Dodaj do ulubionych

gdzie kupię podkładki pod tabl. rejestracyjne

24.09.08, 20:53
takie zwykłe, bez napisów, widzieliście może w marketach albo w jakichś
sklepach motoryzacyjnych?
Obserwuj wątek
    • clooney_g Re: gdzie kupię podkładki pod tabl. rejestracyjne 24.09.08, 21:26
      Na Swietojanskiej !!!
    • Gość: Piotrek w Norauto IP: *.54.16.216.static.telsat.wroc.pl 24.09.08, 21:33
      a dobre zakłady z branży motoryzacyjnej same rozdają swoim klientom :)
      • komterp Re: w Norauto 24.09.08, 21:38
        z reklamami, dziękuję, wolę kupić :-) to tak jak chodzić w darmowych ciuchach
        rozdawanych w ramach promocji....
        • Gość: Emeryt Re: w Norauto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 21:51
          Taki mały sklepik na Kotlarskiej.
        • Gość: Piotrek Re: w Norauto IP: *.54.16.216.static.telsat.wroc.pl 24.09.08, 22:00
          bez napisów też są, tylko droższe (nie 8, a 12 zł bodajże). A Ty co? Następny, co to jeździ samochodem i to nie masce czy bagażniku tylko zderzaku i mikroreklamy w oczy kłują...
          • Gość: pepe Re: w Norauto IP: *.dialog.net.pl 25.09.08, 16:13
            Wiesz, sam kupiłem podkładki bez żadnych napisów, wydałem sporo kasy na
            samochód, a dealer jeszcze na nim się reklamuje, nie pytając mnie o zdanie.
            • Gość: Piotrek Wybaczcie, ale niczego nie rozumiem IP: *.54.16.216.static.telsat.wroc.pl 25.09.08, 20:29
              a Wasze upodobanie do ramek bez napisów jest dla mnie co najmniej dziwne. Ale o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam.
              • kukoc Re: Wybaczcie, ale niczego nie rozumiem 29.09.08, 14:58
                Nie o gust chodzi, pytanie dlaczego na swoim samochodzie mam mieć reklamę salonu
                samochodowego? Mnie nikt nie pytał przy kupnie samochodu o to czy chcę ramkę z
                napisem czy bez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka