowieka, który utrzymuje ich klub. Czy był to Schetyna, za którego czasów klub osiągał sukcesy czy też Siemiński, który wydaje swoje pieniądze na zabawę dla bydła zawsze dobrodziej jest i był opluwany. Powiedzcie mi, dlaczego miałbym utrzymywać wasz klub? Abyście mnie obrażali na każdym kroku i szargali moim nazwiskiem? Nie znajdziecie takiego frajera, bo swoją postawą i brakiem wdzięczności na to nie zasłużyliście. Przychodzicie żebrać o pieniądze? A ja wam mówię spadajcie! Inwestowanie w was nie ma sensu, bo nic nie da. Co najwyżej kilka meczów na których będzie komplet a wszystkie pozostałe przy garstce kibiców. Do tego brak zainteresowania mediów. Po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwo Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.08, 00:17 radziu?? co tobie w glowe?? ile razy bedziesz pisal to samo?? juz to wszyscy czytali... plyta sie zaciela?? a tobie kto kaze dawac na klub??-nie chcesz, nie przychodz na mecze,a wiec nie dawaj na klub... a bydlo - tak masz na imie?? skrzywdzili cie rodzice, oj skrzywdzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 09:29 Nie wiem czy to zawsze Ty, ale przy każdym artykule dotyczącym Śląska wypowiada się jakiś ćwok i mówi o niewdzięczności pseudokibiców itp. Wspomina, że nie dałby ani złotówki itp.. zatem, nie dawaj kolego nawet ani grosza i żegnaj :) Sprawa rozwiązana :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Gucwiński Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.cust.tele2.pl 16.07.08, 10:44 Piszesz tan sam post ktoryś juz raz. Nie wiem, dlaczego tak bardzo zależy Ci, żeby Wrocław poznał Twoją opinię. Nie masz racji stawiając w jednym szeregu nasz stosunek do Waldiego i Schettiego. Schetti bywał czasami krytykowany, zwłąszzca po zwolnieniu Bucciego, ale zawsze miał szacunek. Postawił klub na nogi i organizacyjnie, i finansowo, i sportowo. I ten szacunek ma do dzisiaj. Powinienieś to wiedziec kratytykując nas tak jednoznacznie. Waldi natomiast popełniał same błędy. Nie zarzucam mu złej woli, tylko brak rozsądku. Skłócił się z dzinnikarzami, żądając od nich np. deklaracji, ze będą pisac o klubie tylko dobrze. Ciągnąła się za nim twarz buraka. Może niesłusznie. I teraz sposób, w jaki pozbywa się Śląska. Szantażem i w ostatniej chwili. To nie jest poważne zachowanie. I jeszce o kibicach. Jak zawsze, ludzie są różni, ale ja nigdy nie słyszałem w hali żadnych wykrzykiwanych wulgaryzmów pod niczyim adresem. jestes odosobniony w swoim przekoniau, że jestesmy kiepskimi fanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclove Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.08, 08:06 To nie tak jest jak piszesz "radziu2"bo ja na mecze chodzę z rodziną i wiem że 2 lata temu kibice uwielbiali Siemińskiego ale on się zmienił i zerwał kontakt z kibicami , z mediami ,zrobił z klubu twierdzę i odcią kibiców od bycia na meczach sparingowych Śląska a drużynę zamknął przed mediami i kibicami i zawodnikom pozwolił mówić tylko dobrze o klubie a najgorsze to było wprowadzenietylko karnetów sponsorskich co po krytyce mediów i kibiców zmienił ale dał takie wysokie ceny biletów że mogli codzić na mecze tylko bogaci a biedniejsi kibice tylko łykali łzy bo ich nie było stać na bilet.Wiem to po sobie a garstka biletów najtańszych na najgorsze miejsca była od razu wykupywana ale kibice woleli stać żeby coś mogli zobaczyć.Też wiem to po sobie.Aśrodek hali gdzie bilety były po 50zł i 60zl często był pusty i dlatego doping na hali był coraz słabszy bo nie było młodzieży , studentów tylko bogacze ipopcorniarze w garniturkach.Doping był jedynie pobokach hali na tańszych miejscach . I nikt z zarządu klubu ani Siemiński nie zorganizował spotkań zkibicami przy szczerej rozmowie co jest złe a co dobre co zmienić aby przyciągnąć kibiców na mecze tak jak to robią w innych klubach koszykarskich bo ważny jest kontakt z kibicami a nie ich odpychanie a kibice koszykarskiego Śląska są najlepsi w Polsce i PLK to mówi nie tu chamstwa i rasizmu i wyzwisk . Na mecze chodzą całe rodziny nawet malutkie dzieci. Idlatego jak Siemiński zapytał " czy dobrze pracujemy ?" Hala odpowiedziała mu "NIE" bo inaczej jak mogli mu to powiedzieć skoro nie organizował spotkania z kibicami?To tyle wyjaśnienia całej sprawy bo jesteśmy wdzięczni za to że 2 lata temu dobrze prowadził klub i za 2 brązowe medale ale się zmienił w surowego , bezwzględnego szefa a bez kibiców klub nie będzie nigdy dobrze funkcjonował. Dlatego teraz niech szybko sprzeda temu kto ma zapał do Śląska i wprowadzi trochę świeżego wiatru w działalność klubu bo cała Polska wie że liga bez Śląska to nie liga i tylko Śląsk miał największą oglądalność w telewizji ale przez bojkot mediów tych transmisji nie było i na mecze wielu nie było z nas stać . Tylko WKS ŚLĄSK NA ZAWSZE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: 88.220.84.* 16.07.08, 08:51 do wroclove: rozumiem Twój żal i rozgoryczenie, ale pisanie o tym, że liga bez Śląska nie ma oglądalności jest grubo przesadzone. Poza tym nie pisz chłopie WKS Śląsk, bo takiej drużyny od wielu lat nie ma nawet w lidze okręgowej, chyba że jako ich kibic nie bardzo orientujesz się co oznacza WKS? To jest Wojskowy Klub Sportowy, a taki o ile wiem już dawno przestał istnieć. WKS nigdy nie grał w Orbicie więc zastanów się co piszesz. Reasumując nie ma WKS-u Śląsk więc o co zamieszanie? I zdaj sobie sprawę, że żal w koszykarskiej Polsce po odejściu Śląska z ekstraklasy trwałby jedynie do pierwszej kolejki rozgrywek - co najwyżej. Wy w tym swoim wrocławiu macie przerost swojej wielkomiejskości i wydaje wam się, że bez was liga się zawali, kraj przestanie istnieć, a co gorsza Europa zniknie z mapy świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 09:36 Jej jej jej następny się znalazł... Wrocławski Klub Sportowy (piłka nożna)... ależ skąd... myślenie boli kolego boli... poza tym od zawsze się krzyczało WKS WKS na meczach Śląska, zabronisz nam tak krzyczeć ?... Kup sobie loda i idź sobie popisać do jakiejś trolowni... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? 16.07.08, 10:04 Przecież ten wkurzony pisze z Gerlic. Właśnie zapuszcza wąsy, nie chcą mu rosnąć i jest wkurzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkss Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 13:00 jest WKS kolego, tylko, że gra w 2. lidze i jest to druga drużyna Śląska, która gra w Kosynierce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj67 Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:58 radny zielinski cicho siedzi w pilke bardziej sie angazowal a jezeli jest szum w jego bylej druzyny jest b.cicho,czyzby nie mial w tym interesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.08, 21:00 No to chyba nie znasz wynikow ogladalnosci. Bez slaska mecze bede pokazywane w polsacie sport extra 3 o 3 w nocy (taki prime time dla malych miasteczek). Ewentualnie na tvp sport 2, obojetnie o ktorej porze. przejrzyj na oczy, sport w malych miasteczkach to jakas pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.08, 17:46 I co? Wygląda na to, że cena na Śląsk nagle znacznie wzrosła. Waldi chce już 4 mln :-P Jednak nie będzie Śląska Wrocław w PLK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Kurzewski dziś kupi Śląsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:04 jjstay.eu.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś