Gość: lkjh IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 12:46 Własnie dzis zobaczyłem prowadzone prace na terenie CH Bielany BIS koło KFC. A jednak cos sie ruszyło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 27.10.03, 14:23 Gość portalu: lkjh napisał(a): > Własnie dzis zobaczyłem prowadzone prace na terenie CH Bielany BIS koło KFC. > A jednak cos sie ruszyło... też widziałem cos tydzien temu ale wyglądało to na prace ziemne przy budowie/wymianie rur lub czegos w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 18:25 Być może to są właśnie prace ziemne przed rozpoczęciem tej rozbudowy "BIELAN", a z właściwą inwestycją (fundamenty, konstrukcja) ruszą już na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 27.10.03, 19:18 Gość portalu: ek napisał(a): > Być może to są właśnie prace ziemne przed rozpoczęciem tej rozbudowy "BIELAN", > a z właściwą inwestycją (fundamenty, konstrukcja) ruszą już na wiosnę. i co tam ma byc kolejny hipermarket? jakiej sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 20:41 Tego niestety nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis salon samochodowy IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 27.10.03, 20:46 tak na marginesie to koło castoramy n abIelanach powstaje salon(chyba Forda jesli dobrze pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: salon samochodowy IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.10.03, 12:00 niestety nie forda,a toyoty i leksusa..tez fajna marka, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: salon samochodowy IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 28.10.03, 13:53 Gość portalu: bzik napisał(a): > niestety nie forda,a toyoty i leksusa..tez fajna marka, no nie? no własnie Toyoty-bardzo modne słowo ;) jest przeciez Japonczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: salon samochodowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 19:36 Szkoda, że nie salon Hyundaya albo KIA, wtedy ta delegacja na pewno wybrałaby gminę Kobierzyce na lokalizację fabryki samochodów wartej 1 miliard euro :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: salon samochodowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.03, 21:23 Czy wiecie cos wiecej o tym salonie Toyoty, czy to inwestycja Toyoty tej koło Astry czy tez tej z Długołęki? Odpowiedz Link Zgłoś