birthdaycake 07.09.08, 12:29 Jak w temacie: gdzie we Wrocławiu można bezpiecznie przekłuć uszy? Słyszałam, że lepiej (i bezpieczniej) to zrobić w salonie piercingu, a nie u kosmetyczki i chciałabym się dowiedzieć, które salony piercingu polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa gothic Re: gdzie bezpiecznie przekłuć uszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 21:05 uszy robiłam sama ale vertical h. na Żeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birthdaycake Re: gdzie bezpiecznie przekłuć uszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:23 Czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia i może polecić jakis salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa gothic Sądzisz ze jak przekłuł c..ke to uszu nie da rady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birthdaycake Re: Sądzisz ze jak przekłuł c..ke to uszu nie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 17:28 Nie sądzę, że nie da rady :) Po prostu chciałam usłyszeć więcej propozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Przekłuj sobie... 09.09.08, 22:01 Może jeszcze nie miałaś okazji lub nikt Cię nie chciał... Przekłuj sobie cipę . grześ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali ty jesteś prostak ,pewnie elektorat PIS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 09:48 Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: ty jesteś prostak ,pewnie elektorat PIS... 10.09.08, 10:15 Szanowna Pani, jeszcze gorzej... głosuję na SLD. Resztę komentarza przemilczę, jak to u prostaków bywa zwyczajem. Dziewczyny, wiecej luzu... Pan Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś