iwohof 06.01.09, 10:08 Widzieliście gdzies we Wrocławiu sklep, w którym byłyby jeszcze sanki???Pomóżcie proszę ;) Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Polecam allegro IP: *.tatarek.com.pl 06.01.09, 11:04 choć i tak spory ruch na aukcjach, bo jak tylko sypnął śnieg, to i popyt przewyższył podaż. W sklepach najczęściej oprócz stalowych złomów znajdziesz tylko beznadziejne sanki z drewna iglastego. Kupuj bukowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: 195.245.213.* 06.01.09, 12:31 decathlon Odpowiedz Link Zgłoś
iwohof Re: Gdzie można kupić sanki???? 06.01.09, 12:38 a z kiedy masz te wiadomości? bo wczoraj wieczorem juz nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: 195.245.213.* 06.01.09, 16:43 rzeczywiście byłem kilka dni temu, wtedy wybór był ale śniegu na dworze nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan i wladca Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.lanet.net.pl 07.01.09, 20:42 W kazdym hipermarkecie na hali na stoisku sportowym lub w decathlonie na przeciw auchana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:56 Sądowa 2 tam sanki można dostać za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:32 w niedziele byly w biedronce na braniborskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 22:21 byłam w sobotę w Tesco, Dechatlonie, Makro, dzisiaj w Askotach i po sanek ani śladu! za to dziś udało mi się kupić pod domem w Biedronce na Komandorskiej, więc musieli wyciągnąć bo wcześniej nie widziałam mimo, że często nie chodzę do Bieronki Odpowiedz Link Zgłoś
iwohof Re: Gdzie można kupić sanki???? 08.01.09, 08:38 To tylko pozazdrościć:) Byłam w biedronce na Komandorskiej w poniedziałek i tam mi powiedzieli, że juz nie mają i nie będzie sanek w tym roku:( - jak w większości sklepów.W związku z tym, że w mieście sanek brak, zamówiłam na allegro. Mam nadzieję tylko, że zanim dojadą, to śniegu jeszcze troszkę będzie i synek zdąży poszaleć :) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 13:21 były w Macro 2009-01-12 o 11 i to nawet sporo , drewniane z oparciem za 74 złocisze Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_goralka Re: Gdzie można kupić sanki???? 12.01.09, 20:04 moze kup przez allegro, jest duzy wybor i caly przekroj cen, mozna znalezc cos dla siebie, polecam sanki - dzis wlasnie zjezdzalam na sankach z wielkiej gory, nie robilam tego od chyba 15 lat, pieknie poczuc sie dzieckiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bats Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 17:17 Sanki mozna na pewno kupić we Wrocławiu na Placu Zielińskiego, w kiosku 40. Wiem, bo dzisiaj byłam tam i widziałam i kupiłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:05 Tak, mozna kupić na Placu Targowym Zielińskiego przy ul.Kolejowa/Zielińskiego na stoisku z zabawkami i podręcznikami. Dzisiaj tam byłam i widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.wro.vectranet.pl 20.02.09, 23:23 Sanki kupisz w Astrze na stoisku sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.magma-net.pl 22.02.09, 19:22 astra na sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Gdzie można kupić sanki???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.09, 00:53 tesco dluga - 30zl:) Odpowiedz Link Zgłoś