Gość: cipciuś Re: co tu tak spokojnie ku... i frajerzy IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 17:34 oj jakże ciekawy pomysł, ja też tak zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwel Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 21:06 kocham twoją stara!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Re: Re: Re: IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 01:34 dupcia, pupcia i jeszcze raz dupcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron schehter Re: Re: Re: Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 14:06 cwelik ,cw...uś i pedałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Re: Re: Re: IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 21:41 pupa pipa papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron schechter Re: Re: Re: Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 07:13 laha dupa ci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 23:30 oh tak, ssij mą pytę, pls a potem pogadamy o oknach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 14:21 a co powiecie o oknach z serii greenline? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.play-internet.pl 24.04.12, 15:01 Chvj wie. Jak dla mnie zajeblste kvrwa w chvj, ale szwagier pierdoIił że chvjowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek78 Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.197.88.22.edial.pl 14.07.14, 20:23 Ja polecam firmę Dawart z Sycowa (obok Wrocławia). Brałem u nich niestandardowe drzwi, okna z łukami i rolety zewnętrzne. Rzetelna firma z dużym stażem na rynku. Mają dobre opinie. Ja ich znalazłem na allegro i nie żałuję. Porównywałem z innymi i muszę przyznać, że mają najlepszą relację cen do jakości. No i wykonują totalnie wszystko ;) Mili Panowie zabiorą też stare okna i zostawiają po sobie porządek! ;) allegro.pl/cieple-okna-energooszczedne-pasywne-okno-wroclaw-i4408670853.html allegro.pl/nowe-cieple-okna-najtaniej-jakosc-okno-wroclaw-i4408761151.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.156.114.49.mortin.pl 28.11.15, 13:14 Ja również skorzystałem z oferty firmy DAWART z Sycowa i jestem bardzo zadowolony! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 15:24 każda firma będzie mówić ze jest najlepsza warto zwrócić uwagę na cenę najlepiej sprawdź firmy w swoim miescie warto zwrocic uwage na firmy ktore realizuja przetargi w twoim miejscu zamieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.play-internet.pl 24.04.12, 15:35 Ja tam wolę wódki się napić. Polewaj kvrwa i nie pierdoI o oknach czy innych siatkach, co ty nie wiesz po co to forum-tu sie kvrwa wódkę przez neta pije, a nie z reklamami okien wyskakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vienio Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 15:45 zaczekac az blok bedzie remontowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renoma 2000 Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.12, 19:34 W marcu wymieniałem okna w mieszkaniu, zdecydowałem się na RENOMĘ 2000, ponieważ przekonali mnie dobrą jakością profili, okuć no i ceną. Ekipa montażowa profesjonalnie zamontowała stolarkę, beż żadnej fuszerki. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Szechter Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 19:40 Chvj mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron szechter cipciuś, jakiś frajerc się podemnie podszył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 07:30 lipa już tacy popularni jesteśmy że jakiś frajer w poprzednim wpisie się pode mnie podszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: cipciuś, jakiś frajerc się podemnie podszył IP: 217.153.189.* 26.04.12, 14:55 Legia to stara k...a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Qrwy!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 22:24 Spoko Aron, ten chvj (jak sam pisze) ma playa, także odróżniam :))))) A swoją drogą to qtas z niego i pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoj Ojciec Re: Qrwy!!!!! IP: *.play-internet.pl 27.04.12, 00:41 Liż fiuta kvrwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicpiuś Re: Qrwy!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 22:32 hap dzide, ssij pałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Wójek Re: Qrwy!!!!! IP: *.play-internet.pl 27.04.12, 23:45 Do lachy przystąp! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron szechter Re: Qrwy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 13:35 mój h... w twojej dupie , twoja dupa na moim h...u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.12, 21:21 Co to za firma Kupa 2000, to nie to samo co Gówno 2000? Reklama dźwignią handlu? Co za szmaciarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient renoma 2000 Re: ?? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 22:57 Gdybym miał sugerować się tymi opniami, które są zamieszczone na tym forum to chyba nigdy w życiu nie zdecydowałbym się na wymianę okien. Jednak zdecydowałem się ostatecznie na Renomę 2000, mają bardzo porządny produkt o wysokich parametrach i co najważniejsze korzystny cenowo. To co tutaj na forum jest wypisywane to totalna dzecinada i nie sugerowałbym się totalnie gó...arskimi wpisami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: ?? IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 22:16 Nódzisz śje w tym bjóże, rze piszesz tu jakieś dyrdymały jako żekomy klijęt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dsl.sta.abo.bbox.fr 26.11.12, 17:53 firma KRAINA OKIEN jest tylko po to by wyciagnac z was kase wiec uwazajcie. do momentu kiedy to oni czekaja na pieniazki z waszej strony to beda was nosic na rekach, ale pozniej juz o was zapominaja , kontakt telefoniczny bedzie ale tylko w momencie gdy to wy sami do nich zadzwonicie a oni tylko mowia ze wszystko zalatwia i nic. mam z nimi same problemy , okna zarysowane , brama garazow zle zamontowana (inna firma ktora sami wyslali poprawiala po nich), drzwi do kotlowni wgniecione ( zapopronowali rabat jak bym chcial nowe drzwi miec w gniecione ) uszczelki w oknach zle zamontowane , bakujace czesci ktore juz chyba nigdy nie zobacze a czekam od sierpnia. musialem postraszyc pismem od adwokata zeby cos sie ruszylo ale to i tak tylko po to zeby przyjechali i sprobowali cos poprawic bi i tak nic nie zrobili , obiecali ze jeszcze poprawia ale juz chyba zapomnieli moje istnienie bo juz wszystko zaplacilem wiec po co dbac o takiego klienta. do wszystkich co szukaja bobrej firmy szczerze ODRADZAM kontakt z nimi , to tylko kasa wyzucona w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 17:41 radzę omijać szerokim łukiem KRAINĘ OKIEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.free.aero2.net.pl 18.07.14, 17:28 potwierdzam powyższe w całej rozciągłości ze Kraina Okien to partacze jeśli chodzi o montaż - szybko i bylejak , wyrzucone niemałe pieniądze , obsługa beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza fix.wroclaw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.12, 10:43 Polecam.Dobra cena i profesjonalny montaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 10:27 Niedawno wymieniałam okna. skorzystałam z firmy Ferno z Karmelkowej. Pełen profesjonalizm, fachowa wymiana. www.ferno-okna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 22:52 no to zaje.... a ile Ci szef płaci, że musisz tu te bzdety wypisywać kociaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron szechter Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 07:17 przypioł ją w kantorku i chciała się odwdzieczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 21:27 jak kociak fajny to czemu nie, też bym zapiął od zakrystii Odpowiedz Link Zgłoś
kantory Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? 23.06.12, 13:47 dzięki za wypowiedzi w wątku, okazały się bardzo przydatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 22:48 a ty w swoim kantorku grzebiesz w rozporku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.12, 13:25 Ja mogę polecić okno-serwis-plus. Znalazłem ich ogłoszenie na reklamie w moim budynku, bodajże w windzie. Zadzwoniłem i zamówiłem, fajna obsługa, szybko i nie drogo no i porządnie :) Mieliście z nimi kontakt kiedys?... Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 22:50 Miałem z nimi z nimi kontakt, wyruchałem ich w zad. Będą długo pamiętać te chwile rozkoszy, a Ty Januszku nie chciałbyś spróbować? Nie masz innego pomysłu na autoreklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 15:34 Nie jest to żadna autoreklama, mi się akurat dobrze współpracowało, może był inny skład ekipy i stąd ta różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 21:58 a który brał Cię w zad, żeś taki zadowolony? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystex krystex@vp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 20:40 Zapraszam wszystkich poszkodowanych i mających jakiekolwiek roszczenia . Z Poważaniem Świtaj Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: krystex@vp.pl IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.12, 21:50 sebek bujaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Zajebista firma IP: *.play-internet.pl 09.07.12, 01:18 Chłopaki łoją wódę, jak ta lala, okna tez nieźle, trochę krzywe, ale trudno po dwóch litrach wódy prosto montować. Dobrze tez ru...ą, sąsiadki pały ssały jak ta lala. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Heka Plast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 08:47 Nie uwierzycie państwo ale wybierając okna do swojego nowo wybudowanego domu negocjowałem z największymi i najlepszymi . Oknoplast,Empol, Budwar,Avante i co...... Nie wybrałem nikogo z tych wyżej wymienionych , weszłem na forum Muratora i poczytałem o pewnej firmie w okolicach Wrocławia . Pełen szok ,facet ma biuro w domu z pełną ekspozycją, podejście jakbyśmy byli członkami rodziny. Nie sztuczne dukanie jak w salonach firmowych, no i okna przepiękne.......nie kadząc nikomu z reką na sercu zapraszam was do wysłania oferty do firmy Bau Man z Oleśnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmirkow Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 12:15 Polecam okna z roletami na ul. Krzywoustego firma ELEVEN. Nie szastają rabatami ale ceny mają normalne. Zadowolona jestem o dziwo z montażystów, proszę pytać czy jeszcze montuje Pan Edek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicpiuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 00:25 kolejni desperaci szukający miejsca na swoją reklamę... Jak jesteście tacy dobrzy, to siedźcie cicho, znajomi Waszych klientów sami przyjdą z chęcią. A taka reklama jest sztuczna, aż się rz..ć chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron szechter edek z krainy kredek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 12:55 A u mnie montuje edek z krainy kredek razem z pinokiem a na pomiary jeżdzi bolek i lolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: edek z krainy kredek IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 01:11 cześć Aron, dawno Cię nie było :) a u mnie montuje specjalista od siedmiu boleści, murarz tynkarz akrobata w wolnych chwilach kompozytor organista nurek skoczek i pianista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron szechter Re: edek z krainy kredek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 08:03 operator wałków giętkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unknown Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.15, 08:15 Czy od momentu własnej reklamy przez tą firme, ktoś korzystał z jej usług? potrzebuje rzetelnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Renoma2000 Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: 78.8.136.* 17.08.12, 17:37 Oj coś widzę, że rośnie "uczciwa" wymiana "opinii" klientów na temat wymiany okien w Renomie 2000. Przecież wiadomo, że pisze o sobie sama konkurencja i mało tu prawdziwych klientów. Ja wymieniłem, nie było żadnych problemów i wszystko poszło świetnie i bez komplikacji! Polecił mi ich kolega, który także był zadowolony. Jeśli szukacie firmy okiennej to jakiej nie wpiszecie, żeby poszukać opinii będzie to samo i żal ludzi, którzy wierzą w moc, wiedzę i mondroźć internetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.12, 09:19 A co to takiego ta "mondroźć internetu" ? Może cholera to jakaś choroba, daj znać bo jak jestem zarażony to mogłem innym to badziewie "sprzedać", kurde biegnę do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 22:14 siku mi się chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.12, 11:43 Zdecydowałem się na wymianę okien w renomie przy legnickiej, ponieważ zachęcili mnie naprawdę ciekawym produktem w rozsądnej cenie (okucia z górnej półki i długi okres gwarancyjny). Oczywiście miałem oferty z konkurencyjnych firm (droższych jak i tańszych), ale najbardziej profesjonalnie obsłużono mnie w renomie. Po montażu nie żałuję, ekipa zamontowała okna w sposób solidny. Jestem zadowolony ze swojego wyboru. Polecam niezdecydowanym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 21:14 Zaje.... po tym tekście zachciało mi się kupę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron szechter ej cymbały juz po wakacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 08:18 co tu taki spokój , lewaki z wyborczej się obrażą że nie ma wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicpiuś Re: ej cymbały juz po wakacjach IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.12, 22:13 Witaj Aronie, jak się cieszę że znów jesteś. Z tymi pedałami tu jest nudno. Pozdrawiam, teraz znowu będziemy wspólnie je...ć tych pomiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron szechter kupcie u mnie okna proszę , ja jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 07:16 mam uczciwą firme, najlepsze okna a moi monteży recytują Mickiewicza na robotach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: kupcie u mnie okna proszę, ja jestem najlepszy IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 23:09 Naleprze okna som ó Arona!!!. Nieh chołota idzie i kópóje, bo som zaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.internetia.net.pl 28.09.12, 12:10 Nie polecam firmy Renoma 2000 większych partaczy nie widziałam!! brakuje im firm do montowania okien, spóźniają się z terminami są nie rzetelni Odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 12:59 Ale podobno ich robole mają duże pałki. Tak mówią na mieście kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 00:05 Lucyna jest brzydka, to jej nie ruszyli, dlatego bzdury tu pisze. aha i ma okopcony tyłek, bo dużo pierdzi i wali kupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.static.korbank.pl 07.02.13, 16:17 nie polecam renoma 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
agakulinowska Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? 13.11.12, 14:47 Z czystym sumieniem polecam KMM OKNO w CH ARENA we Wrocławiu są oni poducentem więc ceny bardzo konkurencyjne jakość też dobra a no i fachowi i przystojni Panowie:))). Wymieniałam okna we wrześniu do tej pory wszystko super montaż bezproblemowo i czysto jak dla mnie rewelacja w przystępnej cenie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkp Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.boingboing.net 02.01.13, 21:01 Polskie Koleje Państwowe – firma z Warszawy z mackami w całej Polsce, której głównym przedmiotem działalności jest łagodzenie skutków bezrobocia oraz organizowanie manifestacji, wieców, itp. Uboczną działalnością PKP jest świadczenie usług teleportacji przy pomocy pociągów. Od pewnego czasu spółka oferuje także usługi z zakresu przewozu autobusami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lans Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.deploy.akamaitechnologies.com 02.01.13, 21:04 Zimny łokieć (alt. ekierka) – podstawa lansu na osiedlu i w ogóle wszędzie gdzie można pojawić się karem. Polega na wystawieniu swojego wyrzeźbionego na pakerce i poprawionego kreatyną, muskularnego ramienia i oparciu łokciem o opuszczoną szybę w drzwiach naszego bolidu. Trzeba dojść do wprawy, by wyglądać najluźniej, jak to tylko możliwe. Legenda -Prawidłowo wystawiony łokieć będący częścią bardzo muskularnego ramienia. Posiadanie tatuaży na wystawianym ramieniu bardzo wskazane. - Druga ręka, wyprostowana ale luźno i pewnie spoczywająca na kierownicy. Nadgarstek odpowiednio zgięty w dół. Na tej ręce powinien znajdować się jakiś złoty zegarek a na palcach kilka złotych sygnetów. - Luźna postawa ciała, nie wyprostowany jak pierwszy lepszy leszcz w okularkach, który boi się o utratę prawa jazdy. Pozycja ma być prawie, że leżąca. - Palenie szluga w trakcie zimnego łokcia jest bardzo ważne. Każdy wie, że może i szkodzi zdrowiu, ale wygląda się zajebiście z ćmikiem w twarzy. Marka nie ma znaczenia, i tak nikt nie zauważy, że w rzeczywistości palisz Męskacze a nie Marlborasy. No chyba, że chcesz zapalić przy czikach. Wtedy najlepiej przed wyjazdem przesypać szlugi do pustego opakowania po Marlboro albo Pall Mallach i nikt nie zauważy. - No i oczywiście odpowiednio przygotowany furacz, z którego wydobywa się jakiś zajebisty umc-umc-umc. Wszystkim lachonom stringi same pospadają gdy zobaczą takiego kierowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 20:26 Sennik - zbiór najczęściej spotykanych marzeń sennych, który zawiera dużą liczbę symboli sennych i ich interpretacji. Marzenia senne... wiki-sennik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicpicuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 00:55 wróciłem, poczytałem i się znudziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalina Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.13, 11:34 Wyminęłam okna na Karmelkowej w firmie Ferno. Polecam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do idiotki Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.13, 03:44 wymijaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek777 Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.icpnet.pl 21.02.13, 16:02 U mnie okna wymieniała firma AGA-POL z Oleśnicy. Firma rzetelna i profesjonalna. Nie było żadnych niedoróbek, jakość okien bardzo wysoka. No i mają niskie ceny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWLEX Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.internetia.net.pl 06.03.13, 13:46 Polecam firmę Lewlex z Wrocławia przy ul.Krakowskiej 180 ,niedawno wymienili mi okna,jestem bardzo zadowolona.Profesjonalne podejście,szybka wycena(wystarczy napisać meila z orientacyjnymi wymiarami),okna w atrakcyjnej cenie. Firmę Lewlex poleciła mi znajoma, która również była zadowolona ( dodatkowo montowali u niej drzwi przesuwne). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.static.korbank.pl 08.07.13, 14:33 W życiu głupszej autoreklamy nie czytałem... Koleżanka mi poleciła i montowala drzwi przesuwne.... Chociaż nazwę autora byście zmienili... wschodniościenne niedoroby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.13, 14:57 Polecam firmę CONCEPT ART - www.conceptart.wroclaw.pl . Najlepsze ceny okien!, a Państwo, którzy tworzą tą firmę są niezwykle mili, sympatyczni a jednocześnie konkretni i elastyczni:) Montaż okien został przeprowadzony bezproblemowo, szybko i czysto, co również istotne. Pełen profesjonalizm i jasne zasady współpracy. Mogę ich polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 22:04 elastyczni? no pewnie, jak montażysta sam sobie zrobił.. fuj nie powiem Wam co? Łykał do ostatniej kropelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciuś Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 23:37 jak coś to drutexa zrobią Ci wszędzie? to chyba dobrze chłopie, spuścisz sobie z krzyża. Dla siostry też byli OK? no super fajna rodzinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: A jebiąminety? IP: *.finemedia.pl 09.07.13, 01:57 Diler Stolbudu Włoszczowa na Krakowskiej Ekoprofit - okna i drzwi solidnej jakości, nie tanie ale warte swojej ceny. Standardy typowe dla większości tego typu firm : wszystko gra i buczy dopóki nie wpłacisz kasy. Potem już z terminowością, słownością i rzetelnością bywa różnie. Właściciel jest w porządku, ale nie panuje nad burdelem, niekompetencją i zlewactwem ludzi których ma w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka-pamietasz Re: A jebiąminety? 29.04.15, 12:57 ja również polecam ekoprofit, zlewactwa nie zauwazylam, jestem bardzo zadowolona, wszystko terminiowo i zgodnie z tym na co sie umawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient gość okna Milicz IP: *.31.66.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 22:24 Uwaga na firme Michel z Milicza-są nie solidni nie terminowi. Przeciągają termin montaż z tygodnia na tydzień. Po zamontowaniu nie doczekasz się na przyjazd w celu reklamacji. A co najgorsze Pan Leszek nie odbiera telefonów a jak się juz dodzwonisz do biura to pracownik nic nie wie i tak to trwa w kółko. Odradzam !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek365 Re: gość okna Milicz 28.11.13, 10:54 Gość portalu: klient napisał(a): > Uwaga na firme Michel z Milicza-są nie solidni nie terminowi. Przeciągają termi > n montaż z tygodnia na tydzień. Po zamontowaniu nie doczekasz się na przyjazd > w celu reklamacji. A co najgorsze Pan Leszek nie odbiera telefonów a jak się j > uz dodzwonisz do biura to pracownik nic nie wie i tak to trwa w kółko. Odradzam > !!!!!!!!!!!!! > hmmm ja bardzo dobrze kojarze firmę MICHEL solidnie ,fak roboty mają i może ciezko sie wyrobić ,,może trafił na nie wypłacalną osobę ,, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek365 Re: gość okna Milicz 11.12.13, 16:51 hmmm ja bardzo dobrze kojarze firmę MICHEL solidnie ,fak roboty mają i może ciezko sie wyrobić ,,może trafił na nie wypłacalną osobę ,, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
leszcz007 Re: gość okna Milicz 20.05.16, 11:19 Potwierdzam, Firma PPHU MICHEL to krętacze. Żeby tylko sprzedać okna, a później ciężko doczekać się na uznanie reklamacji czy naprawę rolety. Radzę omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON Re: gość okna Milicz IP: *.tktelekom.pl 12.02.14, 20:57 WIDOCZNIE TRAFIŁ NA GOSCIA KTÓRY MU NIE ZAPŁACIŁ FIRMA MICHEL JEST OK MAJĄ PRACY I TRUDNO NADĄŻYC , A PAN WOGÓLE Z ŻYCIA ZADOWOLONY ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Fix-a Re: uwaga na firmę FIX z ul. Borowskiej !!! IP: 217.153.220.* 20.08.13, 16:50 POTWIERDZAM W 100% , FIX z ul. Borowskiej we Wrocławiu TO NAJGORSZA FIRMA NA RYNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZIEJ NIEUDOLNEGO MONTAŻU i LEKCEWAŻENIA KLIENTA NIE SPOSÓB SOBIE WYOBRAZIĆ..... CZEKAŁEM PONAD ROK NA REKLAMACYJNĄ WYMIANĘ OKIEN TARASOWYCH I SIĘ NIE DOCZEKAŁEM. W TRAKCIE TEGO OKRESU BYŁO KILKANAŚCIE INNYCH REKLAMACJI DOTYCZĄCYCH MONTAŻU OKIEN I ROLET - KOSZMAR O KTÓRYM TRUDNO ZAPOMNIEĆ !!! W KOŃCU CIERPLIWOŚĆ MOJA SIĘ WYCZERPAŁA I POZWAŁEM FIRMĘ FIX DO SĄDU, SPRAWĘ OCZYWIŚCIE WYGRAŁEM !!! OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: uwaga na firmę FIX z ul. Borowskiej !!! IP: 46.77.124.* 25.09.13, 14:44 Aż dziw bierze, że nieuczciwa konkurencja zamiast zabrać się ostro do pracy pisze szkalujące, nieprawdziwe i bezzasadne oszczerstwa.Nie szkoda na to czasu.Czemu anonimowo, jeśli to prawda? Zrobił się tu prawdziwy śmietnik,zamiast rzeczowej wymiany doświadczeń,wulgaryzmy i anonimowe w większości kłamstwa:( A cierpi klient bo uczciwa firma i tak się obroni. Norbert Frąckowiak Dyrektor handlowy PPHU FIX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Jaka firmę polecacie do wymiany okien?? IP: *.static.chello.pl 22.12.13, 02:13 nowa pracownica lakbudu? staraj się staraj :)) dalej tam tak wali strychem? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Fix Wrocław 17.02.14, 12:25 Polecam firmę Fix z ul. Bystrzyckiej.Kupiliśmy okna z Vetrexu i ciepły montaż. Sprawdzone wszystko przez inspektora i wsio ok. Brakowało dwóch klamek, ale szybko dowieźli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Fix Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 21:17 Jasne :) aby wiarygodnie wpis wyglądał to warto dorzucić mało znaczący ,a uwiarygodniający szczegół jakim są klamki za parę groszy . Tiu tez sam spam firm bez przyszłości .:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicpuś Re: Fix KNORR IP: *.static.chello.pl 28.02.14, 21:14 ...ale wkoło jest wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicpuś Re: jaka firma do montażu okien hekaplast ?? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.14, 00:35 opisz łamago coś więcej, a nie szkaluj go. Odpowiedz Link Zgłoś