anlenki 08.10.03, 12:15 ze spodniami dla dwulatka, 92-98. Widziałyście gdzieś? Byłam wczoraj w Urwisie, takie sobie. I butów na zimę tez szukam. A w ogóle może poradzicie co lepiej kupić dwulatkowi, kurtkę samą, kombinezon, czy kurtkę ze spodniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie są fajne kurtki 09.10.03, 14:18 ja kupilam synkowi piekna kurteczke z cubusie w galerii dominikanskiej,ale ceny wysokie:(pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
merigold_triss Re: gdzie są fajne kurtki 09.10.03, 15:28 kupilam synkowi komplet 2 czesciowy w koniczynce w careffurze,fajne tez sa w cubusie a buty bartki sa na psich budach fajne i tansze niz w smyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki Re: gdzie są fajne kurtki 10.10.03, 09:19 Ceny kochane podajcie, ceny... Widziałam fajną kurtkę ze spodniami w Smyku - ja jestem nieco ograniczona sklepami które zwiedzam, późno wracam do domu i raczej chodzę do tych sklepów, które są otwarte nieco dłużej, BOBO CLUB (jakos tak) za 170,- PLN. Drogo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie są fajne kurtki 11.10.03, 11:02 według mnie 170zł za spodnie i kurteczke ,o ile jets wykonana z porzadnego materialu i przede wszystkim ciepla to nie drogo,ja za ta kurteczke w cubusie zaplaciłąm 159zł.Kurteczka jest bardzo ciepla i z nieprzemakalnego materialu,no i sliczna z wyglądu:)jesli ten komplet w smyku jets cieply i fajny material z którego w pralce nie zrobi sie szmatka,chociaz nie sadze bo wiele razy kupowalam w smyku i nie mialam problemu z ubrankami,to sie nawet nie zastanawiaj bo cena bardzo atrakcyjna,pozdarwiam-gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki Re: gdzie są fajne kurtki 13.10.03, 09:54 Dzieki za rade. Ja ostatnio kupowałam MARGUITY (chyba?) kurteczke i byla sliczna i kosztowala ok. 100,-. Teraz mój maluszek jest większy i potrzebuje spodni, ale poniewaz nie mam czasu chodzic po sklepach, nawet nie wiedzialam czy ta cena jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta75 Re: gdzie są fajne kurtki 13.10.03, 11:55 100 zł zakurtkę dla dziecka, które zaraz z tego wyrośnie to dużo jak na polskie warunki. Jeżeli kogoś stać na zakupy w CUBUSIE dla małego brzdąca to jest powyżej średniej krajowej (grubo). Cena to rzecz względna i pytanie czy coś jest tanie czy nie jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki Re: gdzie są fajne kurtki 15.10.03, 09:31 Anette, ja nie kupuje w Cubusie, dla mnie 100,-pln za kurtkę to też drogo - obiektywnie rzecz biorąc. Ale ponieważ zwiedzilam niewiele sklepów to nie wiem czy MOJE obiektywnie jest faktycznie OBIEKTYWNIE. Pytam o kurtkę ze spodniami, jak do tej pory najtańszy komplet znalazłam za 120,-PLN, pokryty materiałem, który zaraz przemaka.Czy jest sens takie cos kupować? Próbuję po prostu wyważyc proporcje ceny do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
daga28 Re: gdzie są fajne kurtki 15.10.03, 12:32 Ja swojemu dwulatkowi kupiłam piekny komplet kurtka ze spodenkami za 140 zł. I jak zawsze zakupu dokonałam na placu za Astrą. Jest tam sklepik prowadzony przez bardzo sympatyczne małżeństwo, którzy maja naprawdę dobre jakościowo rzeczy w przystępnych cenach. Kupowałam tam już wyprawkę dla malucha i ciągle jestem ich klientką. Oprócz ubeanek mają tam również wózki itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: gdzie są fajne kurtki 15.10.03, 13:09 daga28 napisała: > Ja swojemu dwulatkowi kupiłam piekny komplet kurtka ze spodenkami za 140 zł. I > jak zawsze zakupu dokonałam na placu za Astrą. Jest tam sklepik prowadzony > przez bardzo sympatyczne małżeństwo, którzy maja naprawdę dobre jakościowo > rzeczy w przystępnych cenach. Kupowałam tam już wyprawkę dla malucha i ciągle > jestem ich klientką. Oprócz ubeanek mają tam również wózki itp. W sprawie cen i kombinezonów się nie wypowiadam, jako, że moja córka jest szczęśliwie posiadaczką starszej o dwa lata kuzynki ;), natomiast potwierdzam to, co napisała Daga - sklepik jest naprawdę OK, rzeczy dobre jakościowo i ceny też sensowne. Sklepik znajduje się po środku placu, patrząc od strony Astry raczej po lewej niż po prawej stronie, na przeciwko sklepu z odzieżą indyjską. (Daga, o ten Ci chodziło??) pozdrawiam, skarolina Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki Re: gdzie są fajne kurtki 15.10.03, 13:52 A w jakich porach to jest otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
daga28 Re: gdzie są fajne kurtki 15.10.03, 16:03 Tak chodziło mi o ten sklepik. Otwierają go ok. 11 i jest czynny do 17. W związku z budową supermarketu na terenie placu zaczełam się niepokoić gdzie on teraz będzie się mieścił ? Może wiecie coś na ten temat. A jeszcze oprócz tego sklepiku na placu znajduje się bardzo fakny sklepik z butami dla dzieci różnych firm od drogich Bartków do nieco tańszych ale również fajnych. Wybieram się tam w sobotę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: gdzie są fajne kurtki 15.10.03, 16:26 To zajrzyj przy okazji na Bulwar Ikara, vis a vis SP nr 118. Tam do niedawna był sklepik z obuwiem ortopedycznym, a w tej chwili mają tam przede wszystkim obuwie dziecięce, firm najróżniejszych. Duży wybór, ceny przyzwoite. Sklepik prowadzi młode małżeństwo - sami mają małe dzieci, więc dobrze się orientują, o co chodzi z dziecięcymi butkami :-) pozdrawiam, skarolina Odpowiedz Link Zgłoś
romank Re: gdzie są fajne kurtki 20.10.03, 13:52 Jest jeszcze sklep na Muchoborze, ul. Szwedzka - spory wybór Namiary znajdziesz na stronie: www.olaimis.com.pl e-tata Odpowiedz Link Zgłoś
dipsy Re: gdzie są fajne kurtki 22.10.03, 21:07 Niedawno otwarli sklep z ciuchami dla maluchów w Tesco. Tam są bardzo porządne i ładne kombinezony Wójcika. Można je też kupować osobno. Ceny nie są niskie: kurtka około 160 zł, spodnie 90 zł. Poza tym mają duży wybór czapek, sweterków itd. Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś