Dodaj do ulubionych

Dobra restauracja we Wrocławiu

19.11.08, 15:14
Witam,

Polećcie mi proszę jakąś dobra restauracje we Wrocławiu gdzie można
zorganizowac Wigilie firmową, dla ok. 12-15 osób, gdzie jest milo, przytulnie,
dobre jedzenie...
Dziekuje slicznie za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wor Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:07
      Polecam "Cztery pory roku". Doskonałe miejsce na firmową Wigilię dla tylu osób.
      Pyszne jedzenie w wykwintnej oprawie, a jednocześnie kameralnie i przytulnie.
      www.pubczteryporyroku.pl/
      • Gość: kinia Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:25

A jak z cenami w Czterech porach..?
        • Gość: Wor Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:42
          Nie mam pojęcia - płacili organizujący przyjęcie.
          Zadzwoń i zapytaj o ceny i terminy, być może jakiś dzień na Wigilię mają już
          zarezerwowany.
      • Gość: dsl34 Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 22:43
        tylko nie karczma rzym!!!!! odradzam nikt nigdy nas tak nie potraktował jak
        tam, wyrzucono nas o 22.00 a potrawy i napoje mieliśmy sobie chyba zabrać do
        kieszeni!!!!!!!! i żebyśmy szybciej wyszli puścili nam muzykę na
        full!!!!!!!!!!!chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a stolik był rezerwowany do minimum
        24.00!!!!!!!
    • Gość: bywalec Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:54
      Ciekawym miejscem o dobrym klimacie jest:
      www.salon.wroclawcity.com
    • greges58 Re: Dobra restauracja we Wrocławiu 19.11.08, 23:42
      kinga044 napisała:

>
      >
      >
      > zorganizowac Wigilie , jest milo,.
      Kingo,zastanów się... jeżeli to ma być w WIGILIĘ, to będzie niemiło, prsonel chce do domu, najchetniej wcale nie otwarliby knajpy, kuchnia gotuje tylko dla siebie... . Polecam jakiś hotel, ale atmosfera będzie jak w dworcowym barze! Grześ.
      • Gość: marek Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 23:51
        wigilie firmowe odbywają się od połowy grudnia do połowy stycznia
        (opłatkowe spotkania)
        • greges58 Re: Dobra restauracja we Wrocławiu 20.11.08, 13:51
          Gość portalu: marek napisał(a):

> wigilie od połowy grudnia do połowy stycznia
          Ja wiem, co to są firmowe spotkania... Sam łażę na takie, tylko dziewczynie zależy na atmosferze,więc wywnioskowałem chyba właściwie ?. Najlepiej zrobić juz dzisiaj, zo to za róznica? Wczoraj była przecież Wielkanoc !!! . Najlepsza jest jakaś knajpka w piwnicy, bez okien. Wtedy nawet pojutrze można obchodzić Noc Swiętojańską ! Bardzo fajny jest Art Hotel na Kiełbaśniczej - organizowaliśmy tam nie takie jaja... Pozdrawiam myślących ! Grześ.
          • Gość: Dynia Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 14:21
            Greges58 to jakiś Troll

Polecam Wieże Cisnień, piękne, stylowe miejsce
            www.wiezacisnien.pl
            rezerwacje grupowe 501 458 171
            • greges58 Re: Dobra restauracja we Wrocławiu 20.11.08, 15:14
              Gość portalu: Dynia napisał(a):

> Greges58 to jakiś Troll
              >
              ??? nie rozumiem... Dynia to pracownik Wieży ???
              Grześ.
            • Gość: Maja Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.206.112.55.static.telsat.wroc.pl 20.11.08, 16:25
              Ładna reklama, tak, jeżeli chodzi o naprawdę syfiaste żarcie i przedziwne ceny
              to istotnie, wieża ciśnień króluje.

Zaprosiłam tam kilka osób z okazji skromnej uroczystości i niemal spaliłam się
              ze wstydu. A miało być tak pięknie.
    • pkaziuk Re: Dobra restauracja we Wrocławiu 29.12.08, 13:27
      Niestety prawie we wszystkich wrocławskich restauracjach, nawet tych
      nibyrenomowanych, jedzenie czuć zbiorową garkuchnią. W przypadku
      opłatkowych spotkań jest jeszcze gorzej - wszystko odgrzewane.
      • Gość: Rybka Re: Dobra restauracja we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.09, 13:05
        W tej nie czuć:)
        Restauracja Duet w hotelu Duet na ul.Św,Mikołaja.
        Czysto,elegancko,smacznie..a jak się trafi na pana Artura to pełen komfort!
        Ceny też do zniesienia-zresztą wykazują się dużą plastycznością przy
        rezerwacjach grupowych:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka