kalpuria 29.10.08, 01:10 Potrzebuję namiary na dobrego chirurga(bądź chirurgów) dziecięcego- chodzi o stulejkę.Mogą być prywatnie lub na NFZ.Z góry dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. IP: *.e-wro.net.pl 29.10.08, 08:44 Sama nie korzystałam, ale tak się składa, że od kilku tygodni czytam wiele na temat chorób układu moczowego. Z opnii matek dzieci mających problemy urologiczne, polecanymi urologami dziecięcymi są we Wrocławiu dr Wojciech Apoznański i dr Dariusz Patkowski www.poliklinika.com.pl/specjalisci-urologia.php. Wiele informacji na temat problemów urologicznych znajdziesz na forum www.uronef.pl/forum. Naprawdę kopalnia wiedzy i doskonałe wsparcie dla rodziców. W przypadku trudniejszych zabiegów to tylko Centrum Zdrowia Dziecka i doktorzy: Jerzy Czyż, Mieczysław Śmigielski. Odpowiedz Link Zgłoś
kalpuria Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 10:15 fajnie Magda,że mi napisałaś o tym forum.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magd-a50 Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 19:22 Cieszę się,że zajrzałaś na to forum. Przyznam się, że ja nie mam problemu ze zdrowiem dziecka, raczej sama borykam się z pewnym problemem urologicznym, ale od tego forum to się poprostu uzależniłam. Wierz mi, niemal całe je przeczytałam i jestem pod wrażeniem. Wierzę, że tam znajdziesz najlepsze porady, wsparcie a przede wszystkim najlepszą drogę do zdrowia swojego synka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 10:23 potrzebuje dobrego lekarza z wrocławia morze byc prywatny poniewasz zaufałam lekarzą z legnickiego szpitala wojewódzkiego i tam miał być prosty zabieg na stulejke po kturym miało być dobrze a zamieniło się w koszmar prosze podajcie mi namiary na wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 04.01.09, 17:49 dr Godziński bardzo dobry specjalista www.chirurgdzieciecy.icenter.pl/gabinet.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:45 Dziękuje za adres jestem bardzo szczęsiliwa że muj synek będzie teraz w dobrych ręcach i może skończy się jego i nasza gechenna jeszcze raz dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. IP: 194.183.35.* 21.03.14, 10:09 Witam!Mam ten sam problem byłam z synem u 3 lakarzy-1 stwierdzil spodziectwo nastepnych 2-och stulejke jeszcze nie trafilam na dobrego lekarza tylko od razu wysyłaja na zabieg.Leginicy sie obawiam zle mowia o tym szpitalu -może ktos da namiary na dobrego SPRAWDZONEGO lakarza z okolic Dolnego slaska pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. IP: *.static.korbank.pl 23.03.14, 13:43 Witam, ja też miałam podobną historię z synkiem.... 1-wszy lekarz - Przychodnia szpitalna Traugutta - podejrzenie spodziectwa.... albo przyklejony napletek... do obserwacji, a póżniej ewent. zabieg, po pół roku 2-gi lekarz - też Traugutta - minuta badania i diagnoza - stulejka i skierowanie na zabieg...(synek miał wtedy roczek) poczytałam trochę na ten temat i coś mi nie pasowało.... poszłam jeszcze na konsultacje do polecanego dr Apoznańskiego (Klinika na Grobli) i okazało się że wszystko jest ok, nie ma żadnej stulejki, taka jego po prostu specyfika budowy, "uroda", a przyklejony napletek okazało się że jest fizjologiczny nawet do kilku lat życia dziecka. Doktor radził nic tam nie majstrować, nie ściągać, nie odklejać bo tylko można szkód narobić i uszkodzić czucie. Tak więc z mojego doświadczenia: trzech lekarzy - trzy diagnozy! Masakra! Zaufałam ostatniemu, podobno dobry fachowiec:) Odpowiedz Link Zgłoś