ejana 02.02.09, 11:49 Moze ktos wie, gdzie przy Pilsudskiego jest sklep zielarski (podobno gdzies przy zusie). Szukam AC- ZYMES. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rx55 Re: sklep zielarski 02.02.09, 12:19 jest pod nasypem kolejowym, obok sex shopu jednak strasznie drogi w porownaniu do innych wroclawskich sklepow zielarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ejana Re: sklep zielarski 02.02.09, 13:27 Dziekuje. Bezcenna informacja, nawet jesli drogo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: sklep zielarski 02.02.09, 13:36 A słyszałaś o czymś, co się nazywa google? Niesamowite, jak łatwo informację wyszukać. Podam ci link: www.google.pl/ Wpisujesz tam co tylko zechcesz i znajdujesz, dla przykładu frazę: "sklep zielarski Wrocław Piłsudskiego". Po naciśnięciu klawisza "enter" uzyskasz żądaną informację. I jeszcze jedno: jesteś naturalną blondynką, czy farbowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
ejana Re: sklep zielarski 02.02.09, 14:04 Jeśli zrobiło Ci sie lepiej po tym wpisie, to tez sie ciesze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: sklep zielarski IP: *.wro.vectranet.pl 03.02.09, 16:05 na pewno mu lepiej, pewnie popuscil z wrazenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rx55 kompleksy?frustracja?niskie poczucie wartości? 03.02.09, 15:31 Pewnie jesteś strasznie samotnym człowiekiem nawet jeśli cierpisz jedynie na zarozumiałość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: kompleksy?frustracja?niskie poczucie wartości IP: *.wro.vectranet.pl 03.02.09, 16:03 spokojnie, to tylko forumowy bubek membrum_virile leczy tu kompleksy powstale w wyniku nieudanych kontaktow z plcia przeciwna (podobno) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: kompleksy?frustracja?niskie poczucie wartości 05.02.09, 15:45 jest na Krupniczej ,byl jeszcze na Kruczej,Komuny Paryskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Re: kompleksy?frustracja?niskie poczucie wartości IP: *.wro.vectranet.pl 05.02.09, 19:54 Membrum_virile to jeden z tych stałych doopków forumowych. A szczególnie uwielbia dowartościowywać się na kobietach. To taki damski bokser. Tu jest jeszcze wielu takich. Odpowiedz Link Zgłoś
izbas123 Re: sklep zielarski 04.03.25, 10:47 Ja od dawna robię zakupy w internecie — ten trend zdecydowanie nasilił się po pandemii, chyba u większości z nas. Zamiast korzystać wyłącznie z typowych aptek internetowych, wybieram sklepy, które oferują coś więcej — suplementy diety, zioła, zdrową żywność, naturalne kosmetyki i maści. Jednym z moich ulubionych miejsc jest Konopna Farmacja — mają zarówno punkt stacjonarny w Poznaniu na ul. F. Ratajczaka, jak i świetny sklep online, którego wierną klientką jestem już trzeci rok. Co ich wyróżnia co dla mnie jest na duży PLUS? - Szeroki wybór produktów — od olejów CBD, przez naturalne maści, po zioła i zdrowe herbaty. - Doradztwo — ich infolinia to skarb! Panie zawsze profesjonalnie doradzą, co najlepiej kupić, aby faktycznie pomogło. - Nowości — regularnie wprowadzają nowe produkty, więc zawsze można odkryć coś ciekawego. Ostatnio, gdy miałam sporo stresu i problemów ze snem, doradziły mi olej CBD — działa kojąco, redukuje napięcie i faktycznie pomógł mi zasnąć. Połączyłam go z piciem ziół, takich jak passiflora i lawenda — idealny duet na wyciszenie. A do tego naturalne olejki eteryczne (lawendowy i melisowy), które tworzyły relaksujący aromat w moim pokoju. Jeśli ktoś szuka naturalnych sposobów na stres i lepszy sen albo po prostu chce zadbać o zdrowie, polecam zajrzeć: konopiafarmacja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś