Dodaj do ulubionych

Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 12:46
Własnie dzis zobaczyłem prowadzone prace na terenie CH Bielany BIS koło KFC.
A jednak cos sie ruszyło...
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 27.10.03, 14:23
      Gość portalu: lkjh napisał(a):

> Własnie dzis zobaczyłem prowadzone prace na terenie CH Bielany BIS koło KFC.
      > A jednak cos sie ruszyło...

też widziałem cos tydzien temu ale wyglądało to na prace ziemne przy
      budowie/wymianie rur lub czegos w tym rodzaju.
      • Gość: ek Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 18:25
        Być może to są właśnie prace ziemne przed rozpoczęciem tej rozbudowy "BIELAN",
        a z właściwą inwestycją (fundamenty, konstrukcja) ruszą już na wiosnę.
        • Gość: Rafis Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 27.10.03, 19:18
          Gość portalu: ek napisał(a):

> Być może to są właśnie prace ziemne przed rozpoczęciem tej
          rozbudowy "BIELAN",
          > a z właściwą inwestycją (fundamenty, konstrukcja) ruszą już na wiosnę.

i co tam ma byc kolejny hipermarket? jakiej sieci?
          • Gość: ek Re: Rozpoczęło sie rozbudowywanie C Bielany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 20:41
            Tego niestety nie wiem :(
            • Gość: Rafis salon samochodowy IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 27.10.03, 20:46
              tak na marginesie to koło castoramy n abIelanach powstaje salon(chyba Forda
              jesli dobrze pamiętam)
              • Gość: bzik Re: salon samochodowy IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.10.03, 12:00
                niestety nie forda,a toyoty i leksusa..tez fajna marka, no nie?
                • Gość: Rafis Re: salon samochodowy IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 28.10.03, 13:53
                  Gość portalu: bzik napisał(a):

> niestety nie forda,a toyoty i leksusa..tez fajna marka, no nie?

no własnie Toyoty-bardzo modne słowo ;)
                  jest przeciez Japonczykiem :)
                  • Gość: ek Re: salon samochodowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 19:36
                    Szkoda, że nie salon Hyundaya albo KIA, wtedy ta delegacja na pewno wybrałaby
                    gminę Kobierzyce na lokalizację fabryki samochodów wartej 1 miliard
                    euro :))))))))))
                    • Gość: Aneta Re: salon samochodowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.03, 21:23
                      Czy wiecie cos wiecej o tym salonie Toyoty, czy to inwestycja Toyoty tej koło
                      Astry czy tez tej z Długołęki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka