joko5 15.01.09, 17:19 Jeśli ktoś jest zarejestrowany na rehabilitację met.Bobath w Promyku Słońca na ul Swobodnej na luty, ale nie będzie korzystał to chętnie wykorzystam zarezerwowane terminy . Syn ma skierowanie, ale na luty nie ma już miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirsza1 Re: Rehabilitacja metodą Bobath Promyk Słońca 16.01.09, 23:55 miejsc nie ma to fakt.. ja jestem zarejestrowana z synem ale chodzic bede a zeby sie dostac to trzeba stac dzien wczesniej w kolejce... Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Rehabilitacja metodą Bobath Promyk Słońca 17.01.09, 16:40 No właśnie nie bardzo umiem sobie wyobrazić stanie w kolejce całą noc podczas mrozu. Prywatnie chodziłam cały styczeń i będę chodziła cały luty, myślałam, że od marca uda nam się na NFZ, ale i w marcu chyba pochodzimy też prywatnie. Tylko prywatne zabiegi nasz rehabilitant ma raz w tygodniu, to trochę mało. Odpowiedz Link Zgłoś
czuszkaa Re: Rehabilitacja metodą Bobath Promyk Słońca 17.01.09, 19:25 probuj dzwonic w trakcie miesiaca. ja juz wprawdzie nie chodze ale też chodzilam z corką i nigdy nie stalam nocą w kolejce. zawsze dzwonilam i jakies miejsce się zwalnialo. czasem jednorazowo bylo wejscie a czsem udawalo sie zaczepic na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś